Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Mitsuora Siharu
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Misa-Misa

Kor: 17

Külső leírás: Maga Siharu egy nagy fekete bozonttal kezdődik, mégpedig a feje tetejénél. Mivel ez a szín meglehetősen mindennapi, szinte már unalmas is Japánban, ezért próbálja minél jobban feldobni, kicsit idolosabbra venni a stílust, hogy azért valamennyire kitűnjön a tömegből. A haja már szinte a szivárvány összes színét megjárta már, de emiatt annyira roncsolódott, hogy most egy ideig pihentetnie kell és meg van neki tiltva az újbóli festés. Következő megállója az igéző, sötétbarna szemek, amiket fekete szemtussal emel ki még jobban. Nem, nem azért, mert mindenkinek azt akarja üzenni, hogy meleg lenne, hanem mert amolyan önkényesen kijelölt modellféle lenne. Instagramon és egyéb webes helyekre tölt fel naponta különböző divatlapokba illő képeket, hogy megdobogtassa lányrajongóinak édes kis szívét, no meg tudja, hogy tökéletes hozzá. Tovább haladva testén beleütközünk a kis pösze orrocskájába, amivel anyja régen mindig csak játszott, lejjebb pedig mézédes ajkait vesszük észre, ahogy piroslanak, mint a meggy. Szinte mindenki meg akarja kaparintani őket. Ádámcsutkája erősen kiáll, vállai kicsit szélesebbek is az átlagosnál, ami hol jól mutat, hol nem, de erre próbál erősen ügyelni. Teste kellemesen szálkás, bár az is inkább a táncolástól mintsem a konditeremben való felesleges izzadságtól lett, úgy véli ez ízlésesebb, mint az „óriás mackó” alakok. Magasságát figyelve se nem túl magas, se nem túl alacsony a maga 175 centiméterével.

Jellem: Bár nem öntelt, tudja magáról, hogy igen is jól néz ki és néha szereti hangoztatni ezt, bár főleg a saját kis cyber oldalain, ahol nem kevés pártfogóra talál, akik megerősítik ebben a hitben. Alapvetően egy kedves fiú, de gyorsan belelát az emberekbe és tud igen kétszínű is lenni. Nem érez lelkifurdalást egy olyan hazugság miatt, amivel magát ki tudja menteni és másoknak nem árt, vagy esetleg minimális bajba sodorja őket ezzel. A jó magyarázkodó képessége miatt mondták már párszor azt is, hogy kivételes ügyvéd vagy ügyész lehetne belőle. A házimunkákban annyira van otthon, mint egy átlagos földi halandó. Balesetek előfordulnak, van hogy összemos néhány olyan darabot, amit nem kéne illetve hogy odaégeti az ételt, de hol nem? Bár az is igaz, hogy a ramennél bonyolultabb dolgokat nagyon ne is várjunk tőle, de ha nekiáll takarítani, akkor úgy fog csillogni az egész ház, mintha most költöztek volna be. Könnyű feldühíteni, de előbb használja többnyire az eszét, mint az öklét, vagy egyszerűen csak visszaszól és otthagyja az illetőt. Esetleg otthon szitkozódik, végig panaszkodik mindenkinek és örökre megjegyzi azt, aki megbántotta. A szélsőségek embere szinte minden téren. Van, hogy egész nap valakit ölelgetne a legszívesebben, van hogy viszolyog a testi kontaktustól. Van, hogy csak dumál és dumál, mint valami meghibásodott fémdobozka és van, hogy alig nyög ki egy árva szót is a két ajka közül, bár ez csak akkor szokott előfordulni, ha valaki miatt éppen duzzog.

Élettörténet: Osakában született testvérével együtt egy gazdagabbnak mondható családban. Mindene megvolt, de a szülei folyton csak a munkájukkal foglalkoztak, a nap huszonnégy órájában a mobiltelefonjukon csüngtek, várva egy újabb feladatot. Szinte csak a bátyjára számíthatott, ő pedig viszont így, együtt vészelték át a pubertás kort. Az iskolában a humán tantárgyakból szinte az összes dolgozatra a lehető legjobb jegyeket hozta haza és temérdek versenyt is nyert, bár a reáltantárgyakból igen rezeg a léc, abban mindig a testvére segítségét kéri, főleg így, hogy Tokyoba költöztek felsős gimnáziumi évükre. A tanuló épületen kívül szeretett volna valami színt vinni az életébe, ezért néhány hónappal ezelőtt jelentkezett egy álláshirdetésre egy kávézóhoz. Világ életében imádta az ottani légkört, a hangulatot, na meg persze a frissen főtt kávé illatát, amit ízléses egyenruhában vihet ki a mosolygó vendégeknek. Egy éve viszont furcsa dolgok kezdtek mozgolódni a családban. Siharu kezdte azt érezni, hogy valami nagyon nincs rendben vele. Bármennyire is vonzó és kedves tud lenni, egyszer sem volt barátnője. Nem, mintha jelentkezőkből hiány lenne, egyszerűen egy sem fogta meg annyira, hogy akár egy délutánt is vele töltsön. Szívesebben megy például moziba a bátyjával.

Hobby: dalszövegírás, zenehallgatás, alvás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Uni. // Szeretne ügyésznek továbbtanulni. // Napokkal ezelőtt egy fekete-fehér kismacskát költöztetett a szobájába, aminek azonnal a Jin nevet adta.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 04. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).