Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Derek Morgan
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: BlackBird

Kor: 31

Külső leírás: Bőre, akár az olvasztott tejcsokoládé. Magas, kisportolt alakja azonnal magára vonz minden tekintetet. Magabiztosságával bárkit levesz a lábáról, ám ha ez mégsem lenne elég, akkor villant egy "gyilkos" mosolyt, s máris lábai előtt hever az illető. Haját nullás géppel nyírja. Szemei, akár az olvasztott étcsokoládé, az ember szívesen elveszik a pillantásában.

Jellem: Kissé túlzó önbizalma ellenére egyáltalán nem nagyképű, habár sokan annak tartják. Imádja ugratni azokat, akikkel jóban van. Így van ez Garciával is, a csapat technikusával.Gyakran flörtölnek egymással egy-egy komoly ügy közben, de igazából ez mind a kettejükben oldja a stresszt. Hajtja a tett vágy, ezért gyakran van frontvonalban. Szeretne egy stabil kapcsolatot, de tudja, hogy ez a munkája miatt lehetetlen. Érzéseiben gyakran bizonytalan, habár ez nem látszik rajta. Szereti a bűnüldözést, ezt tekinti élete fő céljának.

Élettörténet: Eléggé rossz környéken nőtt fel Sarah-val, és FDesire-vel, a két nővérével együtt. Édes apjuk hamar meghalt, ami miatt Derek kisebb bajokba kezdett keveredni. Ám ekkor belépett az életébe Carl Buford, aki támogatta a sportolói pályáját, ám ennek komoly ára volt. Buford zaklatta Dereket. Végül Derek egy sportösztöndíjnak hála elszabadult, a városból, s apja nyomdokaiba lépve a bűnüldözés mellett döntött. Sportolói karrierjét egy térdsérülés vágta el.

Hobby: Flörtölés Garciával, játék a kutyájával, piszkálni Reid-et

Foglalkozás: Profilozó, Önvédelem oktató az FBI-nál

Extrák: A szenvedélybűnügyek szakértője. Korábban 18 hónapig volt beépülve egy akció során. Van egy Clooney nevű kutyája. Fekete öves dzsúdós. Könyv: Max Allan Collins - Gyilkos elmék sorozat

Képinfo: Nem saját mű. Csak szemléltetési célzatot szolgál. ()

Engedélyezve: 2014. 05. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).