Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Averill Godefroy
Kategória: Fantasy
Feltöltő: fancicus

Kor: 23

Külső leírás: Magas, izmos keménykötésű férfi. A középkornak megfelelő félhosszú hajat visel, mely szőkés-barna hullámokban omlik alá. Kemény acélosan szürkéskék a tekintete. Vonásai nemesek, arcéle egyenes. Tartása büszke, nemesi vért sugall.

Jellem: Kemény rettenthetetlen, és állhatatos. Megközelíthetetlen, fallal veszi körül magát. Élő ember még nem látta mosolyogni. Kíméletlen adószedő, de igazságos bíra. A nőket kedveli, de untatják, ezért keres valakit aki elszórakoztathatja. Lelkét sötétnek képzeli, de valójában nemes lelkű és bátor. Szeretni akar, de nem mer elköteleződni, megrémítik saját érzései. A szervienseitől kemény munkát vár, de a szolgálataikat, csak úgy mint a lovagokét megbecsli, és földdel honorja.

Élettörténet: Az ország királyságokra tagolt, amelyek állandóan harcban állnak egymással a területekért (hét királyság: Northumbria, Mercia, East Anglia, Essex, Kent, Sussex és Wessex) Sussex királyság egyik grófjának fiaként tengeti életét, mint zsarnokoskodó hadúr. Nem rég tért vissza egy véres keresztes hadjáratról, melyben apja karját veszítette, és egészsége is nagyon megromlott. Anyja vérbajos, de ezt titkolja, viszont egyre csökken ereje, és egyre kevesebbet eszik. Második fiúgyermekként jött a világra, de bátyja az Észak-Umbriai királyság elleni csatában életét vesztette. Két húga van, de Celia már férjhez ment a szomszédos grófhoz (Alfred Moncaux) aki erőszakos harcos, de igen gazdag és befolyásos. Másik húga Ernestine még eladó sorban lévő lány. Eszes és jó szívű, de őt is megviseli atyja kegyetlenkedése, és anyja tehetetlen tűrése. Tudja hogy anyjuk szerelmes egy lovagba, aki megbetegítette, de mellette áll. A grófság kormányzása hirtelen szakadt az ölébe, és nehezen tudja elviselni, hogy korlátozza a szabadságom. Frusztrációját és félelmeit a jobbágyokon és katonákon vezeti le, különösen kegyetlen viselkedésével. A húga az egyetlen aki valójában ismeri természetét, a grófságban mindenki más retteg neve hallatán.

Hobby: Mások zaklatása, íjászkodás, lovaglás

Foglalkozás: Sussex királyság egyik grófságának újdonsült örököse

Extrák: bátor, teste szinte hibátlan, kivéve a combtövében lévő vastag karcolást, amelyet apja ejtett egy részeges éjszakán

Képinfo: Nem saját, szerkesztett fanart ()

Engedélyezve: 2014. 04. 14.

Módosítva: 2014. 04. 14. 14:22:41
Módosította: fancicus

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).