Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adam Lewis
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 22

Külső leírás: 167 centiméter magas, vékony. Semmi izom és egy csepp felesleg sincs rajta. Híznia kellene, de nem eszik eleget. Bőre fehér, szinte áttetsző, mert alig hagyja el a házat. Sápadt arcát selymes hollófekete tincsek keretezik, amik lágyan omlanak a vállaira. Szemei sötétbarnák, tekintetéből örökké süt a bizonytalanság és a fájdalom, de ez csupán töredéke annak, amit évek óta magában rejteget. Arckifejezése többnyire zárkózott, komor. Halvány barackszínű ajkai sosem húzódnak mosolyra. A testén néhol hegek vannak, mert a betegsége miatt olykor teljesen elveszti az önkontrollt, még önmagában is kárt téve. Már háromszor vágta fel az ereit, ezért a csuklóin sokkal érdesebb és durvább a bőr, jól láthatók rajta a hegek, de általában egy-egy karpánttal elfedi őket. Csak fekete ruhákat hord, otthon egyszerű pólót és melegítőnadrágot.

Jellem: Nála bonyolultabb lélek még nem született a világon. Ő sem magától vált ilyenné, hanem a túl korán megtapasztalt emberi kegyetlenség az, ami formálta. A még gyermekkorában átélt trauma és az ezután azonosított betegsége felelős érte, hogy rettentően törékeny és labilis. Az emberi reakciókat gyakran rosszul ítéli meg, félelmei túlságosan is befolyásolják a gondolkodását. Nem tudja eldönteni, mi tetszik neki és mi nem. Nehezen tud választani. Undorodik a nőkkel való érintkezéstől, még az édesanyja érintését sem viseli el. Érzelmileg instabil, gyorsan változtatja a hangulatát, főleg, ha megrémül valamitől. Szinte soha nem alakít ki kapcsolatot senkivel, betegesen fél attól, hogy elhagyják, ezért távolságtartó. Ha egy személy fontossá válik számára, ahhoz kétségbeesetten ragaszkodik. Legnagyobb problémát azonban az önkárosító kényszere okozza, ami nála szexuális téren jelenik meg. Mivel kegyetlenül kihasználták és bántották, azt várja, hogy mindenki ezt akarja majd tenni vele. Nem tud bízni az idegenekben. Testét egy értéktelen tárgynak tekinti, amit bárki elvehet, ha akar, de ha hozzáérnek ilyen módon, az fájdalmat okoz neki. Lelke minden pillanatban gyötrődik az emlékektől, melyektől képtelen elszakadni. A múltja újra és újra lejátszódik előtte, hiába tudja, hogy évek teltek el, számára az idő megrekedt azoknál a szörnyűséges napoknál. Nem egyszer kísérelt meg véget vetni az életének, de az első ilyen eset után szinte mindig volt vele valaki, mert féltek magára hagyni. Még ha fürödni ment is, az ajtón kívül kellett állnia valakinek, mert egyszer kis híján belefojtotta magát a kádba. Rémálmai vannak és emiatt nagyon rosszul alszik. Soha nem érzi magát biztonságban, hiába tudja, hogy a szülei is a házban alszanak, ez nem nyugtatja meg, mert valahol mélyen még mindig hibáztatja őket, amiért gyerekként nem tudták megvédeni.

Élettörténet: Boldog gyermekkora volt, a családban mindenki nagyon szerette. Amerikában született, az apja szívsebész, az édesanyja pedig egy reklámügynökség menedzsereként dolgozott. Soha nem voltak anyagi gondjaik, mindenük megvolt. Adam előtt is fényes jövő állt, fotogén arcára hamar felfigyeltek az anyja munkatársai és néhány próbafelvétel után hamar a gyermekmodellek között találta magát. Akkoriban még szeretett a figyelem középpontjában lenni, élvezte, ha sok ember veszi körül, és ezt csak a repülők iránti szeretete múlhatta fölül. Ahogy telt az idő, Adam, mint gyermek-fotómodell nagyon sikeresnek bizonyult. Egyre másra jöttek a felkérések, mindaddig, míg tizenhárom éves korában egy napon nem ért haza az iskolából. A szülei bejelentették a rendőrségre és kétségbeesetten keresték mindenhol, az egész várost bejárták, mindenkit felhívtak, de minden hiába. Adam eltűnt és még három hétig nem került elő. A fiú ez alatt az idő alatt a szomszédjukban élő férfi alaksorába volt zárva, aki rajta élte ki beteges pedofil hajlamait. Adamben ekkor végleg összetört valami. A gyermeki bizalom, amivel az emberek felé fordult, az ártatlanság, amivel a világot szemlélte. Az átéltek örökre nyomott hagytak a tizenhárom éves fiún, szinte megnyomorították lelkileg. Három hét elteltével már teljesen összetört, ő maga sem tudja, hogyan volt képes mégis megszökni. A férfi egy pillanatra fordított hátat, mikor Adam felkapta az első keze ügyébe kerülő tárgyat - egy törött falecet - és minden erejével ütni kezdte az elrablóját, míg az össze nem esett a földön. Hogy hogyan jutott ki, arról nincsenek emlékei, sem az elkövetkező napokról, amik egyetlen sűrű homállyá álltak össze a számára. Begubózott, teljesen bezárult minden és mindenki előtt. Nem sírt, nem csinált semmit. Majd egy évbe tellett mire ismét képes volt megszólalni. Az eset után Londonba költöztek, hogy új életet kezdjenek távol mindettől. Adam súlyos depresszióba zuhant, négy évre rá pedig egy pszichiáter Borderline személyiségzavart állapított meg. Azóta is gyógyszereket szed a tünetek enyhítésére és rendszeres terápiára jár. Később a szülei is visszatértek a munkájukhoz, bentlakó ápolókat fogadva Adam mellé, hogy soha ne legyen egyedül. Az állapota alig javult valamicskét az évek folyamán. Most már beszél és egy magántanár segítségével szépen lassan felzárkózhat, de senki sem reménykedik már benne, hogy valaha újra látják még boldogan nevetni.

Hobby: puzzle, repülőgép modellek összerakása, logikai kirakók, megnyugtató klasszikus zene

Foglalkozás: individuálisan tanul

Extrák: Borderline személyiségzavart diagnosztizáltak nála, ami általában egy hatalmas trauma, vagy szexuális bántalmazás okán alakul ki. A betegnél több tünet fokozottan jelentkezik: identitászavar, hangulatzavar, érzelmi instabilitás, gyenge önkontroll, belső üresség érzete, kapcsolati nehézségek, önkárosító impulzivitás, öngyilkossági hajlam, intenzív érzelemnyilvánítás, bizonyos személyek felé felszínesség, távolságtartás, általában egyszerre egy személytől való függés, önállótlan, másokon csüngő viselkedés. ***Retteg a sötéttől és a madaraktól. Utóbbit senki sem tudja miért, csakis Adam.***Nem bírja sokáig a szemkontaktust, muszáj elkapnia a tekintetét.***Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:58:09
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).