Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lord Edward Ramsay
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 38

Külső leírás: 185 centiméter magas, jó kiállású, kellemesen izmos testalkatú. Megjelenése mindig eleganciát, nemességet és határozottságot sugall. Az arca férfias, származásához mérten arisztokratikus vonásokkal rendelkezik. Az orra egyenes, az ajkai vékonyak, de formásak, a szemei pedig egészen sötét barnák, már-már feketék. Az arca bal oldalán egy vékony pici heg található, ami először fel se tűnne. A haja fekete, de a halántékánál már megjelent pár ősz hajszál, ami azonban egy cseppet sem ront a megjelenésén. Öltözete mindig elegáns: szépen megkötött nyakkendő, keményített ingnyak, elegáns sötét kabát. Ékszert nem hord, csupán egy díszes ezüst zsebórát.

Jellem: Megfontolt, mindig ügyel a cselekedeteire és kétszer is meggondolja mit tegyen. Külsőre egy tipikus angol lord, mégis ha ránéz az ember lát a szemében valami izgalmasat. A hűvös külső alatt, amit a többi pökhendi lordnak mutat, egy igazán szenvedélyes férfi lapul, de a társadalmi elvárások miatt ritkán van alkalmi kiélni ezt a szenvedélyt. Nagyon okos férfi, jól ért az üzlethez, a befektetéseinek hála hatalmas vagyona van, amit csak a tizenöt éves fiával oszt meg. Az inasán és a bordélyházban dolgozókon senki sem tudja, hogy valójában a férfiakhoz vonzódik, de nem is akarja, hogy ez kitudódjon. Nem szégyenli, de tudja hogy tönkretenné a fia jövőjét, és kizárnák a Lordok Házából.

Élettörténet: Londonban született, az apja egy vikomt volt, azt anyja pedig egy grófnő. Az édesanyja még mindig él, de már visszavonultan egy Yorkshire-i birtokon. Edward már fiatalon rájött, hogy nem keltenek vágyat benne a nők, de erről senkinek sem szólt. Huszonegy évesen az apja egy elrendezett házasságba kényszerítette, hogy biztosítsa az öröklést. Edward ezt természetesen nem akarta, de muszáj volt így megtette. A nászéjszakán persze voltak problémái, hisz egyáltalán nem vonzódott az amúgy gyönyörű hitveséhez, de egy fiúra gondolva mégis megtette a kötelességét és szerencséjére az asszony elsőre teherbe esett. Edward nagyon büszke volt, mikor megszületett a fia, Anthony, de soha többé nem nyúlt a feleségéhez, aki ettől megkeseredett. Tíz évvel később azonban belehalt egy betegségbe. Edward természetesen nyíltan nem tarthat férfi szeretőt, de titokban néha eltölt pár órácskát egy bordélyban, ahol kielégítheti az igényeit.

Hobby: lovaglás, krikett, olvasás, vadászat, szex, bálok, sakk, séta

Foglalkozás: lord, üzletember

Extrák: Hampshire-i birtokán Angol telivéreket tenyészt, amiket jó pénzért lóversenyre járóknak ad el. Van egy hűséges inasa, aki már a felesége halála óta nála szolgál, ő az egyetlen aki minden titkát ismeri. Az ágyban egyáltalán nem úriember, ott csak az élvezet a lényeg. ***18. század második fele

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 06:40:11
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).