Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Alfred Bevelton /kitalált/
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Nauki

Kor: 24év

Külső leírás: Egy izmos, magas és erős kiállású férfi, olyan, akire felnéznek és tisztelik. Vidám mosoly játszik ajkain, melyek boldogsággal töltik meg a férfias arcot, melyet egyik gyönyörű, lélekig hatoló élénk zöld szeme alatt egy heg csúfít el, ezen felül több kisebb karcolás, akárcsak szerte a testét. egyik oldalt felnyírt barnás szőke haja, egyenesen omlik jobb fülére és tarkójára. Fülében fülbevalókat hord, mindegyiket egy-egy női halottól vette le, hogy legyen tőlük valami tárgyi emléke is. Szokásos felderítő egység egyenruhában látni és nyakában dögcédulákat hord, hogy betudják majd azonosítani a holt testét esetleg.

Jellem: Mindig mosolyog. Ez az, ami már első látásra szembetűnik az embereknek. A kialakult helyzet ellenére, minden pillanatot kihasznál az élet élvezésére, persze nem botrányos értelemben kell venni. Szeret eljárni olyan kis erdős részekre, ahol nyugalom van. Szereti a nyári zivatarokat és mindent, ami még a normális élethez köthető. Utálja a mostani világot, utálja, hogy az embereknek rettegniük kell és mindenkinek félelemben kell élnie. Mesékből és könyvekből ismeri a régi világot és nagy álma, hogy még megérje annak visszaállítását és a titánok teljes kiirtását. Társasági lény, de nem bánja ha egyedül van, mert olyankor tud az élet kérdésén és más őt foglalkoztató tudományos dolgokon merengeni. Felnéznek rá, tipikusan az a másokat megvédelmező típus. A feladatokat mindig precízen hajtja végre és mindig a legkevesebb áldozatra törekszik.

Élettörténet: A Mária falak mögött nevelkedett. Apja egy tanult mezőgazdasággal foglalkozó nemesnek számító ember míg anyja csak egy átlagos nő volt. Mikor a Mária falat áttörtén nevelője Isac menekítette meg, mivel ő és a fiú kint lovagoltak mikor meglátták a közeledő titánokat és még azt is látták, hogy a szüleit agyonnyomja a ház. Isacnak sok erejébe került, hogy menekülésre késztesse a sokkos fiút így átültette a saját lovára és úgy vágtattak egészen a következő nagy falakig. A környékükről ők az egyetlen túlélők. Alfred eldöntötte, hogy mikor elég idős lett beáll a hadseregbe. A kiképzés során a munkáktól edzett fiatal teste még izmosabb lett és megférfiasodott. Ő végzett a legjobb eredménnyel. A Felderítő Egységhez csatlakozott, ahol sikerült elég magas rangot elérnie mára.

Hobby: olvasgatás a régi világról

Foglalkozás: Felderítő Egység tagja

Extrák: Anime: Attac on Titan**Van egy nagytestű farkasa, akit még kiskorában szelídített meg és magával vitte mikor menekültek a fekete bestia neve Vadász.

Képinfo: Saját kép!!! (http://chole-chan.deviantart.com/art/My-Attac-on-Titain-character-3-406175724)

Engedélyezve: 2014. 05. 02.

Módosítva: 2014. 04. 27. 20:25:20
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).