Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Crator
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 1999

Külső leírás: Nagyon magas, kicsit több mint két méter, ahogy a népük összes tagja is. Természetükből adódóan gyönyörűek, a testüket arányos izomzat borítja, a bőrük hófehér, hisz sosem éri napfény őket. A haja nagyon hosszú és fekete, majdnem a térdéig ér. Az arcvonásai mondhatni elegánsak, az orra egyenes, az ajkai szépen íveltek, de mégis határozott vonalúak. Gyönyörű szemei sárgászölden izzanak. A népük ruhái mind különlegesek, de az övéi különösen szépek, hisz Crator az uralkodó.

Jellem: Határozott, megfontolt és mindenek előtt a népe jóléte számít neki a leginkább. Uralkodása alatt a kultúrájuk virágzik, ezért mindenki tiszteli és szereti őt. A kastélyában egyedül él a szolgálóival. Nem panaszkodik ugyan, de magányában vágyik a társaságra, ezét is jár nagyon gyakran a népe körében. Hosszú élete alatt rengeteget tanult, hatalmas tudással rendelkezik, amit ki is használ ha szükséges. Társa nincs akivel megossza az életét, mert az uralkodónak nem születhetnek gyermekei a törvények szerint, így sokkal könnyebb ha nincs állandó kötöttsége. Természetesen ha szeretné tarthat szeretőt, ennek nincs akadálya.

Élettörténet: Crator, Valoniya birodalmának uralkodója, akit már születésétől fogva erre készítettek fel. Valoniya egy a világűrben elhelyezkedő lebegő birodalom, rengeteg különlegességgel. Tudomásuk van a Földön élő emberekről és néhány más helyen élő idegenekről, mert számukra ez természetes. Képesek utazni a csillagok között, és akár örökké élhetnek, hisz évezredes tudásukkal rátaláltak a halhatatlanság nyitjára. Az ő létezésükről kevés faj tud, hisz a birodalom helye folyton változik, tehát nehéz rájuk találni. Valoniya-ban egy uralkodó kétezer éves koráig birtokolja a tisztséget, utána kiválasztja a szerinte leginkább méltó utódját. Gyermekük éppen ezért nem lehet addig, míg uralkodnak, mert a jogot nem adhatják generációról generációra. Crator uralkodásának idejéből - emberi időszámítás szerint - körülbelül két hónap van hátra, utána szabadon tehet amit akar, de természetesen míg így is tisztelni fogják.

Hobby: beszélgetés a csillagokkal, meditáció, új dolgok megiserése

Foglalkozás: Valoniya uralkodója és védelmezője

Extrák: A népükben nincsenek és soha nem is voltak nők. A fajuk teljes mértékben egyedi és csak férfiakból áll, akik szervezetük sajátosságainak köszönhetően mégis képesek szaporodni. Ez azonban nem mindennapos, mert csak - emberi idő szerint - minden hetvenötödik évben termékenyek, mikor a Nagy Üstökös megjelenik az égen, de ekkor egy egész évig képesek gyermeket nemzeni. A testi érintkezés náluk teljesen elfogadott és természetes, szabadon tehetnek, amit szeretnének. Az intelligenciájuk olyan magas, hogy bármilyen nyelvet képesek megtanulni napok alatt. Más civilizációk, akik tudnak a létezésükről patrotis-oknak nevezik őket.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 04. 13.

Módosítva: 2014. 04. 13. 15:21:56
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).