Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Edelyn
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Gwen

Kor: 16

Külső leírás: Nem is tudom mi lenne a megfelelő szó rá. Ő egyszerűen csak bájos. Mint valami kis baba, a hatalmas ártatlan szemeivel, sugárzó mosolyával és kerek arcocskájával. Teljesen átlagos magasságú ás súlyú, izomzat is van rajta a sok edzéstől, lényegében azért az égiek elég nőies alakkal áldották meg darázsderekával és átlagosnál kissé nagyobb kebleivel. Szemei valahol a bordó és a barna között vannak, megvilágítástól függ milyennek látod őket. Szempillát dúsak, szemöldöke vékony, szépen ívelt. Orra aprócska, picit pisze, ezzel is fokozva a tündére hatást, szája pici, ajkai kissé teltek. Soha nem festi ki magát, egyszerűen utálja ha össze van kenve az arca, úgy érzi nem kap levegőt. Haja puha, fényes és dús, természetes, laza csigákban hullik a vállára. Gyakran próbálkozik tincsei kiegyenesítésével. Elöl a rövidebbre vágott kósza tincsek, néha akadályozzák a látásban. Haja meleg, gesztenyebarna, sokan irigylik tőle ezt természetes színt. Ruházkodását illetően, szereti a nagyon egyszerű és alap dolgokat. A szoknyákért annyira nem rajong ugyan, de ha muszáj felveszi őket. Szinte állandóan bakancsban lófrál.

Jellem: Kinézete alapján sokan bugyuta kislánynak hiszik, aki mindent elhisz amit mondanak neki, pedig ebben nagyon tévednek. Igaz kissé álmodozó és nem mindig áll két lábbal a földön, de egy nagyon okos, és megbízható lányról beszélünk. Konok, és kissé idegesítő néha a hiperaktivitásával, de egy felettébb üdítő személyiség, mindenkire pozitív hatással van. Ha emberek között lehet teljesen kivirul, állandóan csacsog le sem lehet lőni. Nem szeret komoly lenni, ha rossz hírt hall szereti elviccelni a dolgokat, hogy ne tűnjön olyan kegyetlennek a valóság. Hatalmas szíve van, mindenkihez van egy jó szava, nem szeret másokat szomorúnak látni. Eléggé anyáskodó is tud lenni, nem tűri a szemtelenséget az idősebbek és tapasztaltabbakkal szemben. Könnyen barátkozós típus, de sok idő kell ahhoz, hogy valakit teljesen a bizalmába fogadjon. Néha elég ügyetlen tud lenni, és emiatt sokat is bosszankodik, hiszen az emberek nem vesznek komolyan egy olyan személyt amelyik állandóan esik-kel, esik-kel. A család számára az első, nagyon családcentrikus, ha valamelyik hozzátartozójával történne valami, abba teljesen beleőrülne. Imád a gyerekekkel játszani, hiszen nagyon belül ő is elég gyerekes még, nagyon jól ki is jön a kis örömcsomagokkal. Hihetetlenül rendmániás, ha valami nem ott van ahol lennie kéne, teljesen ki tud akadni, nagyon komolyan veszi a tisztaságot. Haragtartó személy. Nagyon. Ha egyszer magadra haragítottad, akkor nagyon nehéz lesz megbékíteni, de nem lehetetlen. Ő nem az a tipikus kamaszlány, akit csokival vagy virággal le lehet venni a lábáról, ő a különleges és kreatív dolgokat díjazza. Gyűlöli ha másokat bántanak, ő is utál erőszakhoz folyamodni, mindig próbálja máshogy megoldani a dolgokat. Az ő szemében a világ nem fekete és fehér. Hiszi, hogy mindenkinek van egy nyomós oka, azért amit tesz, és az ok alapján kellene bírálni az embereket, nem pedig a születés vagy viselkedés miatt.

Élettörténet: A mesék birodalmában született Piroska erdejében. A Vadászok klánjába született, a vezér gyermekeként. A klánban a vezető gyermekei már az ősi időktől kezdve fiúknak születtek, és a legidősebb vette át a vezetést, és vigyázott az erdőre, óvta az erdő szívében élő falu lakosait a Farkasok alaktó klánjától. Mikor megszületett az első gyermek hatalmas döbbenet volt, hogy lány. Fogalmuk sem volt most mit tegyenek, hiszen ez volt az első eset, ezért teljesen összezavarodva kellett dönteni az apróság sorsáról. Végül azt a döntést hozták meg, hogy hiába lány, ugyanazt a kiképzést meg kell kapnia mint az elődeinek, nemtől függetlenül. Ezért elkezdték edzeni a ki Edelyn-t. Sajnos nem az a fajta vezető lett belőle, amire a klán számított, hogy Edy túl jószívű. Tizenkettő éves volt, amikor testvére született, ráadásul egy húga. Ő nagyon örült ennek, viszont a szülők csüggedni kezdtek mi fog történni a két kislánnyal, hiszen mindketten angyalok. Ám az apa aggodalma hamar elszállt mikor Edy egyszer felrepedt szájjal és szemöldökkel tért haza, valamint azzal a hírrel, hogy megverte az fiút a faluban. Mivel a szülők azt hitték békeszerető lányuk inkább visszavonul mindig a harctól, nagyon meglepődtek, de meg is nyugodtak egyben, hogy nem kell félteni a leányzót, mert megvédi magát, és ha kell másokat is.

Hobby: faragás, olvasás, járni az erdőt, játszani a húgával

Foglalkozás: néhány év múlva klán vezető

Extrák: Nem szereti a városokat, csak nagyon ritkán látogat el bármelyikbe is, de akkor is csak ha nagyon muszáj || Húga Marie a szeme fénye, bármit megtenni érte || Mivel a vadászoknál egy nő 15 éves korától felnőttnek számít, külön él, egy máik kunyhóban || Profi íjász || A vadászoknál is egy életre választanak párt, de ők nem éreznek hatalmas késztetést arra, hogy a párjukkal legyenek a nap minden percében ( mint pl. a Farkas klánban ), viszont ha egyszer megtalálja a társát, utána ha a társ meghal, ő is vele hal. Minden embernél más érzés hogy milyen a párja megtalálása, ezért nem tudják rögtön eldönteni, hogy a megismert illető tényleg a párjuk e || Minden gyermekhez tartozik egy-egy jóslat, amit a születésükkor kapnak, de ezt a jóslatot, csak akkor tudhatják meg, mikor úgy érzik megtalálták a társukat.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (google)

Engedélyezve: 2014. 04. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).