Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eito Hanamura
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 21

Külső leírás: Átlagos magasságú és testalkatú, de ő ezt egészen másképp gondolja. A haja sötétbarna és kicsit hosszabbra van hagyva, mert szereti elrejteni vele az arcát. A szemei ugyanolyan színűek mint a haja és nagyon kifejezőek. Minden apró érzelmét meg lehet tudni belőlük. Ajkai barackszínűek és puhák, mint egy liliomszirom, de mint megannyi dolgot önmagán, ezt sem tudja észrevenni. Borzasztóan rossz az Én képe, valójában pszichológiai eset. Úgy gondolja, mindenki szebb nála, minden testrészében talál kivetnivalót. Emiatt folyton egy kicsit bővebb ruhákat hord, valamint magas nyakú pólókat, mert úgy érzi, így elrejtheti magát.

Jellem: Egy végtelenül szerény, segítőkész fiú, aki mindent megtenne azokért akiket szeret és senkit sem hagy cserben. Csendes, ritkán hallatja a hangját és sosem kiabál túl senkit, nem akar senkinek a terhére lenni, ez azonban valójában abból fakad, hogy magánál mindenkit fontosabbnak és értékesebbnek tart, akik megérdemlik a segítséget. Úgy gondolja, ő nem érdemel semmit, mert mindenkinek csalódást okoz és semmit nem tud rendesen megcsinálni. A belső énje nagyon is labilis, már-már ijesztően. Minden aprósággal meg lehet bántani, de nem mondja meg az embereknek ha valami nem tetszik neki. Borzalmasan önbizalom hiányos, szégyenli magát, de nem a szokásos módon, hanem úgy hogy azért nem jár el sehová, mert meg akarja kímélni az embereket attól, hogy el keljen viselniük a látványát. Nem szeret fizikailag érintkezni, úgy érzi bepiszkolja azt amihez hozzáért. Soha nem érzett még semmilyen intimitás, évek óta nem ölelték meg, még soha nem randevúzott, nem járt senkivel, még csak meg sem puszilta senki.

Élettörténet: A szülei öt éves korában autóbalesetben haltak meg, Eito már nem is emlékszik rájuk. Az édesanyja unokatestvére volt az egyetlen élő rokona, aki magához vette. Volt már két gyermeke, azokkal együtt nőtt fel, de valahogy mindig kívülállónak érezte magát, mintha nem lenne a család része, csak valaki, akit befogadtak. A nevelőanyja sem buzgólkodott hogy változtasson ezen, mert bőven elégnek érzett két gyereket, főleg miután a férje lelépett a szeretőjével, így azt akarta, hogy Eito hagyja abba a középiskolát és menjen dolgozni. A fiú meg is tette volna, mert nem akart ellentmondani annak, aki akár nevelőotthonba is dughatta volna, bármennyire is tanulni akart, de ekkor érkezett a levél, hogy elnyerte az ösztöndíjat egy fél éves oktatásra Amerikába. A nevelőanyja rögtön meggondolta magát, hogy felmarkolhassa a jelentős ösztöndíjat csak annyit hagyva Eito-nak amennyi szerinte éppen elég. Így sikerült befejeznie a középiskolát, de további terveiben még nagyon bizonytalan, mindenesetre nem szeretne visszamenni Japánba hogy ismét a nevelőanyjával keljen élnie.

Hobby: rajzolás, zenehalgatás, filmezés, olvasás, tanulás

Foglalkozás: -

Extrák: Meleg, de szégyenli magát miatta. Ha egy valaki megtetszik neki - akár külsőleg, akár belsőleg - minél messzebb elkerüli, mert szerinte az a valaki túl tökéletes ahhoz, hogy akár csak ránézzen. Fél a fizikai érintkezéstől, mivel magát egy alantas lénynek tartja. A testét borzasztóan szégyenli: régen szeretett úszni, de ma már még fürdőnadrágot sem merne felvenni, mert belehalna ha bárki félmeztelenül látná.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 09. 08.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:19:38
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).