Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tirion
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 111

Külső leírás: 170 centiméter magas, finoman izmos testalkatú, de a bőre világos és selymesen puha. Folyton liliom illat árad belőle, ez a természetes illata. A haja hófehér és a válláig ér, de amikor a nap rásüt olyan mintha ezüst színben ragyogna. Az arca lágy vonalú, nincsenek igazán férfias vonásai, de mégsem nőies. Az orra egyenes, az ajkai szépen íveltek és szinte ugyanolyan halványak, mint a bőre. A szemei gyönyörű világoszöldek, amiket apró ezüst pettyek ékesítenek és hosszú fekete szempillák árnyékolnak. A fülei vége enyhén hegyesedik, de ezt a haja mindig eltakarja. A testét nem sok minden fedi, a nyaka körül egy gazdagon megmunkált gallérszerű aranyékszer amiből a vállára ér egy leheletvékony fátyolszerű anyag. Ehhez hasonló ékszer tartja a csípőjén lévő sűrűbb fátylat is, ami egészen a bokájáig leomlik.

Jellem: Bár törékenynek látszik, de a külső csalóka. Belül nagyon erős, aki sosem ejtene egy panaszszót sem, sosem kérne segítséget ha megoldhatja a problémáját saját erőből is. Ebből a szempontból olyan, mint amilyennek egy igazi királyt elképzelnénk, de ő egyáltalán nem gőgös és hatalomfitogtató. Tiszteli a népét, az erejét és a birodalmát, mindent megtenne a béke fenntartásának érdekében. Nagyon magányos, de elrejti ezt az érzést és a feladataira koncentrál. Soha nem ért hozzá senki és nem csak szexuális értelemben. Mivel ő a király, szinte már egy isteni lényként tisztelik, de emiatt érinthetetlennek is tekintik. Tirion nem tudja mi az ami hiányzik neki hisz soha nem ismerte milyen egy ölelés, simogatás, vagy csupán egy érintés, így eddig nem is vágyott rá.

Élettörténet: Az ősidők óta élő erdei elfek közé született, de már születése pillanatától elkülönítették a többiektől. A tarkóján van egy félhold alakú anyajegy, ami miatt az elf vének kiválasztottnak tekintették, aki egyszer majd az ő királyuk lesz. Húsz évvel később ez be is következett, mert az előző király meghalt a háborúban így Tirion került a helyére. Innentől fogva még inkább a többi elf fölé helyezték, pedig már gyerekkorában is külön bánásmódban részesült. Békét kötött a szomszédos elfekkel és más fajokkal is, igazságos és jó királlyá vált, aki félretette a saját vágyait és érdekeit. Pár nappal ezelőtt viszont felbolydult az egész királysága, mert egy vámpír merényletet kísérelt meg ellene, veszélyeztetve ezzel az életét és azt az ingatag békét ami a két faj között fenn áll.

Hobby: sétálás, nézni a naplementét és a napfelkeltét, úszás

Foglalkozás: az erdei elfek királya

Extrák: Az erejével befolyásolni tudja a növényeket és virágokat, például ha hozzáér egy virágbimbóhoz az kivirágzik, vagy egy pici növényt megnöveszthet. A népe ereje miatt az ellenségeik nem mernek bejönni az erdejükbe. Még sosem volt része semmilyen fizikai érintkezésben, mert a születése során az idős elfek úgy tartották, hogy azért született kiválasztottnak, mert az ő ereje a legnagyobb. Azt hiszik ez az erő elvész, ha valaki "bemocskolja" a testét, ezért azt a törvényt hozták hogy halállal lakol aki megérinti.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 04. 25.

Módosítva: 2014. 04. 24. 15:53:15
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).