Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Avatosh
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Shayola

Kor: nem tudni

Külső leírás: 175 cm magas, bőre lágy,és selymes. Fekete szarva megtévesztő, mindenki démonnak nézi miatta. Sötét zöld haja derékig ér. elől két tincs helyezkedik el. Izzó smaragdszemeiben elveszhet az ember. Egy egyszerű szoknyát hord, mivel átváltozáskor csak úgy is a sok ruha akadályozná.

Jellem: Türelmes, de igen nagy haragú. Nagyon bölcs, s ezért majdnem mindig tudja a következő lépést. Nagyon kedves, őszinte ember. Nem szokott hazudni, de ha mégis megtenné azonnal tudni lehet hogy nem mond igazat. Kitartó és erős akaraterővel bír.

Élettörténet: Apja maga volt a pusztító sárkány Urdelon, az akkori sárkány birodalom királya. Anyja Maelne a remény. Sok gyermek született tőlük, ők voltak a sárkányok ősapja és ősanyja,de csak a leghatalmasabb utód vehette át a hatalmat. Így esett Avatoshra a választás. Ő megkapta a tudás ajándékát, így ő lett apja után a legerősebb sárkány az akkori világban. Apjában nagy harag s megvetés volt az emberek iránt,és amikor már megelégelte azt, hogy azok elveszik az élelmet és földet, háborút indított ellenük. Először a sárkányok álltak győzelemre, de a végén mégis az emberek győztek a harcban. Minden egyes sárkányt megöltek, vagyis ezt tartotta a legenda. Mostanáig.

Hobby: elmélkedés

Foglalkozás: herceg

Extrák: Mivel sárkány hatalmas erővel bír. Könnyedén regenerálódik. Át tud változni egy kolosszális sárkánnyá, aminek pikkelyei ében színűek, szeme élénk zöldben izzik. Sárkány lehelete is zöld színű. Azonkívül hogy sárkánnyá változhat, a mágiában is otthonosan érzi magát. Legjobban a gyógyító mágiát kedveli.

Képinfo: marizano készítette (http://marizano.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 05. 01.

Módosítva: 2014. 04. 27. 18:59:22
Módosította: Shayola

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).