Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nick Falco
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Catgirl

Kor: 25

Külső leírás: Természetes szőke haja elér tarkójáig, de mindig úgy hordja, ahogy a képen láthatjuk. Szemei igazi színe a fekete, de a mint, ahogy láthatjuk a kontaktlencsének eme színét választotta, hogy érdekessé váljon arca . Testét szerintem nem ragozom, hisz láthatjuk, milyen a képen csak az a kár a hétköznapokban mindig öltönyben láthatjuk, mikor otthon van csak egy melegítő alsóban flangál kicsit lazítva a hétköznapi hagyományokkal. Eléri egészen a 223 cm magasságot így nem csodálkozhatunk, hogy kitűnik a társadalomból. Amikor motorozik, akkor bőrcuccokat húz magára és mikor kocsiba ül, hétvégéken akkor előkerülnek a laza ruhadarabjai is. Mindenesetre nagyon sokszor láthatjuk a képen látható ruhában is persze a nyakláncot soha sem veszi le.

Jellem: Akaratos ember, akiben párosul a szenvedély és a hevesség is. Bármit elér, amit ő szeretne kegyetlennek is hihetnék, de mégsem az. Igazán nagy és jó szíve van. Megnyerő mosolyától az ember elolvad, vagy éppen zavarba jön. Szeret néha csipkelődni, de azt sem sértésből. Kiismerni lehetetlen mindig új arcát mutatja meg az embernek. Eme összetett lényhez a perverz gondolatok is hozzá csapódnak. Az ember, ha kicsit megismeri, akkor rögtön látja, hogy érdekes személység. Keresi a szerelmet, de még eddig nem találta meg vagy éppen nagyon is jól titkolja, hogy kit szeret. Nagyok kevés barátja van hisz mindenki eddig ki akarta használni ilyenkor néha elgondolkodik, és az ember elcsodálkozik, hogy a vidám férfiből egy komoly egyéniség is válni tud.

Élettörténet: Átlagos család átlagos gyermeke, akinek sikerült feltörekedni. Anyja japán édesapja New Yorki lakos volt bár a házasság így is működött és a szülők nagyon is szerették egymást. Egyke gyerekként nőt fel Nick, de rengeteg barátra tett szert persze csak óvatosan. Ezek közül elsőkként szerepelt az a fiú is, akibe szerelmes lett. Igaz próbálta elfelejteni, de semmi sikere nem lett és szülei is tudják, hogy a férfiakhoz vonzódik, de ebbe beletörődtek a fiúkat nem kívánják emiatt elveszíteni. Egyik szenvedélye a motorozás a másik a zene. Megtanult rengeteg nyelven és két hangszeren is végül zenekari menedzser lett belőle. Mindent félretéve egy dologban biztos, hogy most mikor barátjának a legnagyobb szüksége van rá a baleset miatt mellette lesz. Bár reméli, ő rá emlékszik, ha már a saját párjára nem. Így most menedzserből úgy látok kis ideig ápoló lesz bár ő ennek nagyon is örül.

Hobby: Motorozás, hegedű, zongora

Foglalkozás: Zenei menedzser

Extrák: *** Azami számára készített karakter. *** Seme és a legjobb barátjába szerelmes bár titkolta, hisz neki már volt párja. *** A nyakláncot is Soutól kapta ezért szinte le sem veszi sőt mindig magánál hordja. *** Kedvenc virága a vörös rózsa és imádja a csokoládét bár inkább legyeskedik az ő kicsi szerelme körül.***

Képinfo: A kép nem saját. ()

Engedélyezve: 2014. 04. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).