Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sordnaxela Bukephalos (kitalált)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Akahige

Kor: 21 év

Külső leírás: Kissé vézna, de még kentaurokhoz képest is magas. Testalkata mellett is eléggé látványos az izomzata, ami rendszeres testmozgásról árulkodik. Jobb fülében arany fülbevalót hord. Bal karját egy párbaj során levágták, de az emberi tudósok készítettek neki egy művégtagot, amit tulajdonképpen különösebb fájdalom nélkül tud fel és le venni, és olyan jól működik, és úgy néz ki, mint egy igazi. A rajzzal ellentétben nem anyaszült meztelenül jár (csak az interneten nem létezik hím kentaur ruhában). Általános ruházata egy póló, és egy tunika (nem szoknya).

Jellem: Mint általában a kentaurok, ő is a végsőkig hűséges, és büszke fajára, és klánjára, tulajdonképpen ez is vezetett karja levágásához. Szeret harcolni, leginkább fegyverrel, de egy kis utcai csetepatéra sem tud nemet mondani, habár a Kulturális Csereprogram szabályai ezt tiltják. Amúgy még nem választott magának gazdát, és mindig is arra vágyott, hogy egy fiatal női nemű ember lesz az, aki majd méltónak bizonyul. Szerelmi felfogása érzelmi alapú, a szexualitás terén meg, mivel a kentur nőknek mind nagy mellük van (faji dolog), ő a kis dombotulatokat kedveli. Egyébként segítőkész és barátságos.

Élettörténet: Görögországban született. Tizehat évesen összeütközésbe kerültek egy másik kentaur klánnal, és mint ilyenkor szokás, párbajra került sor a két klánvezető között. Bukephalos magára vállalta a párbajt. Habár ő győzött, a bal karját elvesztette, de úgy gondolta, ez egy szükséges rossz volt. Az apja egyben haragos, és büszke is volt. Mikor a görög emberektől meghallotta, hogy Japánban képesek szinte tökéletes művégtagokat készíteni, kapott az alkalmon, és beíratta fiát a Kulturális Csereprogramba. Ezután négy évet japán nyelv tanulásával töltötte. Huszonegy évesen ment ki japánba. Mint minden kentaur, ő is egyedül-járási engedélyt kapott, amíg találnak neki egy vendéglátót, akit ő is méltónak talál, hogy a gazdája legyen.

Hobby: vívás, néha íjászat, kendo, szamuráj-, és fantasy filmek nézése, fantasy rpg-k

Foglalkozás: Nincs neki, csak ingyenélő a Kultúrális Csereprogram kereteiben, de ha egyszer megtalálja mesterét, neki fog segíteni a ház körül.

Extrák: Általában európai kardja van, de mióta japánba érkezett, beleszeretett a kendóba, és szerzett magának egy katanát is, de még indig ácsingózik egy nodachi után. ~~ Rákapott továbbá a mangákra, wasabira, és a japán nőkre. ~~ Na, igen, mivel egy hárem animéről beszélünk nincs yaoizás. apropó: ~~ Anime: Monster Musume no Iru Nichijou/ Daily life with a monster girl

Képinfo: Nem saját, (tényleg nehéz lett volna ruhát rajzolni neki?) ()

Engedélyezve: 2014. 04. 08.
2015. 08. 26.

Módosítva: 2015. 08. 25. 10:34:23
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).