Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mahasverus
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Adriana

Kor: 1660

Külső leírás: 195 centiméter magas, izmos, formás testalkatú. A bőre olyan mintha napbarnított lenne, de valójában ez a természetes bőrszíne, mint a fajtája minden tagjának. A testén különböző minták találhatók amik a születésétől fogva rajta vannak. Nincs jelentőségük, egyszerűen csak ott vannak. A haja mogyoróbarna és a derekáig ér, elöl két tincs egy-egy bőrszalaggal van összekötve. A szemei ugyanolyan színűek mint a haja, a fülei hegyesek és a szemfogai is hosszabbak, hisz démonként főleg húst eszik. Az orra egyenes, az ajkai pedig komolyságot sugároznak és általában az is. Az öltözéke nem áll sok ruhadarabból, mindössze egy ágyékkötő és egy fejdísz, amit sokan viselnek.

Jellem: Komoly és következetes, nem igazán érti a viccet. Kevés dolog tudja igazán felkelteni az érdeklődését, de ha valami iránt mégis érdeklődni kezd az nem múlik el egykönnyen. Birtokló, területvédő, nem szereti ha bárki hozzáér ahhoz ami az övé. Kiváló harcos és vadász, de nem bocsátkozik fölösleges harcokba. Viszonylag békés, nem él vissza az erejével. Mostanság a napjai egyhangúak annak ellenére, hogy körülötte zsong az élet. A kora miatt kissé fásult lett, nincs párja és utódja sem, egyedül él. Már régen nem volt egy szeretője sem, mert már a földjükön élő egyik lény sem tudja előhozni belőle az egykori szenvedélyét. A népük tiszteli az ereje és amiatt hogy megvédi őket, tanítja a fiatalokat, de a tiszteleten kívül senki sem került közelebb hozzá.

Élettörténet: Egy különleges démonfaj egyik erős, idős tagja. A családját már régen elvesztette a háborúkban, évszázadok óta egyedül él. A népük földje egy különleges föld alatti labirintus túloldalán él, aminek egyik oldala az emberek birodalmába nyílik. Az ókori görögök legendái szerint ez a Minotaurusz labirintusa, egy bikatestű lényé, aki áldozatokat követel. A labirintusba taszított szüzek egy része eltévedt és éhen halt, de voltak akik rátaláltak a démonok földjére. Őket nem ölték meg, hisz ez a démonfaj egy viszonylag békés faj. Maguk közé fogadták az embereket és mivel az ő világukban az idő mozdulatlan nem öregednek. A hiedelmek ellenére azonban a Minotaurusz kultusza nem tűnt el, egy fanatikus szekta a mai napig évente "áldozatot" mutatnak be a szerintük a labirintusban élő isteni lénynek.

Hobby: vadászat, fegyverkészítés

Foglalkozás: védelmező, tanító, vadász

Extrák: A bőre ellenállóbb egy emberénél, ezért nehéz megsebesíteni. Az átlag testhőmérséklete negyven fok, a tűz pedig nem égeti meg. A világukban két hold van, egy vörös és egy fehér. A vörös hold ötven naponta eltakarja a fehéret és ekkor van a társas démonok párzási időszaka. Ilyenkor nagyon veszélyesek és ingerlékenyek, mindenkivel a párjukon kívül, és ez az állapot három napig tart.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 04. 08.
2018. 05. 16.

Módosítva: 2018. 05. 16. 11:45:34
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).