Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tatsuno Aoi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: fancicus

Kor: 27

Külső leírás: Hosszú egyenes fekete derekát verdeső selymesen csillogó haj. Keleties, bambusz zöld szemek. Lédús bogyós-gyümölcshöz hasonlító szépen ívelt ajkak. Izmos test, magas testalkat, inkább szálkás, mint tömeges izmok birtokosa. Megnyerő egyenes profilú arc, markáns állkapocs. Kellemes, finom bőrtónus.

Jellem: Aoi név jelentése mályvarózsa. Ehhez hasonlóan ő is lehengerlő szépségű, és kedves, megnyerő. Okos, még ravasznak is mondható. Könnyen kiismeri az emberek mozgatórugóit, erősségeit gyengeségeit. Érzelmes, de ezt mélyen magába zárja. Nincs senkije akire mérhetetlen odafigyelését és zereteét fordíthatná. A felszínem nyájas, de fallal veszi körül magát. A fal mögött, pedig lelkének mély bugyra rejtőzik. Hatalmaskodó, és az ágyban domináns. Szereti a fétist, és a z újdonságot. Állandóan meg kell lepni, le kell nyűgözni. Ha valaki megkapja a szívét ahhoz a végletekig hűséges s ragaszkodó, de nem veti el a flörtöt, hogy ébren tartsa azt a bizonyos "szikrát"

Élettörténet: Az anyja egy luxus prostituált(gésa) volt. A királyi parancsnokság fordult meg hálószobájában. Aoi az egyik igen magas rangú parancsnok fia. A szerzetesek nevelték, de egész életében azt érezte nem kell senkinek. Gyermekkora szigorú szabályok és kemény munka között telt. Egy nap (~5 éves korában) egy sereg kegyetlenül lemészároltatta a szerzeteseket, mert azok segítettek az ellenállók bújtatásában és csempészésben. Aoi egyedül maradt, és később megtudta, hogy a mészárló csapat vezére apja volt. Utálta magát, félt hogy ő is ilyen szörnyeteg lesz.. Az anyjától bájt és kitartást, valamint hatalmas libidót, apjától küzdőszellemet és bátorságot örökölt. Ő sem tökéletes, basáskodó, és néha gyerekes. Anyjánál élt egy ideig, amikor ráébredt, hogy homoszexuális. Így a gésanegyed őrévé tették. Lassan kitanulta a művészeteket, és híres festővé vált. Kiállításai szerte a világon megtekinthetők, és főleg aktokat, erotikus jeleneteket fest.

Hobby: Festés, művészet, ebben tudja igazán kifejezni önmagát és érzelmeit. Lovagol, és keresi a kalandokat

Foglalkozás: Egy feltörekvő művészeket/írók, képzőművészek/ támogató cég alapítója és feje

Extrák: Gyengéd és törékeny a falon belül Basáskodó Jó lovas, jó a ritmusérzéke Kemény, kitartó Megbízható, következetes Mindíg váratlan

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem saját alkotás

Engedélyezve: 2014. 04. 08.
2015. 11. 16.

Módosítva: 2015. 11. 11. 18:43:33
Módosította: fancicus

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).