Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 12 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daron
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 800

Külső leírás: Ördögien jóképű és karizmatikus, egy szentet is képes lenne elcsábítani. 180 centiméter magas, férfiasan izmos testalkattal rendelkezik amit különböző ősi jelek borítanak. A haja fekete, mindig ahhoz a korhoz igazítva amelyben él. A szemei nagyon különlegesek, olyan mint az örökké örvénylő, folyékony arany. A fülei a fajtájából adódóan hegyesek, az ajkai teltek és szinte mindig csábító mosoly játszik rajtuk. A öltözete szintén igazodik a korokhoz, de általában a sötétebb színeket kedveli.

Jellem: Mestere annak, hogy befolyásolja az embereket. Manipulatív, a legtöbbször azon jár az esze, hogy ő hogyan jöhet ki a legjobban egy helyzetből. A feladatát ellátja, sőt, élvezetét leli benne, hogy mások kívánságait teljesíti, de természetesen mindent a saját értelmezése szerint. Sosem ígér meg semmit ha nincs hátsó szándéka, viszont képtelen hazudni. Ha mégis megteszi egy teljes napig borzasztó fájdalmai lesznek. Mindig az éppen akkori gazdájának tartozik hűséggel, ami lényegében azt takarja, hogy mindenhová követi az illetőt, megvédi ha kéri, segít neki és teljesíti a kívánságait, addig míg ez a személy meg nem hal vagy önszántából el nem küldi. Ez őt szórakoztatja, de persze semmit sem tesz ingyen. Ez ugyan nincs benne a "szabályzatban", de Daron nem az a szolgalelkű szellem, akinek képzelnénk. Nagyon is öntudatos és mindig megszerzi amit akar a lehetőségein belül.

Élettörténet: Daron nagyon régen elf mágus volt, aki abból élt, hogy árulta a tudását. De nem volt ám az-az önzetlen bárányka, aki segít a bajba jutottakon, mert ha egy olyan lény kérte a segítségét, aki nem tudta megfizetni, vagy netalántán nem a megfelelő jutalmat adta azt elátkozta. Ez így ment majdnem három évszázadig, mikor is egy nála jóval erősebb varázsló, aki hallott a gonoszságáról megbüntette. Arra kárhoztatta, hogy örökké mások szolgálatában álljon és egy obszidián gyűrűbe zárta. Bárki, aki megérinti ezt a gyűrűt és éppen segítségre szorul előhívja Darent és ezzel a gazdájává válik. Elméletileg parancsolhatna is neki, de az már más kérdés, hogy ő engedelmeskedik-e. A kívánságokat viszont muszáj teljesítenie, de az nincs megszabva, hogy hogyan. A mostani modern korban már csak gyerekmesének tartják a gyűrű szellemét, de ő nagyon is létezik. A gyűrűje viszont jelenleg egy régiségboltban pihen.

Hobby: kívánságot teljesítése, kártya,

Foglalkozás: a gyűrű szelleme (Dzsin)

Extrák: A "szellem" megnevezés, csak egy jelző, hisz ő egy hús-vér lény akinek varázsereje van. Már varázsló korában is odavolt a különleges fiúkért. Valamilyen oknál fogva utálja a nőket. Nincs szüksége táplálékra, de imádja a citrusféléket. Mást nem is lenne hajlandó megenne, de egy édes naranccsal bármikor jobb hangulatra lehet deríteni.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 08. 19.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:58:51
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).