Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sybill Collins
Kategória: Hentai
Feltöltő: Gwen

Kor: 19

Külső leírás: Kinézetét talán egy hercegnőhöz lehetne hasonlítani. Vonzó szőke hajzuhataggal és kék szemekkel rendelekző szépség. Átlagosnál egy kicsivel alacsonyabb leányzó, alulról súrolja a 157 centit. Szép alakkal rendelkezik, vállai kissé szélesebbek az átlagnál, keblei teltek, csípője pedig megint egy kissé szélesebb, és ez homokóra alakot ad ki neki. Hosszú, hattyú nyaka van, amit általában szabadon hagy. Dús, fényes, és puha szőke haja kicsivel a lapockája alá ér. Minden reggel gondosan feltűzi a haját, és mivel ennyit szeret szöszmötölni a hajával, rengeteg szépen kidolgozott hajcsatja és hajdísze van. Arca kissé kerekded, homloka egy csöppet magas. Alsóajka teltebb, mint a felső, ajkai barackszínűek. Orra kissé nagy, egyenes. Nem szereti az orrát, ő azt gondolja krumpli orra van, erre a testrészére nagyon érzékeny. A szemei egészen különlegesnek mondhatók, nagyok és gyermeki bájt kölcsönöznek az arcának. Egyik szeme olyan színű, mint a békés tavaszi égbolt, a másik pedig inkább halvány zöldes állapotban pompázik. Szempillái dúsak, és ébenfeketék. Kékes szemeit barna szemhéjfestékkel emeli ki, ezzel is optikailag nagyítja a szemeit. Bőre selymes, tejfehér. A csuklójánál átlátszanak az erek. Ruhatárában a lágy, meleg színek dominálnak. Kedvenc színe a krémszín és a halványzöld. Nem hord sok ékszert, azokat is csak ízlésesen viseli, és csak fontos alkalmakkor. Kezein mindig hófehér kesztyűt visel.

Jellem: Egy türelmes és melegszívű lányról beszélünk. Kisgyermekként nagyon kíváncsi volt, állandóan kint akart játszani a kertjükben, különböző bogarakat gyűjtőgetett. Ahogy nőtt egyre jobban komolyodott, és egyre jobban kezdte érdekelni az irodalom, a történelem és a különböző művészetek. Igazi érett hölgy vált belőle. Mindig gondosan megválogatja a szavait, mivel hatalmas szókinccsel rendelkezik, rendkívül változatosan beszél. Nyugodt természet, szinte semmi sem tudja kibillenteni a higgadtságából. Meg tudja védeni magát ha szükség van rá, szavakkal oldja meg a konfliktusokat. Ha vitáról van szó, nagyon nehezen fogadja el a hogy a másiknak is lehet igaza, nem szereti beismerni, hogy tévedett. Igencsak ambíciózus leányzó, mer nagyot álmodni, és küzd azért, amit elhatározott. Persze, mint minden embernek a sok jótulajdonság mellett, van számos rossz tulajdonsága is. Ezek közé tartozik az, hogy makacs mint az öszvér. Persze, ezt lehet jó tulajdonságnak is mondani, de szülei szerint ez inkább hátrány,mint előny. Elég feledékeny, valamint felettébb rossz a névmemóriája, ahhoz hogy valamit meg tudjon jegyezni, le kell hogy írja, különben pillanatokon belül kimegy a fejéből. Érzéke van a zenéhez, és ezt a tehetséget kisgyermek kora óta fejleszti, énekléssel. Erős nőnek mondható, mosollyal tűri azt is ha veri őt az élet. Utálja ha valakinek aggódnia kell miatta, de ő maga egy eléggé aggodalmaskodó ember. Nehezen illeszkedik be új környezetbe, fél a változástól. Ha valaki magára haragítja, akkor csak sokára fog megbocsáltani. Mindennél jobban gyűlöli a hazugságokat, ő maga egy nagyon őszinte ember, hatalmas bűntudatot érez, ha füllentenie kell valakinek. Remekül bán a gyermekekkel, kimondottan szereti is őket, sokat vigyáz nővére gyerekeire.

Élettörténet: Egy gazdag család második gyermekeként született a 19. század beli Amerikában. Nővére Sarah kilenc évvel idősebb tőle. Mivel ekkora a korkülönbség a két lány között gyerekkorukban nem igazán jöttek ki egymással. Édesapja üzletember, azért vette el az édesanyját, mert a nő hatalmas hozománnyal rendelkezett. Két évvel az esküvő után már szerelmesek voltak egymásba. Édesanyjuk nevelőnőt fogadott a lányok mellé. A francia hölgy tanította a lányokat az illemre, a francia nyelvre, konkrétan mindenre. Az édesapjuk ritkán volt otthon, sokat utazott. Édesanyjuk rajongott a lányaiért, sokat törődött velük, mindent megadott a gyermekeinek, amit csak akartak. Nővére hamar férjhez ment egy angol kereskedőhöz, és született két gyermekük. Édesanyja azt szeretné, hogy Sybill is férjhez menjen mielőtt még kiesik a korból.

Hobby: hímzés, olvasás

Foglalkozás: -

Extrák: Hatalmas könyvtárral rendelkezik, a könyvtár össze könyvét olvasta már || Kiskorában arról álmodott, hogy egyszer híres írónő lesz || Történelmi játékra || Folyékonyan beszél franciául, és remek a nyelvérzéke || Foglalt

Képinfo: A képet nem én készítettem csak illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 04. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).