Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Archibald McPhee
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Bár eléggé régóta él már, tizenhét évesnek néz ki az emberek világában. Mondjuk, ha úgy vesszük, az ő világukban is eléggé gyerek még, szóval csak emberi években számítva volna ős öreg. Hosszú, hollófekete haját általában összekötve szokta hordani, csak ritkán látni kiengedett hajjal, alváshoz pedig befonja. Jéghideg kék szemei, annak ellenére, hogy ő egy ősi vámpír, ráadásul nagy múltú nemesi családból származik, általában melegen szoktak csillogni, csak ritkán fagyosodnak be, de olyankor nagyon. Nehéz földühíteni, de akkor vigyázzon mindenki! Hófehér bőre, ha éppen nem sokkal ezelőtt táplálkozott, föl tud venni egy egészen emberi színt, ám pár órával a vérivás után ismét hulla sápadttá válik. Öltözködése a saját dimenziójában az ott megszokott gót stílus, és szmoking keveredése volt, ám itt az emberek világában jobb szeret kényelmes farmerokat, pólókat, esetleg kissé punkos stílusú ruhákat hordani. Nyakában két nyaklánc lóg, az egyik bizonyítja származását: a stílusa a faját, mintája a szülei kilétét, míg a kis fekete kövecske a saját születését. A másik nyaklánc pedig egy denevért ábrázol, ikerpárja annak, ami vérfarkasának nyakában lóg.

Jellem: Eléggé önfejű, ha kitalál valamit, akkor annak úgy is kell lennie. És általában mindig úgy is van, mivel nem elég, hogy makacs, mint az öszvér, ráadásul még el is lett kényeztetve. Ezt nem úgy kell érteni, hogy egy finnyás kisherceg, aki mint egy uralkodó, úgy néz le mindenki másra, hanem sokkal inkább úgy, hogy ha neki kell valami, bármi is kerül az útjába, ő akkor is megszerzi. Ezelől eddig legjobb barátja, és személyi vérfarkasa volt kivétel, de ha Archie-n múlik – már pedig rajta múlik! – akkor már nem sokáig lesz ő sem kivétel. Igaz, hogy már sok éve él a vámpírok dimenziójában, igaz, hogy az emberek világában is már jó pár évet eltöltött, olyan, mint egy gyerek. Sok mindent látott, kegyetlenséget, vágyat, brutalitást, és sok minden mást, ám sok tekintetben még eléggé ártatlan. Az emberek világát elbűvölőnek találja, és ha már itt kellett ragadniuk, akkor legyen minél élvezetesebb. Szereti az új dolgok fölfedezését, sokszor ezekbe mint egy kisgyerek, úgy veti bele magát. Na, vajon ezek után ki csodálkozik, ha a kedvenc szórakozása az éjszakai vidámpark?! Nagyon ragaszkodó típus, ha valakit megszokik és megszeret, azt soha el nem ereszti. Emellé még féltékenykedő is, de annyira, hogy nem csoda, hogy most menekülniük kell.

Élettörténet: Egy másik dimenzióba született, nem az emberekébe, egy nemes és nagy múltú vámpír család negyedik, ám nem utolsó, hanem utolsó előtti gyermekeként. Szülei, és idősebb testvérei is folyton elkényeztették, de őt legalább nevelték is, mert a legkisebb gyerek viszont maga a Sátán, annyira csak kényeztették, a nevelésével nem nagyon foglalkoztak. Abban a dimenzióban a vámpírok a legmagasabb rangú lények, utánuk jönnek a vér lények, akik nélkül a vámpírok nem tudnának létezni, majd a legalacsonyabb rendűek a démonok. A vérlények azért fontosak a vámpírok számára, mert bár alacsonyabb rangúak, mégis, csak az ő vérükben található meg az a tápanyag, amire nekik szükségük van az életben maradáshoz. Éppen ezért még születésükkor hozzá kötik a vámpír bébiket egy vérlény bébihez. Hogy kihez kötik hozzá, az csakis attól függ, hogy a bébi vámpír nyakában levő nyaklánc melyik vér bébi nyakláncát hívja magához. Archie denevér nyaklánca a saját vérfarkasa farkasát vonzotta magához, ezért került hozzá ez a vérlény. A kötés nem áll sokból, csak annyiból, hogy a vámpír bébi pár csepp vérét megitatják a vérlény bébivel, hogy a vérállat soha az életben képtelen legyen elárulni azt a vámpírt, akit szolgálni fog ezután egész életében. Ez egy két élű fegyver, mivel bár egész életében azt az egyetlen vámpírt fogja szolgálni, ha ő meghal, a vámpír is hal vele, mert csak ebből az egy vérállatból tud rendesen táplálkozni az adott vámpír. Persze, ideig-óráig kibírja mással, de hamar megöregszik, és meghal. Milyen szerencse, hogy a vérlények, éppen ezért, még szívósabbak, mint a vámpírok, nem? Na, már most, mivel Archie úgy nőtt föl, hogy a farkasa mindig vele volt, megvédte és támogatta, természetes, hogy egy idő után a részéről erősebb kötődés alakult ki, mint általában a vámpírok és vérlények között szokott kialakulni. Bár szoros kapcsolat szokott kialakulni vámpír és vérlény között, általában azért megmaradnak az úr-szolga/étel/tanácsos viszonyban, és a saját fajtársaikkal kezdenek. Archie-nál viszont ez az egész kicsit átalakult másmilyen érzésekké, amit persze titkol, mert nem nagyon néznék jó szemmel. Viszont, mikor egyszer észrevette, hogy egy magas rangú vámpír szemet vetett az Ő farkasára, teljesen begurult, és megtámadta azt a vámpírt, ami nem igazán tett jót neki. Menekülniük kellett a vámpírok dimenziójából, hogy ne ítéljék halálra őt – és ezáltal a farkasát, mert nem csak a vámpír hal meg a vérállata nélkül. Szerette volna, ha a szülei, testvérei is jönnek, de nekik nem kellett menekülniük, csak neki és a farkasának, így most kettesben kell boldogulniuk már harmadik év óta az emberek világában. Könnyedén tudnak pénzt szerezni, azzal nincsen gond, ráadásul Archie szüleinek az emberek világában is vannak tulajdonaik, de lassan kezd eléggé feltűnő lenni, hogy két fiú él egyedül egy nagy kúriában, akik még feltűnően fiatalkorúak. Éppen ezért, Archie kitalálta, hogy járjanak iskolába, amúgy is kíváncsi az emberek tanulmányaira.

Hobby: Mindenféle, amit éppen kitalál

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Egy másik dimenzióból jöttek át, még jó pár évvel ezelőtt. Abban a dimenzióban csak vámpírok, vérlények és démonok élnek, és a vámpírok nem halottak, akiket harapással változtatnak át, hanem lehet gyerekük is. Archibald szülei esetében több is, ugyanis ő a negyedik gyerek. *** Eléggé finnyás, csak vérfarkas vért iszik, lehetőleg csakis a saját vérfarkasából, ám az sem mindegy neki, hogy mit evett a farkasa előtte, mert ha zöldséget evett gyümölcs, vagy hús helyett, akkor már nem kell neki a vér, és inkább éhezteti magát, semmint hogy megigya. Ez mondjuk nem feltétlenül azért van, mert annyira finnyás, hanem mert finnyás, ÉS rosszul van a vértől. Igen, egy vámpír, aki rosszul van a vértől. Van ilyen… *** Fokhagymától, szent tárgyaktól nem lesz rosszul, ellenben a karót nem igazán viseli túl jól a szíve. Oly annyira nem, hogy szinte porrá omlik tőle. Ugyanez vonatkozik mindenféle gyilkos eszközre, illetve az ezüstre is. Kis mennyiségben allergiás reakciót okoz neki (meg a fajtájának), nagy mennyiségben halálos. Egy kis kézszúrásba is simán bele tud halni, ha a kés az ezüstből volt. *** Nem lakik az emberi ételektől jól, nem is adnak neki az emberi ételek semmiféle energiát, ellenben az ízüket imádja. Nagy, bűnös szenvedélye a csokoládé, a kávé és a Cola. *** Vére függőséget okoz. Nem mindegyik vámpír vére okoz függőséget, sokaké csak kötést alakít ki maga és aközött a lény között, amelyik ivott belőle. Az ő vére mind a kettőt kialakítja. *** Igen. Koporsóban alszik. Nem. Nem lenne muszáj. Igen. Jó viccnek tartja. *** A vámpíroknak többféle képességeik lehetnek, az alap gyorsaságon, erőn, stbstb-n kívül. Archie-nak az a képessége, hogy képes bármikor, bárhol, bárkit megtalálni, akinek egyszer megérezte a szagát. *** A Nap nem égeti meg, hanem a bőre csillámlani kezd tőle – meg a nagy fenét! Igaz, hogy nem égeti szénné, de jobban teszi, ha még szűrt fénynél sem kezd el napozni, mert ugye senki sem szeretne önszántából harmadfokú égési sérüléseket szerezni magának. *** Hercegnőmnek

Képinfo: daekazu (http://daekazu.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 04. 08.

Módosítva: 2015. 04. 22. 21:16:07
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).