Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Valentino Bertolucci
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 16

Külső leírás: Nem túl magas, fiatal fiú. Törékeny sziluettje kecses, madárcsontú teste csupán itt-ott visel magán férfias jegyeket. Messziről könnyen nőnek vélheti az ember, viszont, ha közelebbről is megcsodálhatja istenadta szépségét, rájön, hogy azért visel megán némi férfias, vagy sokkal inkább fiús jegyet. Testecskéje kellemesen izmos, már amennyire vékonydongájú teste engedi. Bőre a porcelánhoz hasonlatos, hiába lakik mediterrán éghajlaton. Sosem kellett dolgozni, így a napsugarak csupán akkor érték finom bőrét, mikor sétálni ment. Arcának vonásait édesanyjától örökölte, fiatal kora pedig még nem tette lehetővé, hogy úgy igazán megférfiasodjon. Ajkai teltek, talán túlságosan is azok. Orra egyenes vonalú, egyetlen görbe ív sem figyelhető meg rajta. Pisze és játékos. Hatalmas, opálos barna szemekkel kémleli a világot. melyekben mindig megfigyelhető valamiféle szikra. Nem tudni, hogy pontosan mi az, de talán még ő sem tudná megmondani, hogy mely érzése tükröződik vissza ilyen módon. Rőtvörös, hullámos tincsei lágyan omlanak válláig, szépen keretezve arcocskáját. Ruhái a leglágyabb esésű selyemből és bársonyból készültek. Tökéletesen illenek alakjára, egyszerűen maga után vonzza bennük az emberek tekintetét.

Jellem: Csendes és visszafogott ifjú, de ezt csupán neveltetésének köszönheti. Mindig tudja, hogyan kell viselkednie, mit kell mondania, hogy sem édesapja, sem pedig édesanyja ne találjon benne kifogásolni valót. Illedelmes és tisztelettudó, pont úgy, ahogyan egy befolyásos ember fiának kell. De Valentino valójában nem ilyen. Ő – akármilyen nehéz elhinni – a lelke mélyén lázadó. Bizony. Ő igenis utálja a szabályokat, ellene van mindennek, ami kötelezős és előírt, a lelke mélyén nem tiszteli az apját és igenis érdeklődik minden iránt, ami testiség, hisz kamasz, így nem is lehet rajta csodálkozni. De ezt mind elnyomja magában. A szigorú tanárok én nevelők alaposan belé sulykolták, hogy milyennek is kell lennie ahhoz, hogy ne hozzon szégyent a családjára. Ő pedig ezt akarja utoljára. Nem azért, mert annyira kötődik hozzájuk, hisz csupán nővérét szereti igazán… Sokkal inkább azért, mert fél apja dühétől. Sosem bántotta, gyermekként sem. De tudja, ha magára haragítja, vége az arany életének. De emellett a szabadságot is vágyja olyan erősen, hogy sokszor csak nehezen tudja eldönteni, hogy szívére vagy józan eszére hallgasson.

Élettörténet: Firenzében született, egy bankár családban második gyermekként. Nővére, Giulia után apja áldáskánt tekintett Valentinora, hisz már ő és felesége is éltese korúak voltak. Annak érdekében, hogy egyetlen fiú gyermekük majdan át tudja venni apja helyét, a legjobb tanárokat és nevelőket fogadták fel, hogy okítsák a kisfiút. Mondanom sem kell… a kis Valentino egyikért sem rajongott igazán. Sokkal inkább szerette idejét Giuliával tölteni, mintsem a dohszagú falak között kopatni a tollat. Amikor csak tudott nővére körül legyeskedett, aki már egész fiatal kora óta szerette a férfiakat, és a férfiak is viszont szerették. A lány minden egyes kalandjáról beszámolt öccsének, aki izgatottan és érdeklődve hallgatta meg az összes történetet. Ahogy mindketten nagyobbacskák lettek, Giulia abba a korba került, hogy a szülei engedélyével részt vegyen a velencei karneválon. A lány elbeszéléseiből tudta meg Valentino, hogyha ő is részt vehetne egy ilyen nagyszabású ünnepségen, talán, életében egyszer szabad lehetne. Hisz ilyenkor mindenki állarcot visel, azzal fedve valódi kilétét, így könnyen tudna szabadulni a figyelő szülői szem elől. Nem mellesleg pedig sokféle emberrel találkozhatna. És esetleg neki is része lehetne némi kalandban, még ha komoly érzelmek szövődésére nem is. De addig, hogy ő is eljusson egy ilyenre, még rengeteg ideje volt. Az ideje lesz az elő, amire elengedik őt is.

Hobby: Séta, testvére faggatása.

Foglalkozás: Örökös.

Extrák: Történelmi játékhoz, Gennek. *** Sejti magáról, hogy a férfiakhoz vonzódik, hisz már gyermekként is inkább a férfiak küllemének részletezése fogta meg nővére elbeszéléseiben. *** Teljesen és megkérdőjelezhetetlen ártatlan. Még csókot sem lopott és tőle sem loptak egyetlen egyet sem.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc08.deviantart.net/fs43/f/2009/072/9/2/Armand_by_Epsilon86.jpg)

Engedélyezve: 2014. 03. 24.

Módosítva: 2014. 03. 23. 00:59:27
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).