Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hanniel Norton
Kategória: Yaoi
Feltöltő: happyfrog

Kor: 16 év

Külső leírás: Nagyon alacsony, mindössze százötvenhét centiméterével a család legkisebb tagja. Apró teste ruganyos, és hajlékony, a legkülönfélébb nyakatekert pózokat is képes elsajátítani egy kis gyakorlás után. Porcelánbőrére a legdrágább kenceficéket kenik nap, mint nap a reggeli masszírozás során. Valóban gyönyörű – a hibátlan bőréért bármit megtenne, még az anyajegyeit is eltávolítatta. Kényesen ügyel világosbarna haja puhaságára, s, hogy minden egyes szál megfelelően álljon, lágyan keretezve lányos arcát. Halványrózsaszín húsos ajkak, és gyermetegen csillogó gesztenyebarna szemek. Az utóbbival az évek alatt sem békült meg, kifejezetten rondának tartja íriszei színét. Sosem végzett fizikai munkát, így nem bírja a testi terheléseket. A legdrágább ruhákba bújik csak bele, a gondosan kiválogatott, legmenőbb cuccokat veszi csak meg.

Jellem: Hanniel pontosan az a gyerek, akit a szülei elkényeztettek, és ennek meg is lett az eredménye. A szülői kezek között teljesen elkényelmesedett, megszokta, hogy amit mond, az úgy történik. Eddigi élete során semmiért nem kellett megküzdenie, és előreláthatólag nem is fog, miután édesapja pénzének köszönhetően bármit megszerezhet. Nem ismeri azt a szót, hogy „nem”, soha nem kellett vitatkoznia senkivel, így személyes sértésnek veszi az ellentmondást. Naiv, még mindig hisz a tündérmesékben, a hősszerelmes históriákban, és bátran állítja, hogy minden ember boldog, és senkinek nem lehet panasza. Édesanyja egy áthatolhatatlan védőburokban tartja, fogja a kezét, óvja. Csakis kizárólag olyan helyeken járt, amikből lerítt, hogy sok a pénz. Kiskorától fogva nem úgy ismeri a szegénynegyedet, ahogy a legtöbb ember; édesanyja állítja, hogy ott csak bűnözök élnek, és ezt Hanni el is hiszi. Értetlen, és kissé butácska, főleg befolyásolhatósága miatt. Könnyű manipulálni azoknak, akiket ismer, bennük feltétlenül megbízik, pedig lehet, hogy nem kéne. Az idegenekkel szemben elég bizalmatlan, főleg, ha édesanyja nincs mellette, akkor még döntéseket hozni sem tud (nem mintha eddig olyan világmegváltó döntéseket hozott volna). Népszerű, sok felszínes barátra tett már szert, persze a mai napig abban a tudatban él, hogy ők a legjobb barátai.

Élettörténet: Sokan úgy tartják, hogy a Norton család nem csak a legpénzesebb, de a legösszetartóbb család is. Nyilván ők nem látnak át az igazán élethűre sikeredett barátságos, kedves mosolyokon, viszont, ha láthatatlanban egyetlen egy napot is el kellene tölteniük a ház falain belül, rájönnének, hogy rendesen mellényúltak. Hanniel is ebben a felszínességben él, noha ő még nem látja át a dolgok menetét, hogy pontosan mi is folyik a családjában. Édesanyja a széltől is óvja, s miután minden percben igyekszik mellette lenni, még nem esett bántódása a hatalmi harcok közepette. Apja egy pénzsóvár férfi, még a szülei nevelték bele, a pénz fontosságát. Szeret költeni, ha a gyerekeiről, vagy a feleségéről van szó, akkor meglepően bőkezű, azonban ugyanilyen nagy hévvel szereti elcsalni másoktól a pénzt. Nem egy jó módú családot juttatott szegénysorba. Két idősebb testvére is velük élnek, jelenleg mindketten az egyetemi éveiket tapossák, természetesen kitűnő tanulok. Azt már kevesen tudják, hogy igazából mennyire problémásak éjszaka. A két fiú zűrös ügyeit azonnal eltusolják, pedig a komolyabb testi sértéstől kezdve, az erőszakoláson át, a drogozásig mindenre volt példa. Hannie ezekről mit sem tud, és nem is tervezik elmondani neki, hiszen ő a család fényes gyöngye.

Hobby: vásárlás

Foglalkozás: magántanuló

Extrák: Még nem volt kapcsolata, anyja az ilyenfajta közeledéseket szigorúan elutasította. // Az összes családtagját imádja, bármit megtenne értük. // Sok mindentől fél. // Általában nem tudja megmondani, hogy mit akar enni, inni.

Képinfo: nem én készítettem, a kép csak illusztráció ()

Engedélyezve: 2014. 04. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).