Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Alejandro Fernandez
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 25

Külső leírás: A külseje nem egészen olyan, mint amilyet egy spanyol férfinál elvárnánk, mivel félig angol származású. A teste nyúlánk, izmos, de csak annyira hogy még elég fürgén tudjon mozogni, amire gyakran szüksége is van. Az arca férfias, de felfedezhető néhány lágyabb vonás is rajta. A szemei szép zöld árnyalatúak, a haja piszkos szőke és kissé hosszabbra van hagyva, hogy a társasági eseményeken illően össze tudja fogni. Ruhái a kor divatját tükrözik, de nem szereti az elegáns öltözetet, helyette inkább a sokkal szabadabb mozgást engedő ingeket kedveli. Állandóan magánál tartja a kardját, mint mindenki más is, a nyakában az inge alatt pedig egy ezüst nyakláncot visel, amit még az apja adott neki.

Jellem: Temperamentumos, de ettől függetlenül tudja, hogy mikor mennyit engedhet meg magának. Nagy benne az igazságérzet, gyűlöli ha a gyengébbeket, az ártatlanokat bántják. A városban sokan ismerik és kedvelik is, de a valódi önmagát szinte mindenki elől titkolja. Szenvedélyes és kalandvágyó férfi, aki nem riad vissza a veszélytől ha megéri a kockázatot. Gyakori vendég a bordélyokban, de nincsen állandó partnere. Nehezen tudná összeegyeztetni a két életét, ha még otthon is titkolóznia kéne, mert amikor éppen nem vívóleckéket ad, akkor álarcot ölt és város szerte segít a bajba jutottakon, főleg azokon, akik a kormányzó ármánykodásának estek áldozatul.

Élettörténet: Valenciában született egy jómódú kereskedő fiaként, akik Angliába szállítottak a hajóikkal. Egy napon azonban, amikor éppen a kikötőbe értek egy csapat katona elfogta az apját és a kormányzó elé hurcolták, azzal a váddal, hogy fegyvereket és titkos információkat ad el az angoloknak. Ebből egy szó sem volt igaz, de a kormányzó megirigyelte a kereskedő vagyonát és így rátehette a kezét. Alejandro apját kivégezték, az édesanyja pedig nem bírta azt az életmódot, amire kényszerültek így nem sokkal később ő is meghalt. Alejandrot egy szerzetes fogadta be és nevelte, de ő hamar a saját lábára állt. Gyakran beszökött a katonák gyakorlatozására és megfigyelte hogyan vívnak, majd ő is megtanulta. Később mutatványosokhoz szegődött, ahol a betevőéért vívott és olyan ügyes lett, hogy egy nemes megkérte, hogy tanítsa meg vívni a rokonát is. Így indult el, és mostanra már egy neves vívásoktató, akit sokan felkeresnek a tudásáért. Elég pénzt keresett hogy egy tekintélyes házat tartson fenn, ő mégis egy egyszerű épületben él. Egyet azonban sosem felejtett el, sosem bírta félretenni azt a gondolatot, hogy bosszút fog állni a szüleiért a kapzsi kormányzón.

Hobby: lovaglás, vívás, iszogatás egy kocsmában

Foglalkozás: vívásoktató

Extrák: 18. század, Spanyolország. Már tizenöt évesen rájött, hogy őt egyáltalán nem hozza tűzbe egyetlen női idom sem, ellenben sokkal inkább szereti a szenvedélyes fiúk társaságát. Szereti a macskákat. A város szinte összes kóbor jószága az ő teraszon szokott pihenni.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 04. 20.
2017. 07. 24.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:52:07
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).