Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Erika Hana
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 17

Külső leírás: Természetesen kékesfekete haját mindig fazonra nyíratja, nagyon szereti a frufrus, rövidebb fazont, s meg is marad ennél. Odavan a különböző hajpántokért, hajráfokért, a legegyszerűbbtől kezdve a rommá díszítettig. Szerelmes az ornamentikus mintázatba, a népi ruházatba, divatba. Mélysötétbarna szemei kíváncsian, dacosan csillannak minden egyes pillanatban, s sokszor harapdálja finom, barackszín ajkait, ha épp ideges. Orra pisze, arca kissé szív alakú, alakja pedig korához képest igen fejlett. Gyönyörű homokóra alakja van, nagyméretű, formás keblei pedig sokszor vonzzák az ember tekintetét. Főleg, ha nincs túl szorosan betűrve a kimonó, amit visel. Középmagas leányzó, a maga 166 cm-ével.

Jellem: Már kiskorától kezdve a makrancos kislány szerepét töltötte be a családban. A dac és a tűz már vele született, nőisége tagadhatatlan. Jelleme erős, mégis érzi az ember, hogy Hölggyel van dolga. Soha nem beszél csúnyán, de érti a módját, hogyan legyen mondandója nyomatékos. Makacs jószág, bizonyos dolgokban földhözragadt, mégis hisz a csodákban. Sokszor keresi a magányt, s olyankor elmélázik. Egyszerre hálás érte, és egyszerre gyűlöli, hogy a modern világba született. Elvesztek a számára oly' fontosnak ítélt értékek, mégis van kiépített útrendszer, normális fürdőszoba, no meg nem gyilkolják, és nézik ki a homoszexuálisokat, mint régen. A szamuráj becsület híve, s sokmindent szeret shaolin módszerrel művelni.

Élettörténet: Japánban született, édesapja japán, édesanyja pedig kínai. Erika mindkét neve japán, édesanyja igyekszik minden kínai vonást kiiktatni az ő- és bátyja életéből. Ugyanis Erika nagyszülei, s egész családja japánellenes, s mikor megtudták, hogy leányuk japán férfihez akar hozzámenni feleségül, kitagadták a családból. Erika édesanyja ezért emlékezni sem akar kínai mivoltára, ám leánya erősen érdeklődik a kínai történelem, kultúra, s mítoszvilág iránt, ugyanúgy, mint a japán folklór iránt. Anyja intézkedései ellenére Erika 10 évesen elkezdett önszorgalomból kínaiul tanulni, s kisvártatva az internet segítségével sok kínai mondának is utána nézett. Jelenleg Művészeti középiskolába jár, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a hagyománytiszteletre, megőrzésre.

Hobby: kimonók varrása, mondák olvasása, kertészkedés, álmodozás, utazgatás-az időben

Foglalkozás: középiskolás tanuló

Extrák: Erikát mindig is különc leánynak tartották, s van, amit még a hozzá legközelebb állók sem tudnak róla. 14 évesen volt az első földöntúli élménye, mikor olyan erősen kívánta azt, hogy a 15. századi Kínában teremjen, hogy egyszeriben ott találta magát. Nem akarta elhinni, reakciói mindannyiunk számára érthetőek voltak. 6 órán keresztül próbált visszajutni saját életének idejébe, közben egy hisztérikus rohamon is átesett. Mikor visszatért, percre ugyanabban az időben találta magát, mint amikor elindult. 2 évig nem mert próbálkozni többet, s mostanában kezdett újra próbálkozni, s sokkal könnyebben jut haza is, mint első alkalommal. Akármely időbe vissza tud utazni, s Kínán és Japánon belül akárhová eljut, ha erősen gondol rá. Arra is rájött, hogy az ő testének nem áll meg az idő, Erika teste bizony öregszik-fejlődik a múltban is, így ügyelnie kell arra, hogy ne legyen túl sok időt a múltban. Próbált már a jővőbe is utazni, de oda nem sikerült soha. * Szeret a múltban a mendemondáknak utánanézni, illetve, hogy nem történt-e történelemhamisítás*

Képinfo: Nem az én alkotásom, csupán illusztrációként használom. ()

Engedélyezve: 2014. 05. 03.
2014. 05. 03.

Módosítva: 2015. 03. 28. 17:23:53
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).