Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nokurol
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: 283

Külső leírás: Vállig érő szőke haja, kék szeme és hegyes füle van. Fizikuma elfekre jellemző, kissé gizda, de alapjába véve erős. Arcvonásai finomak, de nem annyira, mint legtöbb fajtársa. Mivel a többieknél jóval többet mosolyog (képre nem figyelni), ez vonásin is meghagyták a nyomukat. Ruhája általában zöld elf-ruha, amit nem volt hajlandó lecserélni a szürke Dusk-ruhára.

Jellem: Nagyon szelíd és bölcs, mint általában az elfek. HarcoNa, a jelleme másik főbb vonása az aztán végképp nem elfekre emlékeztet. A többi elf anno "szájasnak" hívták. Gyakran csinál viccet másokból, és még a legfeszültebb helyzetekben is képes valami frappáns beszólást előrántani. Harcban ezt a hidegvére megtartására, és az ellenfél kizökkentésére használja. Emiatt az elfeknél szokatlan viselkedés miatt társai kissé mindig is kinézték, ám mikor a Duskba került, ez a vonása, és békés természete hamar a társaság központjává tette.

Élettörténet: Egy másik dimenzióból származik, ahol elfek, törpék, orkok, óriások, és hasonlók élnek. E dimenzió, és a mienk között néhány évente gyakran vannak együttállások, amik során bizonyos dolgok átkerülnek egyikből a másikba (emiatt szaporodtak el a mágikus teremtmények ebben a világban, és az emberek a másikban). Nokurol is egy ilyen együttállás áldozata lett. Mikor átlépett a másik világba, azonnal vissza akart menni, de nem tudta, hogy hogyan. A Dusk nevű szervezet odafigyel az ilyen együttállásokra, és az átlépett lényeket vagy elszállásolja, vagy néha akár alkalmazza is. Ennél az együttállásnál sem voltak restek, azonnal begyűjtötték az összes mágikus lényt, és elszállították a rezervátumokba. Nokurollal viszont gondjaik voltak. Az elf katona megrémült, és nem akart együttműködni. Három speciális katonát is küldtek utána, akik mind nyomkeresésre, és vadászatra szakosodtak, a macskaegér játék mégis egy teljes hónapig zajlott, mielőtt végre sikerült elkapni. A Dusk igazgatóságát lenyűgözte az elf teljesítménye, és felajánlották neki, hogy vagy elviszik az elf rezervátumba az Amazonas mellé, Kongóba, Indiába vagy A Missisipi mellé, vagy dolgozzon a Dusk speciális katonájaként. Nokurol végül elfogadta, és a szervezet oszlopos tagja lett.

Hobby: A kelta mitológia tanulmányozása (abban vannak elfek).

Foglalkozás: Speciális katona a Dusk nevű szervezetben.

Extrák: Nem hajlandó sorozat-gyártott nyilakat használni az elf hagyományok miatt. Azok szerint az íjász maga által készített nyilak sokkal erősebbek. ~~ Néha megkörnyékezi a Dusk tudósait, nem tudják-e kideríteni, mikor lesz legközelebb együttállás.

Képinfo: Nem saját, egy sirkrozz nevű devianart felhasználó készítette. (The image is created and owned by a devianart user, sirkrozz) (http://sirkrozz.deviantart.com/art/Elf-Warrior-110535417)

Engedélyezve: 2014. 04. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).