Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Terry McGinnis/Batman
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Akahige

Kor: 17

Külső leírás: Magas, erőteljes testalkatú, kisportolt. Ennek ellenére mégis egy tizenéves fizikumával rendelkezik. Haja fekete, szeme kék. Ruhája teljesen fekete, csak a mellkasán van egy vörös batman-jel, és karjai alatti rövid szárnyai is vörösek. Arcát is fedi, de szája van.

Jellem: Aki kettős életet él, az sokszor feledékenynek és lustának tűnhet. Ezzel ő is így van. Mindenhonnan késik, lemondja a randijait, és elalszik órákon. Társai kissé bugyuta, de nagyon szerethető személyiségnek ismerték meg, aki szeret segíteni a vén, magányos mr Wayne-nek. Ám a felszín alatt nagyon is méltó a Batman örökség továbbvitelére. Magabiztos, találékony, és mindenekelőtt bátor. Gyors gondolkodása, és begyakorolt tervei mindig kisegítik őt a bajból. Társaival mindig törődik, és sosem fordítnekik hátat (max elfelejt elmenni a megbeszélt időpontra).

Élettörténet: Mikor Batman szemmel láthatóan gyengült, a kormány úgy gondolta, szükség van még olyan emberekre mint ő. Egy csatája után szereztek vérmintát, és megszerezték az örökítőanyagát. Találtak egy Warren McGinnis nevű férfit, aki megfelelő gazdatest volt, és beadtak neki egy "influenza elleni oltást", ami megváltoztatta az örökítőanyagát a begyűjtöttre. Így született meg Terry. Nála is ugyanazt a traumát akarták elérni, mint az előző Batmannél, de nem kellett semmit tenniük. Terry apját meggyilkolták, ami mély nyomot hagyott a fiúban. Egyszer összeakaszkodott egy motorosbandával, és a Wayne kúria előtt kötött ki. Bement elrejtőzni, és megtalálta a Batbarlangot. Találkozott az akkorra öreg (és amőgy zsémbes) Bruce Wayne-nel, aki látta, hogyan verekedett a bandával, és potenciált látott a fiúban. Nekiadta a legmodernebb bat-ruháját, és kitanította a bűnüldözésre. Így lett ő az új Batman.

Hobby: Barátaival lógás, tudományos munkákat végez mr Wayne-nel, legalábbis mindenkine ezt mondja

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Ruhája tud repülni, és vannak benne beépített karmok. Ez csak egy pár a modernizált funkciók közül, de ő is használ például bumerángokat. ~~ Nem jön ki túl jól Ace-szel, Bruce kutyájával. ~~ Van egy öccse, akivel mindig összevesznek. ~~ A DC képregényuniverzum tagja, és főszereplője a Batman Beyond (magyar címén Batman of the future) sorozatnak.

Képinfo: A kép nem saját, a készítője egy iDNAR nevű deviantart felhasználó (The image is created and owned by a deviantart user, called iDNAR) (http://idnar.deviantart.com/art/Terry-McGinnis-114259942)

Engedélyezve: 2014. 05. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).