Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Junsuke Kazama
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Jack Black

Kor: 21

Külső leírás: 175 centiméter magasságú, a testalkata átlagosnak mondható az arányos formáival egyetemben. Nincsenek felpumpált izmai, de nem is hiányzik róla. Úgy adja önmagát, ahogy van. Az arca finom vonású, de nem nőies. A haja fekete, nem vágatja túl rövidre, így a selymes tincsek szépen keretezik a homlokát. A szemei szintén feketék, de nem mondhatni rá, hogy rideg, mert gyakran meglátni bennük az érzelmeit. Nincs tetoválása sem semmilyen más testmódosítása, mert soha nem vonzották őt az ilyen dolgok. A ruhatárát elég sok magas nyakú pulóver alkotja, mert szereti őket, valamint farmerek.

Jellem: Barátságos, kellemes társaság, mert egyáltalán nem zavarja ha valaki sokat beszél. Hangulatember, ami nála abban nyilvánul meg, hogy ha jó az idő akkor igazán energikus, de ha beborul, na akkor semmihez sincs kedve. Ilyenkor hajlamos arra, hogy mindenkit elkergessen, mer egyedül szeretne lenni. Egyáltalán nem érzéketlen, de előfordul, hogy nem veszi észre azt, ami az orra előtt van, mert megszokta hogy a családtagjai mindig kimondják amit gondolnak. A szerelemben eddig nem volt szerencséje, mert az egyetem mellett nem sok lehetősége van új emberekkel ismerkedni, de nyitott bármire. Tisztában van azzal, hogy a saját neméhez vonzódik, ami valamennyire megnehezíti a párkapcsolati kérdéseket, de nem veszi a szívére. Nincs sok barátja, mert a legtöbb idejét egyedül tölti. Nagyon okos és sokat is tanul, hogy tökéletesen diplomázhasson majd.

Élettörténet: Tokióban született egy átlagos családban. Az édesapja ügyvéd, az édesanyja pedig ápolónő volt, de mikor Jun megszületett abbahagyta a munkát és otthon maradt. A szülők mindig támogatták és nagyon büszkék rá, de szerintük a tudását egy komolyabb szakmában is érvényesíthette volna, azonban semmire sem kényszerítik. Akkor jött rá, hogy meleg, mikor elkezdett járni egy lánnyal, de egyáltalán nem érzett semmi testi vágyat a iránta, ellenben ha egy csinos fiút meglátott az annál inkább elvonta a figyelmét. Azóta már elmondta a szüleinek, akik nem örültek, hogy nem lesznek unokáik, de mit tehetnének? Jun az egyetem kezdésekor külön lakást kapott ajándékba, de hogy ne a szüleinek kelljen eltartania dolgozni is kezdett. Az iskola a jó eredményei miatt ösztöndíjjal támogatta, így azért nem kell fizetnie.

Hobby: rajzolás, fotózás, tervezgetés, mozizás

Foglalkozás: egyetemista, fotós egy helyi napilapnál

Extrák: Az eddigi néhány kapcsolatában - ami nem volt sok - volt már felül is, alul is. Nagyon figyelmes szerető, fontos neki, hogy a partnere jól érezze magát. Marketing szervezést és látványtervezést tanul, de ezek mellett a fotózás a szenvedélye.***Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 03. 26.

Módosítva: 2015. 02. 01. 16:46:25
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).