Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dorian Willer
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 485

Külső leírás: 185 centiméter magas, kőkemény izmokkal kiépített, eszméletlenül szexi teste van, amin legszívesebben végignyalnál. Ezzel csak az a gond, hogy ha nem tetszel neki, előbb harapja át a torkod, mint ahogy hozzáérnél. Az arca férfias - ahogy minden más része is - állandóan borostás, ami egy cseppet sem ront az összképen. Sőt. A szemei világosszürkék, az ajkai szigorúak a legtöbbször tükrözve azt az ellentmondást nem tűrő személyiségét. A haja sötétbarna, kicsivel a válla alá ér, de sosem fogja össze. Kedveli a bőr öltözetet, a szegecseket. Ránézésre egy veszélyes motoros macsót látunk benne, akit inkább elkerülnénk.

Jellem: Az érzékeny lelkűek jobb is ha nem kötnek bele, mert nem biztos hogy jól végeznék. Borzalmas természete van, szinte mindenki menekül előle még a saját falkájában is. Erős kezű vezető, a törvényei alól senkinek nincs kibúvó különben vele kell számolnia az illetőnek. Nem hatja meg a könyörgés és a siránkozás, kissé szadista jellem akinek kéjes élvezetet okoz mások szenvedése. Ha épp jókedve van, mert egy hozzáértő személy kielégítette a vágyait, képes engedményeket tenni és visszavenni a kegyetlenségből, de ritkán elégedett. Párja nincs, és egyáltalán nem érdekli lesz-e, mert úgy van vele, hogy az a személy úgy is azt teszi amit ő mond. Az ágyban is olyan vad, mint amilyennek kinéz. Ha mérges akkor durva is, de ha nem akkor sem épp kíméletes. A gyengéd szex nem az ő asztala.

Élettörténet: Az Agony vérfarkas klánba született, abban az időben, amikor épp egy nagyon kegyetlen alfája volt a falkának, aki eltiporta a gyengéket. Ezért vált a legerősebbé, hogy mikor elérkezik az idő megölhesse a kegyetlen vezetőt, azért, amiért miatta elvesztette az öccsét. Kicsi korában borzasztóan ragaszkodott a nála öt évvel kisebb testvéréhez, aki azonban vakon született és a vezér szerint nem volt alkalmas arra, hogy a falkája tagja legyen. Az egyik legerősebb farkasa ellen állította ki a fiút párbajozni, mondván ha legyőzi - ami eleve lehetetlen lett volna - nem fogják megkérdőjelezni az erejét. Dorian nem tehetett semmit, mert a szülei nem engedték, és ezért őket is meggyűlölte. Már nem érdekelte semmi csak a bosszú, amit be is teljesített. Megölte a szüleit, az alfát és a farkast aki végül kivégezte az öccsét. Senkinek sem kegyelmezett majd átvette az alfa szerepét. A sors fintora, hogy a tettei és keserűsége miatt majdnem olyanná vált, mint az egykori alfa. Ő azonban nem öli meg a gyengéket, hanem kemény kiképzésnek veti alá őket, hogy megerősödjenek. A falkatagok félnek tőle, de nem is akarnak szembeszállni az akaratával.

Hobby: szex, ivás, futás farkas alakban

Foglalkozás: alfa

Extrák: A teliholdtól függetlenül bármikor átváltozhat farkasalakba, de csak akkor fertőző a harapása. Nem tud berúgni az alkoholtól, nem szereti a gyümölcsöket. Olyan magas a fájdalomküszöbe, hogy az ezüst hatástalan ellene, mert már teljesen hozzászoktatta a testét.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:53:15
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).