Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Demetrio Giordano
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 27

Külső leírás: 179 centiméter, borzasztó dögös testtel és pontosan olyan dögös tekintettel rendelkezik. Az arca roppant férfias, a szemei vihar szürkék. A mosolya mindig csábító még ha nem is annak szánja, egyszerűen ez adottság nála. A haja nagyon sötét barna, divatosan vágatva elöl az arcába lóg, hátul pedig a tarkójáig ér. Nagyon szexi a reggeli borostával, de nem szokta meghagyni. Mindig kifogástalan a megjelenése: frissen borotvált arc, elegáns, stílusos öltöny és egy Rolex teszi teljessé az álompasi összképet.

Jellem: A jellemét nem igazán tükrözi a megjelenése, mert nem az a csábító akinek kinéz. A jó külső nála alapállapot. Elsősorban is eléggé munkamániás, neki az a szórakozás, ha egy új üzletet köthet vagy egy még jobb befektetést hoz össze. A modora kifogástalan és néha maga is belátja, hogy túlságosan merev. Ritkán lazít és ennek az is az okozója, hogy nincs partnere. Fejben ő egy megrögzött agglegény típus, de a valóság sem sokban különbözik tőle. Volt néhány kapcsolata - nőkkel - de mind rövid életű volt, mert mindenkire hamar rá unt. Szerinte a partnerben volt a hiba, valójában azonban talán a nemet választotta meg rosszul. Még soha nem gondolt arra hogy meleg lenne, de nem is zavarja a tény ha valaki az. Érti a viccet, van humora is, de mivel mindig dolgozik kevés barátja van. Akárhová megy - vásárolni, partira, konferenciára - a nők mindig körül rajongják, és néha le is fekszik némelyikkel, de sosem annyira elégedett, hogy komolyabbra fordítsa a kapcsolatot.

Élettörténet: Rómában született egy nagy törzsgyökeres olasz családban, akik mindig is nagyon összetartóak volt, kivéve persze Demetriót, aki Amerikába ment tanulni. A jó szerencséjének és a tudásának köszönhetően egyetem után egy saját vállalkozásba kezdett, ami virágzik. Jelentős vagyont keresett, Amerika legpartiképesebb férfiúi közé sorolják őt, de sosem feledkezett meg a családjáról. Anyagilag mindig is támogatta őket, de elég ritkán jár haza és ennek szerinte nyomós oka van: a család idősebb nő tagjai, élükön az édesanyjával mindig rá akarják beszélni a házasságra és folyton újabb lányokat mutatnak be neki, hátha megtetszik valamelyik. Demetrio ezt borzalmasan gyűlöli. Egyrészt nem erőssége az ismerkedés, főleg nem olyan nőkkel akik nem is tetszenek neki, másrészt viszont már a házasság gondolatától is kirázza a hideg. Jelenleg előre retteg a közelgő alkalom miatt, mert egy hét múlva lesz a húga esküvője, aztán rá két hétre az öccséé. A szülei, nincs kifogás felhívással egy hónapos "vakációra" hívták meg, tehát elkerülhetetlen, hogy ismét megpróbálják megnősíteni.

Hobby: munka, tárgyalás, sportok

Foglalkozás: cégvezető

Extrák: Még nem realizálta, hogy meleg. Szerinte azért nem érzi teljesen jól magát nőkkel, mert mindig olyat fog ki, akiben nem tetszik valami. Szereti a drága dolgokat és meg is engedheti magának.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 03. 24.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:54:44
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).