Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Marsilio Bonferroni
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 27 éves.

Külső leírás: Gyönyörű? Minden bizonnyal. A legfinomabb falat, amit valaha megkaphatsz. Hogy meg is kapnád? Aligha. A csinos pofi ugyanis ördögi elmét takar. Gyönyörű, szőkésbarna haja enyhén hullámos, hordja így is, úgy is, de felkötve szereti a legjobban, mivel ilyenkor nem szállnak szanaszét a hajszálai. Tincsei puhák, vékonyszálú haja mindig nagyon fényes, ápolt. Bőre hófehér, egyetlen pattanás, anyajegy, májfolt sem csúfítja. A többi olaszhoz képest egy ilyen tipikus jeggyel sem bír. Legalábbis amíg bele nem nézünk a szemébe. Sötét pillái és tökéletesen szedett szemöldöke alatt démonian csillannak a fekete szemei. Szögletes arca, hegyes orra és sunyi nézése egy róka ábrázatát kölcsönzik neki. Imádja a sötét, előkelő ruhákat, így állandóan efféle göncökben mutatkozik. Ujjai hosszúak, kézfeje finoman inas, az embernek ingerenciája támad, hogy megsimogassa vagy megcsókolja. Nyaka hosszúkás, mikor finoman lúdbőrzik, ellenállhatatlanná válik a szemlélő számára. Amint lekerül róla a ruha, kiderül, hogy az eleganciája kiegészítők nélkül is tisztán látszik. Minden porcikája feszes, nagyon ügyel arra, hogy mindig a legjobb formáját hozza. Szereti edzeni a testét, igyekszik minél szebbé, minél tökéletesebbé tenni. Nem tűri, hogy egyetlen szőrszála is ott legyen, ahová nem kívánja. Imádja az ékszereket, a kiegészítőket. Szeret olykor jelmezszerűen felöltözni, így nem hiányozhat a ruhatárából a finom bőrkesztyű és a cilinder sem.

Jellem: Amilyen szép, olyan okos. Ritka kincs, nem igaz? Marsilio nem az az eltartandó típus, akit némi pénz ígéretével le lehet venni a lábáról. Céltudatos, pontosan tudja, mit akar és kitől akarja azt. Mindent előre megtervez, semmit nem tesz hirtelen felindulásból. Gyűlöli a sietséget és a kapkodást, az elhamarkodott ítéleteket. Imádja a pénzt, a csillogást, a jólétet, ezért mindig ezt igyekszik biztosítani magának. Önzőnek tűnhet, pedig nem az, csupán nem volt még olyan, akiért önzetlenül tehetett volna bármit is. A figyelme sosem lankad, imádja az új információkat, a titkokat, a pletykákat. Nincs olyan, amiről ne tudna, ám nagyon jól titkolja, hogy valójában egy gazdag információ halom boldog tulajdonosa. A legjellemzőbb tulajdonsága a sunyiság. Nem csoda, az ő pozíciójában ez szinte kötelező, ha játékban kíván maradni. Nyíltan sosem nyilvánítja ki a véleményét, inkább megtartja magának, és behízelgő módon mindig azt mondja, amit várnak tőle, illetve amit az adott ember épp hallani akar. Egy igazi bábmester, képes akárkit az orránál fogva vezetni. Ha akar valamit, azt mindenáron megszerzi, az ő szótárában nem felel az a szó: Nem.

Élettörténet: Szegény, olasz családból származik, ezért nem csoda, hogy gyűlöli a nélkülözést. Már kiskorában tudta, hogyha felnő, gazdag lesz, ám ez 14 éves koráig nem történt meg. Ekkor azonban egy gyanús társaságba keveredett, és hamar meg is ismerkedett az alvilággal. Poénból embereket vertek meg, loptak, csaltak, egészen addig, amíg bele nem köptek a maffia levesébe. A kis suhancok nem úszták meg pár csúnya nézéssel, rendre kínozták, majd ölték meg őket, hogy megbosszulják a befuccsolt üzletet. A banda ugyanis rosszkor volt rossz helyen, hiszen egy készülő leszámolást hiúsítottak meg azzal, hogy a rossz épület körül randalíroztak. A kiérkező rendőrök láttán sem a maffia, sem a banda nem merte folytatni az addigi tevékenységét. A bosszúálló férfiak azonban hamar rábukkantak a kis suhancokra, és kegyetlen bosszút álltak. Az egyetlen túlélő Marsilio lett, aki a főnök elé lépve már akkor elbűvölte őt. A tekintete, a mosolya, az alkata. A főnök úgy döntött, kár lenne egy ilyen gyémántot veszni hagyni, ezért magához vette. Sok évig ajándékokkal halmozta el, öltöztette, etette, teljesen belehabarodott a fiatal fiúba. Marsilio rájött, hogy az orránál fogva tudja vezetni a főnököt, ha rájön annak a gyengepontjaira. Manipulációs képességét tökélyre fejlesztette, így nem csak a vezérnél, hanem másoknál is működik az elbűvölés.

Hobby: Szeret zenét hallgatni, olvasni, vásárolni.

Foglalkozás: -

Extrák: Szűz volt, mikor a maffiafőnök a szeretőjévé tette, azóta is úgy tesz, mintha halálosan szerelmes volna a férfibe. *** Sosem volt szerelmes, sohasem szeretett igazán senkit, még a szüleit sem. *** Gyűlöli a szegénységet, titkon mindig is attól rettegett, hogy újra nyomorban kell élnie.

Képinfo: Nem az enyém, csupán illusztráció. (http://google.com)

Engedélyezve: 2014. 05. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).