Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eduardo Vargas
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 38

Külső leírás: 180 centiméter magas, szikár, izmos testalkattal. Arcvonásai határozottak, férfiasak és kérlelhetetlenek, mit ő maga. Gyakran félelmet keltő az ábrázata. A szemei köd szürkék, a tekintetével szinte ölni tudna ha haragszik. Az ajkai is szigorúak, nem szokott mosolyogni. A haja már ősz, de nagyon jól áll neki, mindig jólfésült. Az öltözetével együtt tiszteletet parancsoló a megjelenése, de a zakó alatt mindig ott van a két Desert Eagle 50AE, amit használ is ha kell.

Jellem: Már ő maga sem tudja kicsoda igazán, mert a túléléshez azzá kellett válnia ami: egy könyörtelen gyilkos üzletemberré. Kegyelmet akkor ad, ha neki haszna van belőle, aki meglopja az jobb ha még a létezésének is eltünteti a nyomát. Nagyon okos, képes arra hogy a legkedvezőtlenebb helyzetből is nyereségesen kerüljön ki. Lelkiismeret-furdalás nélkül öl, az egyetlen ami szent számára az a megkötött alku. Befolyása igen messzire nyúlik és ki is használja ezt. Nincs állandó partnere, az ő köreikben főleg prostituáltak mozognak, de neki nincs az ínyére egy bedrogozott, agyonhasznál kurva. Annak ellenére, hogy drogbáró sosem használ semmilyen kábítószert.

Élettörténet: Hat évvel ezelőtt mikor az amerikai titkos szolgálat egy jelentős akcióra készült Kolumbiában bevették a csapatba. Az akcióról csak a különleges egység tagjai és egy felettesük tudott, mert nem akarták, hogy kiszivárogjon a terv. Beépített ügynökként bekerült a kartellbe és egy év elteltével elég magasra került, hogy megszerezze a lebuktatáshoz szükséges információt. Ekkor azonban a kolumbiai kartell emberei rájöttek, hogy egy csapat megfigyeli őket és hidegvérrel lemészároltak mindenkit. Az amerikai felettesükre bérgyilkost küldtek. Meglőtték és ugyan nem halt meg, de kómába esett amiből azonban még nem ébredt fel. Az akció kudarcba fulladt Eduardo azonban még mindig élt és azért hogy ne derüljön ki a valódi kiléte teljesen beépült a szervezetbe, mígnem az eszének köszönhetően elérte, hogy ő legyen Kolumbia legveszélyesebb drogkartelljének a feje.

Hobby: szex, sakk, olvasás

Foglalkozás: drogbáró

Extrák: A saját neméhez vonzódik, a gyönyörű különleges férfiakat szereti, de a kurvákat nem. Nagyon igényes és alapos, mindenben amit tesz. Van egy szfinx macskája, akit Benito-nak hív.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 05. 03.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 09. 00:05:46
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).