Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Caro Austin
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 18

Külső leírás: Két tetovált kar nyújtja ki a kajádat a menzán, a végén egy füstölgő cigarettavég, haja gombócban összefogva a feje búbján és tuti, hogy tele lesz hamuval és hajszállal a menü. Caro hanyag és gyakran nincs tisztában azzal, hogy merre és hol is van pontosan, de a kajaadagot megfelelően tudja rábaszarintani a tányérra. Mindig átható cigi és vegyszerszaga van, vörös haját gyakran festi, mert szereti az ammónia szúrós illatát. Testfelépítése korára jellemzően szálkás és inas, nyúlánk. A nyaka aljától a térde felső vonaláig húzódnak a tetoválásai, amit több iskolatársával varratott fel. Direkt tart csak addig, hogyha felvesz egy halásznadrágot, értetlenkedjenek mások, miért is csak addig ér, ha majdnem az egész teste be van velük borítva? Szép kék szemei vannak, amikkel szinte állandó jelleggel hunyorog, csoda, ha rendesen ki vannak nyitva a szemei. Ez azért van, mert nem hajlandó semmiféle szemvédőt viselni a számára "gyengébbnek" titulált anyagok kevergetésénél. Előfordul, hogy magában beszélve sétafikál a folyosókon, ujjai között a cigijét tartva, de eddig még senki nem volt képes megfejteni, miről is folytat diskurzust saját magával. A ruhái mindig pár számmal nagyobbak mint a rendes mérete, szereti a laza holmikat, ráadásul a testvére által összevagdosott piros (pólónak talán csak a régi szép időkben lehetett nevezni) felsője a best. Persze ezt sosem mondta még meg neki. Nem fél verekedni, de szinte mindig képes sérülés nélkül kikerülni a balhékból, senki sem szeretne minimum hasmenéssel beoltott kaját kapni nap elején. Mindig "kísérlet" szaga van, plusz az aznapi kaja, így egyszerre ínycsiklandó és taszító azok számára, akik imádnak enni.

Jellem: Mivel végzős a gimi részlegen, megengedheti magának a teljes fokú lazaságot, lustaságot és flegmaságot. Mint konyhásbácsi kiélvezi a jogait, hogy a lombikokat és egyéb holmijait közvetlenül az összevagdalt uborkás tányér mellett tárolja, hogyha kész az ebéd vagy fő a leves, addig összedobhasson valamit. Legtöbbször mérgeket és pia-alapanyagokat üt össze, imád inni, de sosem mondanád meg, mikor részeg és mikor színjózan. Senki sem foglalkozik azzal, hogyha belehamuzik az ebédbe, attól lesz finom füstös aromája, a hajszálától meg lehet lógni az órákról, vakbélgyulladás miatt. Nem veti meg a tudatmódosító szereket, ő az elsőszámú előállítója mindenféle hasonló anyagnak az iskolában, exportra is termel, ezért az ágya és a holmijai a koleszfolyosó legvégében vannak, valamint a pincében saját kis laborja is van. Gyakran tanítja be a kicsiket, amihez van némi türelme, de előszeretettel szivatja őket. Szereti elfoglalni magát, ezt általában kotyvasztással köti össze, ezért kapta a konyhai munkát is, hogy levezesse a feszültséget, plusz a cigi, amire az igazgató szoktatta rá. A gyíkok számításai szerint hogyha nem művelheti ezek közül a tevékenységek közül valamelyiket, akkor olyan súlyos pszichés elváltozása lenne, amit kevesen élnének túl. Az arckifejezése a legtöbb esetben unott és elégedetten vigyorgó, szenvedélyes ha a hobbijáról van szó, de megbízható figura, azonban csak az igazgató felé mutat némi hűséget és az iskolához. Arra készül, hogy valamiből megbukik, hogy még maradhasson egy évet. Öccse is az iskola tanulója, akivel maximum annyi a kapcsolata, hogy beszélnek pár szót és az öcsi lefixálja, hogy hamut nem kér a levesébe. Párkapcsolata nem volt, szexuális élménye annál inkább, részegen ritkán bár, de szokott ilyesfajta módon garázdálkodni. Minden buliban benne van, nem is csoda, ő viszi a cuccost, amitől a fele társaság betép, de a durvább melókat sem utasítja vissza, legyen az az iskola hitelezőinek kómába taszítása vagy az adóbehajtó szó szerinti elhajtása. A vendégcsapatokat előszeretettel mérgezi le valamiféle undok betegséggel, miután távoznak a sporteseményekről. Szinte állandóan be van állva.

Élettörténet: Miután a szülei összeházasodtak és Caro meg az öccse is megszületettek, az ősök úgy döntöttek, hogy a nászutat bepótolván elmennek egy hajótúrára a Fülöp-szigetekre. Ez a hajótúra tart lassan egy évtizede, ugyanis a hajó eltűnt és a mai napig nincs az utasairól hír. Feltételezések szerint elsüllyedt vagy elsüllyesztették, hivatalos álláspont azonban nem született az ügyben. Caro ekkor már általános oskolás volt egy rossz hírű bentlakásos iskolában, így az öcsikét is oda dobták be a közösbe, ugyanis a nagymama nem volt hajlandó elviselni a két unokáját, akik megmaradtak neki a fia és annak felesége helyett. Nem is mennek haza még szünetekre se, Caro miatt egész nyáron bent maradhatnak az iskolában. Caro konyhásnénivé fejlődött az évek során, és a főbb drog- és tudatmódosító szer előállítója, az anyag, amit készít, még a városba is eljut. Egyike azon keveseknek, akik elmehetnek a városba a suli furgonjával, hogy bevásároljanak a kajához, amit nem éppen frissen főz, de na, nem ehetetlen. Csak hamus és hajas. Szabadidejében a kolifolyosó végén kotyvaszt valamit, vagy részegen és/vagy beállva mászkál a birtokon. Előfordul, hogy meg lehet találni a gyíkok géptermében, ahogy konzolozik, vagy hogy a lenti barkácsműhelyben segít valaki ujját még lilábbra verni kalapáccsal. Egyedül a dívákkal és a szektásokkal nem jön ki jól, mert azoknak mindig más elvárásaik vannak a kajával kapcsolatosan, amitől nem egyszer szállt már ki bárd és kés a konyhából. Ki a francot érdekel, hogy nem ehet ilyet meg olyat, mert: elhízik, sok a kalóriája, a vallása tiltja? Ki nem állhatja, ha odamennek hozzá és külön kéréseket dobnak fel. Igaz, ezzel-azzal le lehet fizetni, de ideiglenesen, egy idő múlva megint ugyanolyan kaját ad ki, és egy véget nem érő lefizető kör indul meg. Szempillantás alatt kicsontoz és megnyúz bármit, szeret hússal dolgozni, néha csöpögtet rá ezt-azt a pipettáiból, amik mindig a zsebében vannak. Azok a diákok, akik szeretnek lőni, előszeretettel pufogtatják a számára a közeli erdő állatait, hogy az legyen a menü hétvégén. Az igazgatóval volt már alkalma egyszer lefeküdni, de ezzel semmiféle privilégium nem jár. Legtöbbször a konyhában vagy a pincében levő alkoholt előállító kisüzemben lehet megtalálni. Legjobb haverja is van, egy goth, Reve, aki egy igazi éhenkórász, neki szokott kilopni kaját, ami nem annyira génmódosított, mint másoké. Míg Caro felszív egy kis metamfetamint az ágyon, addig a másik betömi a menüt. A városból gyakran nem csak alapanyagokat hoznak haza, hanem édességeket is, amikkel a kisebbekkel bizniszel.

Hobby: drogok és tudatmódosító szerek előállítása, kotyvasztás (emberi szervezet által fel- illetve fel nem dolgozható anyagok), cigi, pia, konzol

Foglalkozás: konyhásbácsi, tanuló

Extrák: Gen karilapjából átemelve - "Egy bentlakásos fiúiskolába jár, ahová se szülők, se barátok/barátnők nem léphetnek be, egyedül csak olyankor mennek látogatók, amikor valamilyen meccs van egy másik iskola tanulói ellen. Nem éppen mindennapi a suli, csak olyan gyerekek járnak oda, akik a normális életbe nem tudnak beilleszkedni. Vagy olyan szadisták, mint ő, vagy kurvák, esetleg a zsenin is túlmenő gyíkok, satöbbi. Mindenféle korcsoport, népcsoport, vallási és szubkultúra megtalálható ebben az iskolában, aminek a tanárai és a tantárgyai sem mindennaposak, pláne nem az igazgató. Az viszont biztos, hogy ebben az iskolában a meleség nem hogy elfogadott, még talán ajánlatos is, főleg, hogy az igazgató is egy transzvesztita, aki előszeretettel szemel ki magának egy-egy idősebb diákját személyes ágymelegítőként." ** A kicsik, akikkel néha foglalkozik és üzletel, Don Caronak hívják, mivel ő drogkultúra ÉS az édességek központja/elosztója az iskolában.

Képinfo: chouette-e (tumblr)

Engedélyezve: 2014. 05. 02.

Módosítva: 2014. 04. 28. 19:34:00
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).