Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Carlos Goldberg
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 31

Külső leírás: Határozottan fura férfi, mind külsőleg, mind belsőleg. 2 méter magas, izmos, formás teste van, az arca nagyon karakteres és a magasan ülő arccsontja miatt igen csak érdekes. A szemei fűzöldek, amit fekete szempillák árnyékolnak. Az orra és az ajkai is arányosak, a kis félmosolya szívdöglesztő. Ha a sötét napszemüvege is rajta van, senki sem merne belekötni és ez nem is ajánlott. Az öltözete igazodik a helyzethez, munkaruha, edzőruha és nagyon ritkán a kényelmes, de szexi összeállítás. Mindig a nyakában hordja a katonai bilétát.

Jellem: A harcmezőn egy vérbeli katona, ha megjelenik egy M15-össel akkor kőkövön nem marad. A kiváló képességei ellenére sem került magasabb pozícióba, mert a felettesei túl könnyelműnek tartják. Külső szemlélő számára ez így is van, de csak azért, mert Carlos a legtöbb férfihoz hasonlóan nem szeret érzelmekről beszélni. Ilyen esetben mindig előveszi a tökélyre csiszolt fekete vagy éppen perverz humorát, amit nem mindenki díjaz. Annak ellenére hogy sokan jót röhögnek a "meglátásain", épp emiatt azt hiszik nem veszi komolyan a küldetéseket, pedig ez nem így van. Nagyon komolyan vesz mindent, szereti a hazáját, de úgy van vele, hogy ha nem muszáj, akkor még nem hagyná ott a fogát egy harcban sem. Egyszer-kétszer lefokozták parancsmegtagadás okán. Magánéle az alkalmi szexen kívül nincs, soha nem volt párkapcsolata. Nem érzéketlen, de nem mond ki semmit sem nyíltan, mindent a maga módján fejez ki.

Élettörténet: San Francisco-ban él, már kölyökkorától katona akart lenni. Mindent a saját erejéből ért el és ha nem tenne keresztbe a feletteseinek, akkor már ezredes is lehetne, de őt ez nem érdekli, a lényeg, hogy a hazáját szolgálja. Eddig mindig ez volt az első. Az utóbbi két hónapban azonban enyhén szólva is rosszul végezte. Egy akció a felettes nem körültekintő döntése miatt rosszul sült el, és egy lázadó csoport elfogta öt társát Afganisztánban. A parancsnok abba akarta hagyni az akciót, de Carlos nem akarta otthagyni a társait, ezért újfent megszegve a parancsot, a csapatával rajtaütött a bázison és kimentették a még életben lévő négy rabot, de valami rosszul sült el. Carlos ott marad, hogy feltartsa őket és így ő vált hadifogollyá. Az egy hónap alatt amíg ott volt elérték hogy soha ne felejtse el Afganisztánt. A háta középső részére egy harminc centis átmérőjű tüzes billoggal ráégették az anarchista csoport jelét, ami rettenetes kínokat okozott neki eleinte. Éheztették és minden nap megverték. Szerencsére a csapata kifelé menet elfogta a csoport vezetőjét, így reménykedve a cserében a lázadók nem ölték meg. Az egy hónap elteltével már nem őriztették annyira, mert azt hitték már annyira legyengült, hogy nem veszélyes. Hát tévedtek... megvárta az őrváltást és betegnek tettetve magát elérte, hogy az őr bejöjjön hozzá. Fegyver hiányában elharapta a torkát, majd megszerezte a gépfegyverét és azzal - ő maga sem tudja hogy - kijutott. A tábor széléig elvergődött, ahol hajnalban rátaláltak az arra járőröző társai és nem hittek a szemüknek. Carlos a fájdalmai ellenére hozta a formáját, nem panaszkodott, elviccelte az aggódó kéréseket és soha nem beszélt a sérüléseiről, még az orvosának sem engedte, hogy feljegyzést írjon róla. Nem akart téma lenni és főleg nem akart beszélni a történtekről. Úgy tett, mintha meg sem történt volna...

Hobby: terepgyakorlatok, bázisugrás, úszás, céllövészet, szex

Foglalkozás: katona, osztagvezető

Extrák: Meleg, és nem is szégyenli. Ha valaki emiatt kötekedik vele, kioszt egy jobb egyenest, majd otthagyja. Nem szeret érzelmekről beszélni, helyette előveszi a humorát.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 04. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).