Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Armai
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 301

Külső leírás: Hófehér, egyenes szálú haj keretezi csinos, mégis komor arcát. Haja, hol, hosszabb, hol rövidebb tincsekből áll, melyek egészen derekáig leomlanak. Nem volt még példa arra, hogy teljesen összefogta volna. Nem is szereti, hiszen megszokta már, hogy sötét vízeséseként hullik vállaira és hátára. Szemei aranysárgák, melyek fölött finoman ívelt szemöldök húzódik. Arcán több motívum is fellelhető, melyek mágiája használatakor aranyszínben felragyognak. Telt ajkain, mosoly ritkán kap helyet, talán hamarabb lehetne rávenni őt arra, hogy sírjon, mint nevessen. Széles vállai, arányos mellkasa és izmoktól duzzadó karjai vannak, amiket rendszeresen edzésben tart. Öltözéke rangjához méltó, a szabad mozgás érdekében, nem fed el sok mindent az őt fürkésző szemek elől. Magas férfi, koránt sem lehet átlagosnak mondani őt.

Jellem: Nyílt, határozott, született vezető. Elég nyersé válthat, ha valaki próbára teszi a türelmét. Lényéből hatalmas erő sugárzik, olyan, ami hátszelet biztosít neki a céljai eléréséhez. Ugyanakkor ez a személyes erő az, ami emberektől való elidegenedéshez és gőgösséghez vezet. Minden téren gyorsan hoz döntést, és nem rest szavakba foglalni személyes véleményét. Szeret felkészülni, minden elképzelhető eshetőségre, jobbnak látja elkerülni a váratlan meglepetéseket. Nem túl kifejező a szeretetét illetően, és gyakran nem dicsér olyan mértékben, mint amit más igényelne vagy elvárna. Ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs benne szeretet, vagy törődés, egyszerűen csak nem érzi szükségét az esetek többségében, hogy kimutassa. Mások tévesen úgy érzékelik ezt, hogy merev és senkire sem hallgat. Gyakran tesz fel döntő, és sokszor könyörtelennek tűnő kérdést, amivel lezár minden vitát.

Élettörténet: Világának egyik legtitokzatosabb és legősibb teremtménye. A varázslat terén megmutatkozó tehetségük mindig is kiemelkedő volt a sötét elfeknek. Az idők kezdetén, még halhatatlan teremtmények voltak, ám az emberek távozása után, a sötét és a zöld elfek között, kölcsönös gyűlölet lobbant fel, erejük pedig múlni látszott. Pillanatok alatt bomlott fel a kettejük közötti kényes egyensúly. Voltak, akik születési joguktól fogva kiváltságokkal rendelkeztek, és ennek egyik formája a mágia tanulmányozása volt. Kevesen voltak, akik ténylegesen is használni tudták az erejüket. Armai születésétől fogva magáénak tudhatja a varázslás hatalmát. Hercegként nem kötik őt a szabályok úgy, mint másokat.

Hobby: Edzés, mágia használata.

Foglalkozás: -

Extrák: Mágiája használatakor az arcát ékesítő tetoválások aranyszínben parázslanak. Nehéz végezni vele, de nem lehetetlen.

Képinfo: Nem saját ( deviantart) (http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2012/049/e/f/terra_avis_by_las_t-d4q490w.png)

Engedélyezve: 2014. 04. 20.
2014. 04. 22.

Módosítva: 2014. 04. 21. 21:47:47
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).