Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: King Elsander of Aredelle
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Geneviev

Kor: 20 éves

Külső leírás: Megnyerő, jóképű, szinte már-már gyönörűnek mondható fiatal fiú. Platina szőke, rendezett haja a frissen esett hóra emlékeztet, ami nem csoda, tekintve képességét. Bár szívesen növesztené hosszabbra, mivel ő a király, nem teheti meg, szóval csak az álláig ér, tovább nem engedi nőni. Csodaszép kék szemek társulnak tipikus szőke herceg megjelenéséhez, amik ahelyett, hogy a hozzá illő játékos jókedvvel ragyognának, folyton aggodalmasan, félelemmel telve pislognak a világra. Néha viszont ő is elmosolyodik, és olyankor az egész arca felragyog, ám legtöbbször inkább csak hűvös közönynek álcázott félelemmel néz mindenkire. Öccse is hófehér bőrű, ahogyan országának lakói mind, ám ő talán még közülük is kitűnik porcelán fehércégű, szinte átlátszó bőrével. Karján szinte minden egyes ere látszik, tipikus kékvérű. Arcán, karján, és egy kevés szeplő a hátán is található, ám amíg Andrew-n elbűvölőnek találja, önmagán már idegesítőnek, és legszívesebben mindtől megszabadulna. Nem túl magas, sokkal inkább vékony és karcsú alakja van, nem túl sok izommal. Milyen jó, hogy van ereje, amivel meg tudja védeni magát, nem igaz? Jellemző viselete a kesztyűi, amiket sosem vet le, főleg nem olyankor, amikor mások is vannak a közelben. Egyedül akkor nem tudta magán tartani, amikor a koronázási ünnepség volt, és puszta kézzel kellett megfognia a jogart és az aranyalmát, ám szerencsére mindenféle fennakadás nélkül túlélte a dolgot. Kedvenc színe a kék, és a fehér.

Jellem: Kívülről rendkívül elegánsnak, összeszedettnek, hűvösnek és magabiztosnak tűnik, ám belül teljesen más. Elsander összetett személyiség, érzelmei folyton forronganak, pontosan az ellentéte annak, amilyennek mutatja magát. Folyton félelemben él, hogy mikor jön rá valaki súlyos titkára, és mikor fogják szörnyetegnek hívni amiatt, amiről ő egyáltalán nem tehet, hogy ilyen képességgel született. Erős, jellemileg is és képességileg is, ám nem bízik önmagában, így az ereje sokszor elhatalmasodik rajta, és olyanok történnek miatta, amiket ő amúgy nem akarna megtenni. A jég és hó uralma, és kreálása a képessége, ami egy csodálatos dolog, ám rendkívül veszélyes is, főleg, hogy az emberek képtelenek túllátni az általuk elképzelt dolgokon, így ha valaki megtudná, hogy milyen erő birtokában van, valószínűleg egyből kivégeznék, hiába koronázták őt királlyá nem sokkal ezelőtt. Viszont addig, amíg senki, még öccse, Andrew sem tud erről a képességről, addig nincsen semmi baj, addig csak önmagában okozhat kárt. Nem is fizikailag, sokkal inkább lelkileg, hiszen teljesen elzárja magát mindenkitől, főleg szeretett öccsétől, akivel azóta szinte nem is találkozott, hogy egyszer véletlenül eltalálta az erejével a fiú fejét, ami miatt a kisfiú majdnem meghalt. Azóta retteg, hogy esetleg más valakiben, vagy megint a testvérében valami súlyos kárt tesz. Kifejezetten védelmező, az öccse az élete, ám az országa minden egyes lakójárt bármit megtenne, még az önkéntes száműzetést is vállalná, ha kell. Fél attól, hogy egyszer tényleg szörnyeteg válik belőle, olyan, aki bánt másokat, ám túlságosan kedves, melegszívű és játékos ahhoz, hogy valaha is olyanná váljon, amitől fél. Felnőtt, összeszedett férfi, ám legszívesebben még mindig együtt mókázna, játszana, szórakozna és hülyéskedne az öccsével, de nem szabad. Neki kell a jó fiúnak, a tökéletes királynak, a hűvös, ám jószívű uralkodónak lennie. Nagy súly nyomja a vállát az ereje miatt épp úgy, mint a kapuk kinyitása és a királlyá válás miatt, és nagyon fél, hogy nehogy elrontson bármit is. Senkinek sem szabad megtudnia képességét, továbbra is el kell határolódnia mindenkitől, főleg Andrewtól. Ez viszont nagyon megterheli őt, hiszen egy meleg ölelés, játék, az kellene neki, nem pedig távolságtartás és jeges viselkedés, ám ő mégis könnyedén feláldozza a saját boldogságát, csak azért, hogy mindenki másnak jó legyen.

Élettörténet: Aderelle királyi családjának elsőszülött gyermekeként jött világra, egy különös képességgel. Születésekor, senki sem tudja, hogyan, ám olyan képesség lett a birtokában, ami a későbbi életét eléggé megnehezítette, mégpedig a jó és jég uralma. Hamarosan megszületett öccse is, akivel jó pár éven keresztül az erejét arra használták, hogy együtt játszanak, szórakozzanak. Imádtak együtt korizni, szánkózni, hóembert építeni, ám az egyik alkalomnak majdnem szörnyű vége lett. Egyik este, mikor együtt játszadoztak a trónteremben, Elsander véletlenül eltalálta erejével Andrew fejét, akinek teste egyből lehűlt, majdnem meghalt. Szerencsére a trollok segítettek rajta, ám ennek az lett a következménye, hogy Andrew minden egyes emléke Elsander erejéről eltűnt. Elsander ettől kezdve vontult vissza teljesen mindentől és mindenkitől, teljesen elzárta magát szeretett testvérétől. Szülei próbáltak rajta segíteni, próbálták megtanítani, hogyan tudná kontrollálni erejét, de mindig kudarcot vallottak, egyedül a kesztyű segített, melyet azóta is hord, ám az is csak ideiglenes megoldás, nem örökre szól. Éveken keresztül szinte nem is találkozott testvérével, egyetlen társasága a szülei voltak, ám ők sem tudtak folyamatosan vele lenni, hiszen királyként és királynéként kötelességeik voltak. Elsander teljes magányba vonult, amiből csak egy trauma tudta kihozni. Szülei utazni indultak, ám a tengeren a hajójuk odaveszett, és mind a ketten meghaltak, az országuk gyászba borult. A temetrésre nem volt képes elmenni, rettegett, hogy gyászában bántani fog valakit, így a szobájában gyászolta szülei elvesztését. Ám, mivel ő az elsőszülött, muszáj volt átvennie az uralkodás nyűgjeit, és három évvel szülei halála után királlyá is koronázták. Mindenhonnan jöttek látogatók a koronázásra, még Rapunzel is megjelent Flynnel együtt. Elsander rettegett kinyittatni a kapukat, ám muszáj volt, így hosszú-hosszú évek elszigeteltsége óta a koronázási ünnepség miatt kinyíltak Aderelle királyi várának kapui, ki tudja, miféle bonyodalmakat okozva ezzel.

Hobby: Erejének tanulmányozása, tanulás, csoki evés, csoki evés és csoki evés

Foglalkozás: Király

Extrák: Csoki függő, anélkül képtelen meglenni akár egyetlen napot is. *** Teljes uralma van a jég és a hó fölött, képes vihart gerjeszteni, mindent jégbe borítani, életet lehelni belé, és mg ki tudja, mi mindenre képes. Az biztos, hogy ő nem tudja, hiszen egész életét képességének elnyomásának, nem kitanulmányozásának, kipróbálásának szentelte, szóval nagyjából annyit tud, hogy van, és hogy veszélyes, szóval nem szabad használnia, és senkinek sem szabad róla tudnia. Ha boldog és nyugodt, könnyebben uralja képességét, ám mivel folyton fél tőle, így az könnyedén el tud szabadulni irányítása alól. Az ereje az érzelmeiből táplálkozik, talán csakis az parancsol neki, ám ezt nem tudja. *** A hideg nem árt neki, sőt, sokkal jobban érzi magát jéggel körülvéve, semmint melegben. *** Könyv: Frozen *** Lulumnak

Képinfo: jaeon009 (http://jaeon009.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 05. 02.

Módosítva: 2014. 05. 02. 16:51:57
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).