Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Michael "Mickey" Rashus
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: 21

Külső leírás: Rajta jószerével semmi sem átlagos. Fizikuma jóval a korabeli fiúk fölött áll, de legszembetűnőbb rajta a zöldes bőre, hosszú, vastag, bordázott farka és zöld szemei. Kevésbé látványos, de ugyanúgy rendellenes tulajdonsága: az egyik a nyelve, melyet akár karhosszúságúra is ki tud ölteni, és hozzáragad, amihez hozzáér (bár el tudja ereszteni az ilyen dolgokat), a másik a hátán a bordázott pikkelyek, melyeken a közönséges puskagolyók nem hatolnak át.

Jellem: Az a rettentően népszerű típus. Nem azért, mert olyan jujj de menő, vagy milyen erős, azért, mert nem lehet nem szeretni. Alkalmazkodó, szelíd, és vidám személyisége előbb, vagy még előbb mindenkinek elnyeri a tetszését. Persze utálja, ha fegyverként, vagy kormányzati projektként gondolnak rá, éppen ezért azt is utálja, ha valakit csak azért hoznak létre, hogy harcoljon és öljön. Amikor egy ilyen sorstársát szabadítja ki egy osztag, nem tétovázik, és ő is bekapcsolódik az akcióba. Szeret tréfálkozni és viccelődni, akár még harc közben is, hogy oldja a feszültséget

Élettörténet: Van az amerikai kormánynak egy részlege, melynek szakterülete, hogy bármilyen lehetséges eszközzel készítsenek fegyvereket. Nem puskákra gondolok, hanem élő fegyverekre. Ezek közé tartoztak az úgynevezett hadi hibridek is, amik félig állatok, félig emberek. Ezekhez gyermekeket raboltak, és rajtuk kísérleteztek. Miután ezekből egy nagyobb osztagot elkészítettek ezekből a hadi hibridekből, megpróbálkoztak több állat tulajdonságát egy katonába sűríteni. Ehhez rabolták el a nyolc éves Michael-t. Évekig kínozták, képezték, és kísérleteztek vele, míg tizenöt éves korára megnövelték erejét, gyorsaságát, és számos képességgel ruházták föl. Ezek között egyet eltitkolt, és úgy tett, mintha sikertelen lett volna a kísérlet, így fogvatartói által ismeretlen képességével könnyedén megmenekült. Miután hónapokig az utcán élt, csatlakozott egy Dusk nevű természetfelettivel foglalkozó szervezethez, hogy segítsen bajtársain.

Hobby: Szeret gitározni

Foglalkozás: A Dusk nevű szervezet speciális katonája.

Extrák: Különböző hüllők képességeit ültették bele, amiknek mind bír egy-két képességével. ~~ Krokodil: nagy erő, vastag farok, és kemény hát-pikkelyek ~~ Kaméleon: jól álcázza magát (ruhája is vele változik) ~~ Gekkó: Mászik a falon. ~~ Jézusgyík: fut a vízen (csak ha tartani tudja a sebességét). ~~ Vipera: méregfogak, melyeket mindig lefej, visszahúzva tart, és utál. ~~ Tengeri teknős: tüdejével akár egy teljes óráig kibírja víz alatt. ~~ Két automata pisztolyt használ.

Képinfo: Nem saját ()

Engedélyezve: 2014. 04. 09.
2017. 01. 16.

Módosítva: 2017. 01. 15. 00:43:54
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).