Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Abel Lefkowitz
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 18 éves.

Külső leírás: Szemei, akár az éjszaka, olyan sötétek, hogy sosem látni a pupilláit. Haja szintén fekete, rövid, borzas, amit sosem fésül, csupán az ujjai és a szél rendezi a szálakat. Bőre szinte kötelezően hulla fehér színű, mivel utál a napon lenni. Ilyenkor leég, és a bőre hetekig érinthetetlen a fájdalomtól. Arca általában blazírt, ám ha valaki felkelti az érdeklődését, arra nem sajnálja villogtatni a makulátlan mosolyát. Cuccai lezserek, szereti a bő pólókat, a menő csukákat. Karjain fehér hegek láthatók, ezek utalnak az öngyilkossági kísérleteire. Magassága majdnem eléri a 180 centit, súlya azonban elenyésző hozzá. Nem izmos, nem modellalkat, nem hevernek csajok vagy pasik a lábai előtt. Nem is igazán foglalkozik ezzel, ezért a kényelme az elsődleges szempont nála.

Jellem: Rohadt önző, de ez senkit sem lep meg. Nem szereti, ha rámásznak, ha valaki ölelgetni akarja. Gyűlöli a testi kontaktot, ez a múltjából adódik. Nem is akar senkit magának, mivel nemigen tudna alkalmazkodni hozzá. Érzelmeit csak ritkán mutatja ki, ám egy olyan emóció mégis akad, amit imád a nagyközönség tudtára adni: a maró gúny. Szereti megalázni a nála gyengébbeket, ezért nem valami szerethető figura. Akik azonban tudják kezelni, azok megszokják ezt a viselkedését, és mindig vissza tudnak valamit szólni, amivel a helyére utasítják. Tulajdonképpen úgy funkcionál, mint egy kiöregedett kutya. Mivel külsőleg semmi extra nem látszik rajta, ezért a különlegessége a fejében rejtőzik. Szinte rögtön ki tud tervelni valamit, ha egy épületre néz, és minden értéktárgyat el tudna tulajdonítani onnan, ha akarna. Mondhatni mester tolvaj, ám a szakmában még nem igazán próbálta ki magát. Kiskorából adódóan tudja, hogy jó párszor csente el a nagyi ezüstkanalait, és nagyon is élvezte ezt, mivel más élvezet nem igen jutott ki neki. Elméletben nagy szakember, de a gyakorlatban még csak pár év múlva akarja kipróbálni magát.

Élettörténet: Lengyel családból származik, legalábbis így tudja. Az anyja egy lengyel prostituált volt, aki a gyermek megszületése után felhagyott a fényes karrierjével. Sajnos túl sok férfi fordult meg az életében ahhoz, hogy Abel bármelyiket is megszerethesse, ezért mondhatjuk, hogy apa nélkül nőtt fel. A nagyszülei voltak, akiknél azt érezhette, normális családban él. A nyarat rendszerint ott töltötte, ám az öreglány halála után ezeknek a nyaralásoknak is vége szakadt. Hetedikes korára úgy érezte, végképp elveszett, és nem tud mit kezdeni magával. Az addigi kiváló eredményeit sorra lerontotta az iskolában, amiért a tanárai megutálták őt. A fordulópont nyolcadikos korában jött el az életébe, mikor az édesanyja – felhasználva a férfiakra gyakorolt hatását – elcsábított egy gazdag, befolyásos férfit. A vén szivar elhitte, hogy Abel anyja maga a megtestesült szeretet és jóság, ezért magához vette a csonka családot. Míg anyuci a kurvából előkelő asszonnyá lett, addig Abel még inkább magába fordult. Rájött, hogy mi volt édesanyja eredeti foglalkozása, ezért undorodni kezdett tőle. Miután az új apuci úgy döntött, nincs szükség a mogorva, zavaró tényezőre, egy bentlakásos suliba küldték Abelt, ahol végre megnyílt valamicskét a többi srácnak. Mára sokkal jobban kezeli az embereket, ám teljesen letért a helyes útról, és igyekszik kiaknázni a tehetségét. Nem nevezhető kleptománnak, egyszerűen unatkozik. Előfordul, hogy csellel ragadja el a kicsiktől az édességet, vagy lop cigit az idősebbektől.

Hobby: Imádja a horrorfilmeket, a zombihentelős játékokat.

Foglalkozás: Kolifelelős, tanuló

Extrák: "Egy bentlakásos fiúiskolába jár, ahová se szülők, se barátok/barátnők nem léphetnek be, egyedül csak olyankor mennek látogatók, amikor valamilyen meccs van egy másik iskola tanulói ellen. Nem éppen mindennapi a suli, csak olyan gyerekek járnak oda, akik a normális életbe nem tudnak beilleszkedni. Vagy olyan szadisták, mint ő, vagy kurvák, esetleg a zsenin is túlmenő gyíkok, satöbbi. Mindenféle korcsoport, népcsoport, vallási és szubkultúra megtalálható ebben az iskolában, aminek a tanárai és a tantárgyai sem mindennaposak, pláne nem az igazgató. Az viszont biztos, hogy ebben az iskolában a meleség nem hogy elfogadott, még talán ajánlatos is, főleg, hogy az igazgató is egy transzvesztita, aki előszeretettel szemel ki magának egy-egy idősebb diákját személyes ágymelegítőként." *** Biztosan mindenki kíváncsi rá: sosem volt még kapcsolata, nem csókolózott, és igen, még mindig szűz. *** Nem szereti az öngyilkos hajlamúakat, utálja, ha a halálról beszélnek. Az öngyilkosokról az a véleménye, hogy hulljon a férgese.

Képinfo: Nem az enyém, csupán illusztráció. (http://tumblr.com)

Engedélyezve: 2014. 05. 02.
2015. 06. 16.

Módosítva: 2015. 06. 16. 22:35:07
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).