Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jeremy Noris
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 19

Külső leírás: Már a külsejéből látszik, hogy nem mindennapi. Elég extrém kinézete van annak ellenére, hogy nincsenek piercingjei. A haja és a sminkelt szemei bőven megteszik a hatásukat. 175 centiméter magas, de a teste maga a csábítás. Minden porcikája szépen kidolgozott, a hasfalán megszámolhatók a kockák és vigyáz is rá, hogy ez így maradjon. A mellkasa bal oldalán egy nonfiguratív tetoválás van, ami egészen a válláig ér, de nincs különösebb jelentősége, egyszerűen csak tetszik neki. A haja az egyik oldalon rövidre van borotválva és vékony csíkok díszítik, a másik oldalon viszont hosszúra van hagyva és skarlátvörösre festette. A szemeit is hasonló színnel sminkeli, ezzel egyedi megjelenést kialakítva. A szemei világosszürkék, az arca finom vonásokkal büszkélkedhet, igazi férfiszépség. A ruhái szintén egyedi tervezésűek, fellépéseknél nem visel felsőrészt, csak egy bőrnadrág és kiegészítők, bár a mindennapokban sem viszi túlzásba.

Jellem: Fiatal, tehát teng benne az energia, aminek nagy részét az éneklésre fordítja, de a maradék megy a szórakozásra. Szereti a bulikat, a sportokat, a szexet és mindent ami még jobban feldobja a hangulatát. Egy cseppet sem szégyenlős jellem, mindig kimondja amit gondol, még az interjúkon is, és emiatt a nyíltság miatt sokan kedvelik. Élvezi hogy jó nagy rajongótábora van, bár a lesifotósokat és a zaklató újságírókat rühelli. Ragaszkodó jellem, nem szereti ha bárki is a cuccaihoz nyúl, mert akkor kiakad és kiabál. Az egyetlen akinek szabad az az ikertestvére. Nagyon sok mindent együtt csinálnak, de amit sokan nem tudnak és nem is véletlenül, hogy ha az egyikük megcsíp egy fiút gyakran édes hármas lesz a vége. Mással ezt nem tenné, de a testvére más tészta.

Élettörténet: Los Angelesben született egy teljesen hétköznap családban. Van egy ikertestvére, de csupán az arcuk hasonló, mert a külsejük teljesen más. Jeremy midig is imádott énekelni, karaokézni, a testvére pedig gitározott, szóval egyszer a család biztatására beneveztek egy tehetségkutató versenyre, amit nagy sikerrel meg is nyertek. Innentől fogva a karrierjük szárnyalni kezdett. Megalapították a Fiery Hell rockbandát, amiben Jeremy énekel, a testvére basszusgitáros, ezen kívül pedig bevettek egy dobost, még egy gitárost és valakit aki jól bánik a szintetizátorral. Koncertekre és turnéra járnak, több lemezük is kijött már és jó sok pénzt összeszedtek. Jeremy a testvérével él egy luxuslakásban a belvárosban, de a családdal jó a kapcsolatuk.

Hobby: éneklés, karaoké, bulik, szex, sport

Foglalkozás: rock énekes

Extrák: Ő és a testvére gyakran élvezik az édes hármast, mióta egyszer részegen kipróbálták. Jeremy meleg, a testvére pedig biszexuális, de ha hármasban csinálják akkor csak fiúval. Általában seme. Utálja a kávét, egyáltalán nem szereti az ízét. Kedvence a görögdinnye és az ananász.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 05. 02.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:57:23
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).