Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Conrad Monrou
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 34

Külső leírás: Félelmet keltő jelenség, társulva kellően veszélyes kisugárzással. Ő az a kalóz, akitől megfagy a vér a hajósok ereiben, mert elég szép számú kegyetlenséget rónak fel a neve alá. Hogy ebből mennyi a valóság és mennyi a kitaláció, azt csak ő maga tudja, de nem siet, hogy eloszlassa rémhírét, egy kalóznak az ugyanis olyan, mint egy második penge a harcban. Fél fejjel magasabb csak korának legtöbb férfiújánál, a testét vaskos izmok borítják, hogy még a legnagyobb viharban is masszívan tudja tartani a kormánykereket. Haja rövid, sötétbarna, csak annyira rendezetten vágva amennyire egy tőrrel csak lehet. V alakú sebhelyét sosem rejtegette, bár kevesen tudják valójában ki és mikor sebezte meg, akárhányszor kérdezi egy idegen, mindig mást válaszol rá. A szemei miatt már régi hazájában kirekesztették, a jó katolikusok az ördög művének vélték a különböző színű szempárt: az egyik tiszta azúrkék, míg a másik világosbarna. Arcát minden reggel borosta borítja, ha ideje engedi meg is szabadul, tőle, ha nem, akkor kivárja, míg adódik rá. A teste többi részét megannyi sérülés tarkítja. Érte már lövés a vállán, korbács a bordáin, kard ejtette vágások. Egyedül talán a tőr az, amitől még nem szenvedett el semmit, ugyanis a tőrökkel vívott közelharc mestere. Két hegyes végű tőre és egy lőfegyver mindig van nála, ez is az öltözéke része, mint a sötét nadrág, vagy a bő ingek, ha épp túl erősen tűz a nap.

Jellem: Nem áll távol tőle a kegyetlenség, sok embert megölt, hogy azt az életet élhesse, amit akar és ne azt, amire szánták. Igyekszik hűvösen és megfontoltan dönteni, uralni a feszült helyzeteket. Nem hajtja annyira az arany utáni vágy, mint a matrózok többségét. Szereti a pénzt, de még annál is jobba azt a szabadságot, amit a kalózkodás által nyerhet. Talán még a tolvajlást is élvezi kicsit, hogy megszabadíthatja a dölyfös gazdagokat néhány láda értéktől, de saját értékrendje van. Azokért akiket szeret, tűzbe tenné a kezét. Egyike ezen személyeknek a fia Rhys, aki felnőve szintén kalóz lett. Kapitányához köti a hűség, amióta a hajóra tette a lábát, kormányosként pedig ő ismeri a legtöbb bizalmas információt az útiterveket illetően. Egyetlen ember próbálta csak rávenni egyszer, hogy lázadjanak fel és árulja el a kapitányt, ő pedig annak átvágta a torkát. Azóta senki sem próbálkozott, hogy árulásra bírja. Egy-egy nagyobb zsákmány után ő is szereti kiengedni a gőzt pár kupa jó borral és időnként a bordélyházat is felkeresi ha nem talál egyebet. Mivel van egy fia, nem sokan feltételezik róla, hogy néha fiúkkal is együtt hál. Rhys tudja, de ő sosem ítélkezett sem az apja, sem senki más fölött. A hajón a legénységgel szokott kockázni, hogy elüsse az időt, vagy a kapitánnyal iszogatni, ha épp nem útiterveke dolgoznak.

Élettörténet: Londonban kezdte az életét egy gazdag kereskedő legkisebb fiaként. A felsőbb körökbe tartozók semmilyen apró szépséghibát nem fogadtak el, s míg egyesek számára a különböző színű szempár érdekes volt, a katolikusok mélyen hitték, hogy a sátán átkozta meg. A nagyobb összejöveteleken nem fogadták szívesen, egyes helyeken nem csak őt, de a családját is elutasították. Az apja emiatt rövidesen meggyűlölte, felszínes ember lévén nem állhatta a szégyent, amibe a fia hozta. Megtiltotta neki, hogy elhagyja a házat, de persze Conradot ez nem tartotta vissza, ugyanis volt egy lány, aki minden ellenére sem idegenkedett tőle. A lány egy nemesi család tagja volt és azzal kívánt elkerülni egy nemkívánatos házasságot, hogy egy másik férfit választ magának. Viszonyuk nem maradt sokáig titokban, mikor a lány családja megtudta, hozzákényszerítették egy apjakorú férfihoz, csakhogy akkor már gyermeket várt. Hónapokkal később a baba születése után a lány eljuttatott hozzá egy levelet, egy bizalmas szolgáló segítségével kitervelték, hogy Amerikába szöknek, ahol nem kell majd kényszerben élniük. Minden jól is működött volna, ha a lord kutyái nem figyelnek fel az éjszakai lopakodókra. Az őrök betörőnek nézték őket és tüzet nyitottak rájuk. Conradot csak a vállán találták el, de a lány halálos sebet kapott, egyedül a kisbaba marad sértetlen. Végül elfogták és a Lord börtönébe vetették, aki ekkorra már értesült a történtekről. Nem tudván, hogy a gyermek nem az övé, azt hitte Conrad az örökösétől akarta megfosztani, büntetés képen pedig megkorbácsoltatta és saját kezűleg égetett billogot az arcára, hogy még a másvilágon se felejtse el ezt a napot. Miután magára hagyták az erdőben meghalni, a következő emléke az, hogy egy sátorban ébred fel. Nem számított rá, hogy életben marad, de egy arra haladó vándorcigány csoport talált rá. Azok meggyógyították és a férfi, aki ápolta megtanította a kések használatára. Arra bíztatták tartson velük, de Conrad nem hagyhatta a fiát annak a zsarnoknak a kezei között. Amint képes volt rá visszament érte és az éj leple alatt ezúttal sikerült kicsempésznie a kisbabát, majd lefizetni egy tearakományt szállító hajó kapitányát, hogy had tartson velük Amerikába. Egy kis szigeten telepedett le a Karib-térségben, ahová néhanapján kalózok kötöttek ki. Pár évvel később, mikor a fiút már rá merte bízni egy dajkára, beállt az egyik hajó legénysége közé. Mint kiderült a hajón nem sokkal azelőtt ölték meg a kapitányt, aki régen a kormányos volt, ezért új embert kerestek a helyére, Conrad pedig jól értett a térképekhez és a navigációhoz, így hamar meg is kapta a posztot. A fiát a szigeten hagyta a dajkájával míg ő a tengert járta, de amint Rhys tizenhét éves lett, az örökös nyaggatásnak engedve a kapitány beleegyezésével őt is magukkal vitték az útjaikra. Azóta a kapitány bizalmas cimborája és hasznos tagja a legénységnek. Conradot angol földön a mai napig körözik, ha visszatérne napokon belül a bitófa várna rá.

Hobby: saját jelrendszerű térképeket rajzol, kockázik a legénységgel, néha olvas

Foglalkozás: kormányos

Extrák: A fiának nem mondta el honnan származik és ki volt az anyja, így azt sem hogy angolnak született. Sejti, hogy Rhys tudhat valamit, de nem faggatja róla, nincs értelme.*** A legénység tanyája a Sulu-szigetcsoportban van, az a második otthona a hajó után.***Többre becsüli a kényelmes fekhelyet, mint a jóféle italt, hiába szentségtörés kalózok között, de gyűlöl kényelmetlen helyeken aludni.***Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:56:42
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).