Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Grigory Ivanovics Csernyenko
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 32

Külső leírás: A megjelenése veszélyesen férfias, 195 centiméter és még az öltöny sem tudja elrejteni a csábítóan kidolgozott testét. Világos bőrű, de nem sápatag és elég sok helyen tetoválás borítja. A haja egészen egyedi, mivel eredetileg fekete színű, de befestette ezüstszürkére, ami agyon jól áll neki. Az arca férfias, határozott vonásokkal, az orra egyenes, az ajkai keskenyek és állandó komolyságot tükröznek. A szemei, mint sok más orosznak jegesen kékek és olyan áthatóan tud velük nézni, ami sokakat már zavar. Az öltözete attól függ, hol van éppen: ha üzleti ügyeket intéz, drága egyedi szabású öltönyt visel, ha szórakozni megy, szexi és férfias, ha pedig otthon van egy nadrág is bőven megteszi.

Jellem: Tervez és véghezvisz. Megfontolt, nem szeret semmit elkapkodni, mert annak a híve, hogy a nehezen elért siker, csak megédesíti az élvezetet. Taktikusan megtervezi a következő lépést, így gyakran egy lépéssel előrébb jár másoknál. A legélesebb helyzetekben is higgadt marad, gondolkodás nélkül öl, ha a helyzet úgy kívánja. A magánéletében midig megszerzi amit, vagy akit akar. Az a szó, hogy nem, nincs a szótárában. Érzelmekről nem igazán beszél, hisz férfi, de nem szívtelen. A romantika messze áll tőle, mindent a maga módján fejez ki, akkor is ha furcsa. Fölöslegesen nem erőszakos, de minden áron eléri, hogy az övé legyen amit szeretne, ha kell minden lépését előre megtervezi a cél elérésének érdekében.

Élettörténet: Jekatyerinburg-ban született, de ma már Moszkvában él egy vagyon érő villában. A múltjáról keveset tudni, de nem is volt akkoriban fontos ember. A saját maga döntésének köszönheti, hogy odáig jutott ahol most van. Az apja egy kaszinótulajdonos volt, de az uzsorakölcsönök miatt megölték. Grigory akkor a katonai akadémián volt, de a halálhírre hazajött és bosszúból megölte az uzsorásokat, majd lenullázta a bank számláikat. Innentől fogva az élete fenekestül felfordult. A jó szervezőkészségének és az eszének köszönhetően megtízszerezte a vagyonát és egy egész kaszinó üzletláncot építette ki Oroszországban, de még Amerikában is vannak érdekeltségei. Emellett a kaszinókban mossa tisztára a műkincsekből származó pénzt is.

Hobby: szex, tervek szövögetése, biliárd, boksz meccsek

Foglalkozás: orosz maffiózó, kaszinólánc tulajdonos

Extrák: Nem szereti a nőket, a szép formás fiúkat viszont annál inkább. Különösen vonzzák az egyedi jelenségek és ha egy ilyen valaki akad az útjába, akkor nem létezik olyan akadály, amit el ne hárítana, hogy az övé legyen. Szereti a márkás vodkát és nem veti meg az édességet sem.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:00:26
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).