Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Galwor
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 874

Külső leírás: Körülbelül 180 centiméter magas, erős, izmos testalkatú férfi, minden porcikája harcedzett, mégis fürge mozgású. A bőre világos, hisz a jég elfekre nincs hatással a napsugár. A teste jobb oldalán egészen a csípővonaláig régi törzsi minta díszíti a bőrét, ami soha nem kopik le. Ez jelzi, hogy a népének harcosa. A haja világosszőke, kicsit a vállai alá ér, de nem igazán foglalkozik vele. Az arca férfias, gyakran semmi érzelmet nem látni rajta, ha mégis, akkor is csak haragot és komolyságot. Az ajkai csábítóak, telte és formásak, de már évszázadok óta nem mosolygott. A szemei ugyanolyan kékeszöldek, mint a jelek a testén. Nem hord díszes elf öltözetet, mint a többi nagybecsű "idős" elf, szinte mindig a páncélját viseli. Az övében mindig ott egy tőr, de ő a lándzsát kedveli és azt is használja.

Jellem: Úgy érezhetjük könnyű kiismerni, mert soha nem hazudik és mindenről az őszinte véleményét mondja, mégsem látunk belé. Mindig komoly, komor hangulatú, sosem mosolyog, soha nem vidám vagy szórakoztató és ennek meg van az oka. Kerüli a többi elf társaságát, magányosan él a birodalom határán egy saját házban, nem szokott senkivel beszédbe elegyedni. A többi elf sem keresi a társaságát, hisz gyakran mogorva amivel néha megbánt másokat. Sokan már azt is elfelejtették, hogy létezik és ez neki így van rendjén. Körülbelül hatszáz éve a nagy háborúban elvesztette a számára legfontosabb személyt, a szerelmét, akit mindennél jobban szeretett és azóta inkább mindenkit távol tart magától, hogy soha senkit ne kedveljen meg, mert nem akarja az elvesztésükkor ugyanazt a fájdalmat átélni.

Élettörténet: Az északi jeges elf birodalomban született. Az apja egy harcos volt, az anyja pedig az elf tanács egyik tagjának a lánya. A szülei mind a ketten meghaltak a háborúk során, de ekkor Galwor még gyermek volt. A többi fiúval együtt harcost neveltek belőle, ő pedig mind közül a legjobb lett. A kiképzés során ismerte meg azt a férfit aki az élete legfontosabb személye lett. Kétszáz évvel később egy újabb háború tizedelte a népét, ezért mint a kettejüknek harcolniuk kellett, de sajnos Galwor szerelme meghalt a harcok során, ő pedig sosem bírta elfelejteni a fájdalmat, amit akkor érzett. Éli az életet, de csak árnyéka egykori önmagának, távol él a többi elftől és bár a nagyapja még mindig él, vele sem beszél.

Hobby: vadászat, csapdák felállítása, fegyverkészítés

Foglalkozás: harcos

Extrák: A férfiakhoz vonzódik, a nők legyenek bármilyen szépek is nem érdeklik. A szerelme halála óta viszont senki máshoz nem ért hozzá, mert úgy érzi azzal megcsalná. Nagyon pontosan tud dobni a tőrével és jól bánik a kardal, íjjal, mégis a lándzsa az ő fegyvere.***Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 05. 02.
2017. 08. 19.

Módosítva: 2017. 08. 14. 16:20:20
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).