Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Arden Garin
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 20

Külső leírás: Magasságával nem tűnik ki a többi férfi közül. Alakja szálkás és szikár, karjai erősek, minden testi adottsága megadatott a lovagi cím büszke viseléséhez, bár fiatal kora miatt nem tartozik a legerősebbek közzé, de ezt gyorsasága és könnyed mozgása kompenzálja a harcok során. Bőre sápadtkás, fehér. Csupán néhol vélhetünk felfedezni pár anyajegyet. Haja len szőke, hosszú - egészen vállai alját súrolják a szög egyenes szálak. Fakó színe nem túl előnyös az akkori társadalom férfi köreiben, mivel a kor divatja főként sötét haj és szem volt, de az ő vonásait még inkább karakteressé teszi. Arcának kellemes vonásai árulkodnak fiatalságáról; még nem teljesen férfiasodtak meg magán viselt jegyei – nem serkent rajta még igazi szőr, álla nem hegyesedett ki. Ajkai aszimmetrikusan teltek, talán kicsit jobban is, mint amennyire egy férfinek szabad lenne. Orra egyenes vonalú, nincsen benne törés. Se nem horgas, se nem pisze. Hűvös, jég kék szemekkel kémleli a világot, tüneményeivel bárkit le tud nyűgözni. Szemöldöke dús, de nem bozontos. Egyenes vonala és szőke színe kihangsúlyozza szemének ékköveit. Öltözéke igen egyszerű, főleg vászoningeket visel, s azokat szívesen hagyja lógni szabadon. Páncélzata nem a legkiválóbb, kevésnyi vagyona nem futotta jó kovácsra. Egyedül kardja az, mellyel büszkélkedhet: még apjáé volt. Edzett, erős acélból készült, markolata masszív. Az idő foga sem fogott rajta. Nem hord semmiféle ékszert, egyedül egy nyaklánca van, egy ír szimbólum.

Jellem: Komoly és határozott ifjú. Kötelességtudó. Szavát a végsőkig tartja, semmi pénzért sem lenne hajlandó megszegni ígéretét. Semmibe sem vág bele meggondolatlanul, mindent alaposan megfontol. Általában higgadtság jellemzi, sőt mi több, gyakran viselkedik mereven, komoran. De egyben forrófejűség is jellemzi, igazán heves tud lenni, ami miatt sokszor keveredik bajba. Aztán átgondolva hibáját, rengeteget őrlődik, nehezen lép túl a múlton. Esze élesen vág, furfangos és ravasz. Szeret művelődni, csiszolni tudását, de könyvekből nem lehet elsajátítani, miként mutassa ki érzéseit. Ebben sosem volt túl jó, s talán nem is akar túl jó lenni. Nem tartja fontosnak, úgy véli nincs is ilyesfajta „készségre” szüksége. Nem szereti közel engedni magához az embereket, s segítséget sem kér, ugyanis nem akar tartozni senkinek sem.

Élettörténet: Walesben született a család első és egyetlen gyermekeként. Édesapja lovag volt Oroszlánszívű Richárd udvarában, édesanyja pedig ír származású volt. Apja korán elhunyt, magára hagyta családját és a birtokot, melyen éltek. Arden akkoriban csupán két esztendős volt, így nem igazán ismerhette meg édesapját. Anyja nehezen tudta csak fenntartani a birtok irányítását, nem értett a papírokhoz, s olvasás és írás tudatlan volt, így végső elkeseredésében ismét férjhez ment, hogy fia egyetlen öröksége s vagyona ne vesszen el. Az újdonsült férj, Edgar Butler szintén özvegy volt, egyetlen fiúgyermekkel. Gyorsan, s alattomos módon vette át a birtok irányítását, és mikor Arden betöltötte az ötödik életévét, odaadta egy lovag mellé apródnak, hogy tanítsa és belőle is lovagot neveljen. Ám nem a puszta jó szándék vezérelte a férfit; magának, s fiának szánta a walesi birtokot, mely jog szerint Ardent illette. Arden anyja és a férfi azt a megállapodást kötötte, Arden lovaggá válása után, a birtok átszáll a fiúra, de ez nem történt meg. Arden anyja még azelőtt elhunyt, mielőtt fia kiérdemelhette volna a lovagi címet. Arden nem még túl fiatal volt ahhoz, hogy átvegye az irányítást a birtok felett, de Edgar biztosította arról, hogy ő vigyáz a fiú tulajdonára, míg meg nem érik a feladatra. Ám Arden azóta sem kaphatta meg jogos tulajdonát.

Hobby: Olvasás, íjászat, lovaglás, vívás gyakorlása.

Foglalkozás: Lovag

Extrák: Történelmi játék; III. Henrik uralkodása előtt nem sokkal. *** Az ír szimbólum, amit visel, egy saját farkába harapó kígyó, mely az örök életet és a világmindenség körforgását jelképezi. *** Beszél angolul, latinul és édesanyja írül is megtanította. *** Még nem vett rész háborúban, nem harcolt királya oldalán. *** Nevének jelentése: hatalmas erdő, ami szintén félig ír származására utal.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc09.deviantart.net/fs13/f/2007/057/9/6/Angels_sword_by_OmeN2501.jpg)

Engedélyezve: 2014. 04. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).