Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Julien Axelle Congrande
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 25

Külső leírás: Már-már éteri szépsége igen csak emlékezetessé teszi a vele való találkozást. Az egész teste olyan, mintha egy szobrász kezei alkották volna, minden porcikája tökéletes. Még különlegesebbé teszi az amúgy is egyedi vonásait a rozsdavörös hullámos haja és az ugyanilyen színű szeplők a testén. A szemei világoskékek, amik teljesen elütnek a hajától, szinte természetfölöttivé varázsolva a külsejét. A munkája miatt a testét lézereztette, így teljesen szőrtelen mindenhol. A bőre selymes, és vigyáz rá, hogy ez így is maradjon. Kicsivel magasabb, mint 190 centiméter, de mindenhol arányos, szépen domborodó izmai teszik férfiassá. A ruhái finom eleganciát sugallnak, kedveli a vöröset, a barnát, a feketét.

Jellem: Jellemét tekintve összetett. A hétköznapokban a megközelíthetetlen férfi látszatát kelti. Nyugodt és kiegyensúlyozott, ebből az állapotból senki sem tudja kizökkenteni. Nem tudnak olyasmit mondani amivel zavarba hoznák, vagy amire ne lenne válasza. A klubjában az idegenekkel udvarias, ha látja valakin, hogy komolyan érdeklődik csak még bizonytalan, nem találja fárasztónak, hogy mindent elmagyarázzon. Végtelenül türelmes férfi, mint egy ragadozó, aki élvezettel cserkészi be a prédáját, izgatja a feszült várakozás, ugyanakkor nem sürgető. Nem izgatja fel, ha le kell beszélnie valakiről a ruhát, vagy győzködni kell. Nem. Ilyesmivel nem foglalkozna, mert tapasztalatból tudja, hogy nem nyújtana neki eleget az együttlét. Julien az abszolút megadásra vágyik, a végtelen birtoklásra, ami szinte már a szexuális rabszolgával egyenlő, de mégsem egy bábu. Az ő vágyai sokkal sötétebb mederbe eveznek, mint azt egy átlagember el tudná képzelni. Az udvariasságát csupán a zárt ajtók mögött képes levetkőzni, ott mutatkozik meg az igazi énje is. Mindig nagyon domináns, a szexnek bármilyen formájáról is van szó minden mozdulatot neki kell irányítani és ebből nem is enged. Éppen ezért a BDSM az ő világa, a kötelek és béklyók között egy igazi gátlástalan démonná válik, aki talán túl sokat is követel. Nem köt kompromisszumot, ha valaki ágyba bújik vele az pontosan tudni fogja mit kap ha megteszi. Nála a szexhez mindig hozzátartozik a fájdalom, de sosem kényszerít senkit. Vannak barátai, jórészt ugyanabban a világban mozognak, sokukat a klubjában ismerte meg. Az apjával jó kapcsolata van, olykor találkoznak is, de ő nem tud a fia hajlamairól. Hosszabb párkapcsolata még nem volt, romantikus értelemben semmiképp. Még nem talált olyat, aki maximálisan megfelelne neki, vagy inkább olyat, aki hosszútávon elviselné a vágyait.

Élettörténet: Az édesanyja egy híres francia topmodell volt, az apját egy gálán ismerte meg mivel akkoriban a sztárok fotósa volt. A munkájuk során ismerkedtek meg, majd mikor már a karrierjük engedte gyermeket vállaltak. Julien anyja belehalt a szülésbe, így végül az apja egyedül nevelte őt fel és Amerikába költöztek. Julien átlagos gyerek volt, az édesanyja külsejét örökölte és az apja termetét. Viszonylag korán, már tizennégy évesen megismerkedett a szexszel. Gyakran kihasználta azt, hogy idősebbnek tűnt és jóképű volt. Hamar rájött hogy meleg, de erről az apja csak két ével később szerzett tudomást. A különös vágyairól mindig hallgatott, senkinek sem mondta el, hogy mikor és mivel kezdődött, mert nem tudja milyen reakciót váltana ki az emberekből. Ahogy azonban egyre érettebb lett és bekerült a felnőttek világába, mindinkább megválogatta a partnereit és egyre többet követelt tőlük, mintha a puszta irányítás nem lenne elég. Végül ez annyira szélsőséges irányba fordult, hogy a szimpla szex, még csak fel sem izgatta. Fizikailag makk egészséges, mégis sokkal több kell neki már csak ahhoz is, hogy vágyat érezzen. Jobbára egyéjszakás kalandjai vannak. Tizenhét évesen figyeltek fel a külsejére, a tökéletes testének köszönhetően keresett modell lett, mind a szobrászok, festők és rajzolók körében. Olykor fotózásokat vagy reklámplakátokat is vállal. Mostanság főleg a klubjában tevékenykedik, a BDSM világában örömmel vállalja az Úr szerepét. Belemegy a játékba, de ritkán szexel ténylegesen. Aki őt akarja, annak meg kell szenvednie az árát, mert eddig még senki nem akadt, aki egy éjszaka után ne hagyta volna ott.

Hobby: BDSM, galéria látogatás, estéjek, a klubjában dolgozni

Foglalkozás: modell, Dark Desires klub tulajdonosa

Extrák: A saját neméhez vonzódik, de kifinomult ízlése van. BDSM "függő", de olyan játékokat nem játszik, amivel maradandó sérüléseket okozna. Szeret fájdalmat okozni, a szexuális szadizmus valami különlegeset ad számára. Izgatóan hat rá ha egy férfin csipke holmit vagy csatos bőrt lát. A Dark Desire, egy zártkörű szex klub. Kilencven százalékban a BDSM kedvelőket fogadja egy igen tekintélyes összegért tagságot kap egy évre. A bejutás egy online oldalon keresztül történik, megadják az adataikat, fényképet, érdeklődési kört és Julien maga válogatja ki az embereket. Ezzel a tagsággal jár egy saját szoba a klubban és minden létező eszköz amit csak akarnak. A partner nélkül érkezettek akár válogathatnak a klub alkalmazottai közül, vagy bármelyik másik taggal is játszhatnak.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 04. 09.
2014. 10. 14.

Módosítva: 2014. 10. 14. 01:53:24
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).