Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Andy Jhones
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 17

Külső leírás: Szemei kékek és egy kis huncutságot tükröznek, haja középhosszú és szalmaszőke, amit általában egy oldalra tűr el, vagy egyszerűen copfba köti a kósza tincseit. Bőre természetes úton napbarnított. Középmagas, nem az a tipikus kigyúrt izomagy, a munkájától izmos amennyire kell. Öltözete általában egy farmerből egy tornacipőből, és egy fehér pólóból áll amire egy kockás inget vesz. Folytonos kiegészítője egy barna színű Western kalap, amit állandóan nyakában hord. Egy jellegzetes mintájú karkötőpárost hord.

Jellem: Kedves, és egy kis ismerkedés után általában össze szokott barátkozni mindenkivel. Foglalkozásához mérten, több esze van mint az átlagnak, nagyon is furmányos, és találékony. Az emberek jóhiszeműen tekintenek rá, mert általában kedves, úgy viselkedik a vele kommunikálóval ahogy ő vele. Utálja az állat bántalmazókat, azoknak képes lenne nekimenni, és kitekerni a nyakukat.

Élettörténet: Andy egy kisvárosban született, szülei második gyermeke a háromból. Van egy kishúga, és egy bátyja, gyakran "öcsizik" le. Mindig is a mezőgazdasággal foglalkozott az egész családja, szüleinek egy nagyobbacska farmja van, családi vállalkozás gyanánt. Testvérei, és szülei is itt tevékenykednek, egy csomó állatuk, van ezek közül a ló a kedvence, és velük is foglalkozik. Kis kora óta ebbe az életvitelbe lett beleszoktatva, így sok mindent tűr, nem egy kimondott selyemfiú. A nap nagy részét a lovaknál tölti, imád a naplementében lovagolni, a világ legszerencsésebb emberének érzi magát amiért ilyen helyen élhet.

Hobby: lovaglás, bulizás

Foglalkozás: lovász

Extrák: Fiatal fiú létére már két tetoválása is van, az egyik a bal karján rajzolódik ki, ez teljesen szimmetrikus . A másik a jobb vállán található első lovának kivarrt képmása. *Uke*

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. (http://whitewingsiii.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 05. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).