Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Thomas Rolfe (Qaletaqa)
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Geneviev

Kor: 16 éves

Külső leírás: Indián véréhez mérten rézbőrű, ám látható, hogy van benne kis fehér is, apja angol kékvére révén az is került a génállományába. Bár, mivel tizenkét éves kora óta az Új Világ lakója, bőrszíne kezd egyre inkább hasonlítani ott levő rokonaihoz, ugyanis szinte egész idejét a napon tölti, nem törődve az angol etikettel. Hosszú, fekete haja anyja öröksége, ahogy sok más dolog is, mint például szénfekete szemei is. Viszont haja még az anyjáénál is hosszabb, mely szabadon száll a széllel. Nyakéke, bár eléggé nőies, fontos neki, ugyanis ez az egyetlen, mely az anyjára emlékezteti. Az asszony azt Londonban nem hordta, viszont mindig magánál tartotta, és most a fia hordja helyette. Ruházata attól függ, hogy éppen hol van, ha az indiánoknál, viselete is csak bőrökből áll, viszont ha a telepesek között van, igenis rangjához méltóan öltözködik, mert tudja jól, hogy azok sosem vennék komolyan bőrökbe öltözködve, ahogyan az indiánok sem éreznék maguk közül valónak Qaletaqát, ha rendes ruházatban feszítene előttük.

Jellem: Nem véletlenül kapta indián nevét, mely azt jelenti, hogy „az emberek védelmezője”. Anyjához hasonlóan ő is arra törekszik, hogy az angol telepeseket kibékítse az indiánokkal, hiszen mind a két nép olyan jó tud lenni, és közben olyan rosszak egymással, és sokszor önmagukkal szemben is. Bár nem sokat töltött még anyja szülőföldjén, már imádja az ott élőket, ahogyan az otthoni, londoni udvarban élőket is nagyon kedveli. Igen, lehet rá mondani azt, hogy naiv, de azt, hogy ártatlan volna, azt nem, hiszen látta már az élet borús, sötét oldalát is, nem csak a jót. Tudja, hogy milyen borzalmasak tudnak lenni az emberek, csak egy aprócska indok kell nekik hozzá, sőt, talán még az sem, ám mégis képes hinni abban, hogy az emberek alapvetően jók, és képesek a békére, a nyugalomra. Arra, hogy rézbőrű, és fehér összeálljon, hogy ne háborúskodjon. Lehet, hogy ez csak egy álom, viszont számára a valóság is egyben, hiszen anyja egy indián hercegnő volt, míg apja egy angol dohányültetvényes, és mégis egymásba szerettek, és összeházasodtak, ő pedig megszülethetett. Szóval, ha ő a szüleiből indul ki, akkor egy igenis reális álmot dédelget. Csak éppen azt felejti el olykor, hogy mennyi bosszúságot tudtak neki is okozni a korabeli úri fiúk, akik kicsúfolták mindig, csak azért, mert nem volt hófehér a bőre. Az indiánoknál legalább ilyen gondja sosem volt, anyja miatt már az elejétől kezdve tárt karokkal fogadták, hiszen nem csak hogy ő Pocahontas fia, hanem szinte a hasonmása is. Bár az asszony meghalt, Rebeccaként Londonban, az álmai, a képességei, a szeretete és a lelkiereje fiában él tovább. Thomas mind a két nép szokásait ismeri, bár az indiánokét kevésbé, hiszen azzal csak anyja révén ismerkedhetett, míg az angol szokások születésétől kezdve bele vannak vésődve. Viszont… mondjuk úgy, elég sok van az anyja vérmérsékletéből benne, ugyanis az illem, etikett, ha nagyon fontos, betartandó dolog neki is, viszont sokkal jobban szeret szabadon futkározni, felfedezni, kalandokat keresni, állatokkal haverkodni.

Élettörténet: Nagyapja a powhatan főnök volt, így anyja indián hercegnőként született erre a világra. Az akkor még kislány találkozott egy gyarmatosító angol úriemberrel, John Smith-szel, akinek csapatát az apja mind lemészároltatta, ám a férfi életét megkímélte Pocahontas miatt. A powhatan főnök egyetlen lánya testével akadályozta meg, hogy a férfit meggyilkolják törzsének tagjai, és az ő közbenjárása miatt kerülhetett vissza a férfi épségben Jamestownba, aki a későbbiekben sokat tett az indiánok és az angolok kibékítése érdekében, ám sajnálatos módon megsebesült, és haza kellett térnie emiatt Londonba, így a helyzet még inkább elmérgesedett, hogy nem volt, ki a két nép között villámhárítót játszott volna. Olyannyira elmérgesedett a helyzet, hogy Pocahontast az angol telepesek elfogták, és rajta keresztül próbálták kieszközölni a békét az angolok az indiánoknál. Pocahontas viszont időközben megtanulta az angol nyelvet, és a keresztény vallást is fölvette, új neve pedig Rebecca lett. „Fogsága” során megismerkedett egy igencsak szemrevaló, kellemes dohányültetvényes férfiúval, Johni Rolfe-fal, és hamarosan Virginia kormányzójának támogatásával, egybe is kelhetett a szerelmespár. Hamarosan gyermekük született, a kis Thomas. A házaspár nagy megbecsülésnek örvendett mind a két nép körében, hiszen egyrészt segítették az angol telepeseket, másrészt az indiánokat is, ráadásul egy szerelemből született, kevert vérű fiú szülei voltak, melyet mind a két nép örömmel mondott a magáénak. A kisfiúval Londonba utaztak a szülők, a királyi udvarba, és egy kis időre letelepedtek, ám hamarosan újra vissza készültek Virginiába, az otthonukba. A család útnak is indult, ám szerencsétlenség érte őket: Pocahontas életét vesztette tuberkulózisban, így az özvegy John Rolfe nem kockáztatta meg, hogy fiának is bármi baja történjen, így húgára bízta a kisfiú nevelését, és egyedül utazott vissza az Új világba. Thomas imádott a nagynénjénél lenni, nagyon kedvesen viselkedett vele, viszont az unokatestvérei folyton csúfot űztek belőle. Mindig méltósággal viselte ezeket, emlékezve arra, hogy anyjának miket kellett kiállnia, és mivel nem akarta cserben hagyni anyja emlékét, ő is ugyanolyan erős lett, és kiállt magáért, és mind a két népéért. Mégis, mikor apja érte jött, örömmel követte őt az Új világba, igazi otthonába. Négy éve él ott, és imádja minden egyes percét, főleg, hogy tud tenni az ellen, hogy a két népe gyilkolja egymást.

Hobby: Kalandozás, mezítláb levés, állatokkal barátkozás, úszás, íjászás, lovaglás, sakkozás

Foglalkozás: Követ

Extrák: Történelmi játék, 17. század. *** Forrás: http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1614_aprilis_5_john_rolfe_es_pocahontas_eskuvoje/ *** Forrás 2: Disney, Pocahontas 2. *** Forrás 3: fantáziám xD *** Apja, John Rolfe még él, ahogyan nagyapja, a powhatan törzsfőnök is. *** Van egy mosómedvéje, és egy kolibrije, akiket igazából nem mondhatna magáénak, hiszen szabad állatok, ám annyit vannak vele, hogy a sajátjának mondja őket. *** Nevének jelentése: az emberek védelmezője.

Képinfo: sakimichan (http://sakimichan.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 04. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).