Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tokvi Kewa
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 27 éves.

Külső leírás: Körülbelül 180 centiméter magas, rendkívül izmos. Mivel állandóan mozog, ezért rendkívül sportos alkata van. A hasa finoman kockás, a karjai erektől, izomkötegektől dagadnak. Hosszú, egyenes szálú, fekete haját gyakran kócolja a szél. Még a legdivatosabb hölgyek is, akik sok pénzt költenek magukra, megirigyelhetik gyönyörű haját. Napbarnított bőrét semmiféle heg nem csúfítja, csupán a talpát és a tenyerét torzítják bőrkeményedések. Markáns arcéle hihetetlenül férfiassá varázsolja. Sötét szemei mindig figyelőn csillognak, nincs olyan részlet, ami elkerülhetné a figyelmét. Szigorú tekintetétől a víz is kiveri társait, ám zord külsejével ellentétben nem egy kimondottan vérengzős fajta. Talán ez az oka, hogy még mindig nem ő a legjobb harcos.

Jellem: Furcsa mód nem csak az idegenekkel, társaival is elég barátságtalan. Nincs egy kedves gesztusa, tipikusan a sértett fiú viselkedését példázza. Nem sok mindenkit kedvel a törzséből, ezért aki egyszer belopja magát a szívébe, azért bármit megtesz. Nem a kedvességgel lehet elsősorban lekenyerezni, hanem az erővel, a leleményességgel, a belső értékekkel. Mindezek tiszteletet váltanak ki belőle, ami számára nagyon fontos. Tiszteli az ősöket, a szellemeket, a feljebbvalóit, az állatokat, a természetet. Ha valaki erősebb nála, azt elismeri, és a neki kijáró tiszteletet is megadja neki. A vérszomj távol áll tőle, ártatlanul sosem ölne meg senkit. Ettől függetlenül ölni tud, a vérében van, a családját, a szeretteit mindenáron megvédi. Gyűlöli a betolakodókat, az idegeneket, hiszen nem egyszer támadták meg őket. Távolságtartó, szótlan figura, ám a kíváncsisága sokszor legyűri a fejében csilingelő vészcsengő hangját. Szereti bővíteni a tudását, leginkább a harc terén szerzett tapasztalatait szereti bővíteni. Fontosak számára az ünnepek, az imádságok, ám túlzott rajongást semmi iránt sem mutat. Egyedül az állatai iránt érzett féltő szeretetét lehet elsőre észrevenni.

Élettörténet: Úgy tűnt, boldog gyermekkornak néz elébe. A törzsfőnök második fiaként fényes jövőnek nézett elébe, ám az emigránsok megjelenésével szemtanúja lett az óriási pusztításnak, amit még a legvadabb rémálmaiban sem képzelt el sosem. Csupán 12 éves volt, mikor az édesanyját megfertőzte a kolera. A törzs tagjait igencsak megritkította az eddig ismeretlen betegség, a fiatal fiú ezért jócskán barátok nélkül maradt. Az egyre fogyó bölényállomány miatt útra keltek, azóta is állandó mozgásban van a törzs. Nehezen éltek meg, ám az utóbbi években sikerült megfelelő megélhetést biztosítani maguknak. Úgy tűnt, a törzs életébe beköszönt a béke, ám az emigránsok ismét megzavarták őket. Egy váratlan támadás során tűzharcba keveredtek az idegenekkel. Kewa az ütközetben elveszítette a menyasszonyát, akit hidegvérrel gyilkoltak meg a törzs szeme láttára. A sanyarú sorsú férfiak megelégelték a dolgot, és vérbosszút esküdve a támadóikra rontottak. Az ütközetben egy idegen sem maradt életben. A törzs tagjai az eset óta nem várják meg egy katona közeledtét sem, a harcosok kegyetlenül lerohanják őket, vagy épp ügyes csellel csalogatják őket a halálba. Nem akadt még olyan katona, aki képes lett volna megtizedelni azóta a törzset. Az asszonyok gondoskodnak a gyermekekről, az ételről, míg a férfiak vadásznak: hol emberre, hol állatra. Kewa gyűlöli az életét, apja haragját is kivívta azzal, hogy nem nősült újra. Figyelmét inkább magára és az ősi ünnepei felé fordította. A Fehér Bölény Asszony ünnepei közül az Inipi a kedvence. Ilyenkor szereti kiereszteni a gőzt, szó szerint, hiszen a forró szaunában kiizzadja magából a gondokat.

Hobby: Szeret farigcsálni, a természetet járni, lovagolni.

Foglalkozás: Atommagkutató. Erre most mit írjak?

Extrák: Neve fekete táltost jelent. Ez utal a lovak erejére, fürgeségére és nemességére. *** A sziú törzs tagja, nem a legkiválóbb harcos, de így is mindig számítanak rá, ha csatározásra kerül a sor. *** Van egy lova, amit Mennydörgésnek hív. Nagyon kötődik az állathoz, az élete árán sem válna meg tőle önszántából. *** Van egy szürkefarkasa, amit még kölyökkorában talált, mert az anyja magára hagyta. Azóta csak neki engedelmeskedik az állat. *** Kiváló vadász és nyomolvasó.

Képinfo: Nem tudom. (http://google.com)

Engedélyezve: 2014. 04. 26.

Módosítva: 2014. 04. 24. 20:12:57
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).