Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Felix O´Hara
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 20

Külső leírás: Haja lángoló vörös, már kis krapek korától ilyen színű. Végig nyílegyenes és nyakközépig ér. Szemei szinte már zavaróan kirikítanak kicsit sötétebb tónusú bőrétől világoskék színükkel,bőre érintetlen , soha nem tetováltatott magára. Izmos, kb. 164 cm magas, mocskosan jó képű fiatal suhanc. A divathoz igazodva öltözködik, a hétköznapokon általában nem szokványosnak mondható,kicsit rocker stílusával , de annyira nem durvul el hogy piercingjei , meg egész testet fedő tetoválásai legyenek. Inkább a természetes cuccokat preferálja.

Jellem: Vad és szófogadatlan, utálja ha megmondják mit tegyen , és azt ha szájába rágják a dolgokat. Még nem nőtt be a feje lágya, kissé felelőtlen, de nagyfiúnak érzi magát aki mindent megkaphat amit akar. Közvetlen és sokat dumál , de olykor figyelmes is tud lenni , bár ez a ritka alkalmak egyike. Szereti a versengést, és azt, ha (fura módon) sarokba szorítják. Egy kis édességgel le lehet venni a lábáról, oda van értük.

Élettörténet: Első és egyetlen gyermekként született, szülei odaadóan nevelték, ami 10 éves koráig sikeresen ment . Azonban jött a lázadó kamaszkor, és a vele járó ügyes bajos dolgok. New York a szülővárosa, itt él még ma is. egy jó nevű iskolába járt, kívülről ismeri az egész nagyvárost. Közepes tanuló volt végig a középiskolában, viszont imádott randalírozni, és nem bírt ki egy órát a nélkül hogy be ne szólna, vagy esetleg ne kergetett volna őrületbe senkit a folytonos baromságaival. Még eszében sincs munkát keresni, bár nemsokára illene, de úgy tartja hogy képtelen lenne arra hogy mások csicskája legyen. Egy kisebb társasházban él, amit nagy nehezen sikerült kikönyörögnie szüleitől, a külvárosban. Eddig még nem szeretett senkit, így nem is tudja igazából hogyan kéne ennek a dolognak nekiállnia. Ahhoz képest hogy mekkora szája van, ezen a téren nagyon lapít, mert még tapasztalatlan.

Hobby: bulizás, mások piszkálása

Foglalkozás: munkakerülő

Extrák: * egy igen bosszantó kis uke * külleme első látásra lebilincselő, mert már nem sok eredetileg is vörös hajú ember szaladgál az utcákon, főleg ilyen rikító kék szemekkel.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 05. 02.
2017. 07. 26.

Módosítva: 2017. 07. 25. 13:01:43
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).