Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Fabien Evon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 24

Külső leírás: A teste szépen kidolgozott, arányos, de csak annyira izmos amennyit a szakmája még megenged neki. A bőre világos, nem igazán szereti a napot és nem is lenne ideje a tengerparton sütkérezni. A szemei jég kékek, de mégsem hűvösséget árasztanak magukból, hanem azt a fajta bujaságot, amibe ha egyszer belekóstolsz a lelkedbe ég. Az ajkai teltek és a mosolyával bárkit képes elcsábítani, akit csak akar. A haja fekete, ami kusza hullámokban omlik a vállára, de nem is próbálja megregulázni őket, mert így szereti és kész. A ruhái olyan, amilyet éppen kedve van fölvenni, az soha nem érdekelte őt, hogy mások mit gondolnak. Ha kigombolt ingben van kedve sétálni, akkor abban is fog.

Jellem: Csábító, szabad szellemű, szégyenérzet és gátlások nélküli férfi. Tisztában van az adottságaival és az értékeivel és ezeknek az előnyeit maximálisan kihasználja. Szórakozik amikor csak teheti, ezért gyakran elkésik vagy elalszik. Ha valakinek ez nem tetszik? Csessze meg, neki sincs megtiltva nem?! Benne van bármilyen őrültségbe ami szórakoztatja, minden percet kiélvez, mert ahogy ő mondaná, egyszer élünk. A munkáját élvezi, de nem veszi olyan komolyan. Inkább mint egy szórakozás, amiért még fizetnek is. A szabadossága ellenére vannak érzelmei, de eddig még senkit nem szeretett és senkihez sem kötődött igazán. Mindenről megvan a maga véleménye amit minden szépítés nélkül ki is fejt. Imádja a szexet, az érzékiséget és mindent ami testiség.

Élettörténet: Az anyja sztriptíztáncos volt a város leglepukkantabb környékén, az apját pedig nem ismerte. Mivel jórészt gátlástalan emberek között nevelkedett nem csoda, hogy ő is olyan lett. Fabien azonban nem akart itt maradni, mert egy egészen más műfajban akart táncolni. Alkalmi munkákból pénzt gyűjtött és jelentkezett egy tanárhoz, aki felfedezte a tehetségét. Mára már keresett balett művész, aki tisztában van a tehetségével. Nem feltörekvő jellem, csak éppen élvezi amit csinál, de mégis folyamatosan jobbnál jobb szerepeket szerez a tehetségével és a kisugárzásával.

Hobby: tánc, szex, bulik, motorozás, úszás

Foglalkozás: balett művész

Extrák: Van egy saját lakása, amire a munkájával gyűjtött pénzt és úgy rendezte be mint egy igaz francia budoárt. Tükrözi a személyiségét. Meleg, egyáltalán nem érdeklik a nők, a férfiak közül pedig megválogatja a partnereit. Seme is és uke is, partnertől függő.***Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 03. 24.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:55:28
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).