Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Woody Freese
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 23, plusz-mínusz pár nulla.

Külső leírás: Egy idilli megvilágításban, rá osztanák a gonosz, az örökös átkozott és a halálhozó szerepét. Ő maga jelentéssel, jelentőséggel bír. Nem lépett sosem a holtak soraiba, ám az élők köreit sem gazdagítja. Félúton van-e kettő között, fakó lidérc, kísértet, az éjszaka teremtménye, ki mások vérét veszi el, így új erőre kapva tovább bomlasztja a világot. Fakó haja megannyi száraz szalmaszál, tépett kuszasággal bukik tarkójára, arcát és szemét takarja, rejtekbe vonja lényének egy részét, és egy igazán szerethető valakivé varázsolja őt. Szemöldöke finoman ívelő, szőke pillái zöld szemeket árnyékolnak és halottas-maszkszerű bús kifejezést, ami már-már arcára égett az idők során. Vérszegény ajkaira komikus gúny száradt és már nagyon régóta nem kopott, ám nem is foszlott onnan fel sehová. Ennél tovább még soha, senkinek sem hagyta, hogy őt nézzék. Gyűlöl középpontban lenni, akármilyen megnyerő a külseje, akármilyen megnyerő a modora ( már amikor!), ő maga inkább négy fal közt érzi igazán jól magát. Nyakának íve, vállainak gömbje, semmi újat nem nyújthat az őt nézőknek. A szíve jól ismert dallamot ver, de más nyelven. Az övében nincsenek szikra szólamok, számára épp oly lényegtelen a vér pezsgése ereiben, mint másoknak egyetlen csillag a ragyogó éjjeli égbolton. Egyetlen színfoltja a karját ékesítő tolldísz, rég kapta már, az egyik áldozatától, akinek minden rezdülésében ott volt a megbocsátás és a csöndes elfogadás. Magas, tekintélyt parancsoló, valaki, akit észrevesznek a tejfehér ködben és a sűrű feketeségben. Van egyfajta kisugárzása, olyan, amitől minden szőrszál az égnek mered és minden szó elhal és szertefoszlik a semmiben. A divat és különféle megjegyzések az öltözködését illetően eddigi élete során még egyszer sem hozták lázba, és ez valószínűleg így is marad, míg világ a világ. Szeret a saját döntései szerint cselekedni és nem hagyja, hogy mások szabják meg neki, mit vegyen fel és mit kerüljön el jó messzire.

Jellem: Hiábavaló dolgok nem motiválják, pontosan tudja, mi éri meg kockáztatni és mi az, amit hagyhat elenyésződni. Brutális, hatékony, biztosra megy mindenben, viszont minden tette mögött ott van egy végtelenül komplex stratégiai gondolkodás. Neki az élet egy játék, szereti játszani a fejét, élvezi, ha hülyére veszik, de tartja a határt, amit célszerű nem túlfeszíteni. Természeténél fogva képtelen veszíteni, ha valami váratlan történne, úgy hát tervet módosít maga is. Az idők folyamán nem tanult meg élvezetből olvasni, másodpercek alatt át tud futni bármilyen dokumentumot, rögtön felismeri a kulcsszavakat és memorizálja a szintaxist, amiből később rekonstruálhatja az elemeket, ha szükséges, vagy ő maga fontosnak látja. Könnyen felkelthető a figyelme, bizalmatlan, közveszélyes és roppant mód élvezi a mások feletti uralmat. Örömét leli az elvont dolgokban, rajondója az őrületnek és a traumák által kreált rémálmoknak. Az Ő közelében maradni, felér egy bátorságpróbával, vagy egy öngyilkossággal. Nem híve az előre lebeszélt tervnek, improvizál, pillanatról pillanatra él és nem törődik azzal sem, ha közben életek hullanak körülötte. Egymagában testesít meg egy tökéletes katonai gépezetet, parancsra cselekszik, precíz, ám koránt sem mondható el róla a sírig tartó hallgatás. Visszabeszél, ha olyanja van, empatikus a halálraítéltekhez, lojális a társaihoz és könyörtelen azokhoz, akiket a legjobban gyűlöl. Azon kevés barátjához, akik vállalják és elviselik a jelenlétét, próbál őszinte és türelmes maradni. Velük szemben gyakran nem tudja hogyan viselkedjen, nem ért meg mindent a szlengből, így sokaknak tudatlannak, furának, különcnek tűnhet. Élvezetét leli a másokkal folytatott szóbeli vitákban és időnként akár még a másik oldalra is képes átállni, pusztán a vita kedvéért. Szeret feszültséget szítani, hogy láthassa a reakciókat, vagy kivételes esetekben azoknak hiányát. Könnyen alkalmazkodni tud a ráosztott szerepekhez, ha nem vágnak a szavába, akkor nem bonyolult jól kijönni vele. Akarat kérdése és nagyon elragadó tud lenni, ahogyan makacs és felettébb gyerekes is. Személyes problémáit nem mondja ki nyíltan senkinek, de ha esetleg valaki nem érti meg burkolt célzásait, vagy egyéni véleményét, hát szó nélkül faképnél hagyja az illetőt és a későbbiekben esélyt sem ad arra, hogy nézeteltéréseiket rendezzék, ugyanis tökélyre fokozta a távolságtartást és van olyan eltökélt, hogy kerülje az örökkévalóságig is, ha a helyzet úgy kívánja.

Élettörténet: Nehéz lenne besorolni, neki milyen gyerekkora volt. Régi emlékei adódnak róla, de azok is jócskán megfoszlottak, elenyésződtek és sohasem kívánta őket újra felidézni. Népes családjának minden tagja él még, távol, messze Woody létezésének helyszínétől és újonnan felépített otthonától. Teljesen és visszavonhatatlanul utálja őket szívének minden négyzetcentijével. De ez csak addig nyújt meglepetést, míg meg nem ismerik a múltját, míg nem hagyja önként, hogy megismerjék őt teljes egészében. Neveltetésében szeretetnek nem volt szerepe, tetteiért dicséretet egyszer sem kapott, ám egyetlen kéretlen szaváért, semmiből jövő mosolyáért komoly büntetést szabtak ki rá. Nem kapott támpontokat merre indulhat tovább, nem kapott ő semmit, amivel boldogulni tudna az életben. Itt persze befejeződhetne a kálváriája, folytatódhatna úgy, hogy megszökött, társra lelt és boldogan él az örökkévalóságig, míg meg nem hal, de koránt sem tündérmese az ő élete. Nem figyelmeztették előre, időt sem hagytak neki és hamar az utcán találta magát. Se szó, se beszéd kitették őt, hogy tapasztalatot gyűjtsön és megtanuljon egyedül élni a NAGY VILÁGBAN. Itt sem kapott instrukciókat, neki kellett leleményesnek lenni ahhoz, hogy életben maradjon, és egyik pontról eljusson a másikra. Jó pár évre szüksége volt ahhoz, hogy megérte a világ működését, hogy logikát lásson az emberek viselkedéseiben. Mikor ez megtörtént, letelepedett, és koránt sem önszántából elvállalt egyfajta munkát, amiben eljátszhatja egy tökéletes katona szerepét. Nem élvezi, ott neki nincs szava, csak egy báb, amit szükség szerint mozgathatnak és szitává lyukaszthatnak.

Hobby: Különösebben nincs neki semmit, nem talált még olyat, ami ténylegesen őt érdekelné és nem csak úgy rámondták, hogy tegye és szeresse.

Foglalkozás: Nincsen.

Extrák: Vámpír.... a saját neméhez vonzódik.... képes mindenből kimagyarázni magát..... erejét és képességeit tökéletesen az irányítása alatt tudja tartani.... hajlamos hívatlanul beállítani helyekre.... szereti a szivárványszínű zselés tekercset... pisztoly mindig van nála a látszat kedvéért... rühelli a kutyákat és ezt meg sem próbálja titkolni....erősebb érzelmek hatására szemei sötétzöldben izzanak....Gyakran besegít az FBI embereinek, de feladatai többnyire mindig ugyanazok.

Képinfo: Nem saját ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2014. 08. 22.
2014. 11. 16.

Módosítva: 2014. 11. 16. 00:04:46
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).