Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lord Morgan Kent (The Marquis of Kent)
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 26

Külső leírás: Kék szemek, sötétbarna hullámos haj, kemény és komor arcvonások jellemzik. Jóképű férfinak mondható, de a külső szemlélők számára elsősorban nem a szépsége az elsődleges, hanem a belőle kisugárzó félelmetes erő. Tekintetében fagyos hűvösség, vagy kékségesen izzó harag tükröződik. Kifejező ez a szempár. Arcáról sok érzelem leolvasható, és a katonái nagyon jól tudják, hogyha magas homlokán ráncok jelennek meg, akkor jobb elmenekülni előle. Szereti a harci viseletet, a kardot az oldalán, ugyanakkor a kényelmesen elegáns főúri ruhákat is. Haja egészen a derekáig ér, és általában befonva vagy copfba kötve viseli, nem foglalkozik a kor divatjával, nem vágatja le. Magas férfi. A sok lovaglástól és kardforgatástól, fegyverek, puskák használatától teste izmos és acélos.

Jellem: Komor, magának való típus. Hajlamos a dühkitörésekre. Nem éppen barátságos természet, de betartja az udvariasság lovagi szabályait. Kemény és igazságos kézzel irányítja a tulajdonában lévő birtokokat, katonákat. György királlyal kiváló a kapcsolata, aranykereszt érdemrendet is kapott tőle a háború során végzett hasznos hőstetteiért. Sok házassági ajánlatott elutasított már, nem érdeklik a nők, nem érdekli semmi más, csak a bosszúja, és a kötelességei, amelyekkel apja és a király felé tartozik.

Élettörténet: A Kent család egyetlen gyermeke. Bátyja öngyilkos lett, amikor menyasszonyát elrabolták, és hosszú keresés után sem tudta visszaszerezni. Morgan testvére, az elsőszülött halála miatt anyja belebetegedett a bánatba, és meghalt, őt pedig követte szeretett férje. Így maradt Morgan egyedül, alig 8 évesen. Hamar fel kellett nőnie, és bosszút esküdött, és megfogadta, hogy tisztára mossa a Kent család nevét. Nagybátyja nevelte fel, aki erős lovag és harcos volt. Morgan sokat tanult, harci stratégiákat, kardforgatást, puska használatot és minden egyebet, amit egy jó lovagnak, egy erős katonának ismernie kell. A bosszúja érdekében. Azonban egy háború közbeszólt, ezért 7 évre felfüggesztette a terveit, majd hősként tért vissza Angliába, végre újra a bosszújával foglalkozhatott. Most is ezen munkálkodik.

Hobby: kardforgatás, lovaglás, zenehallgatás, jó ételek, finom borok

Foglalkozás: Márki, a király egyik hadászati tanácsadója.

Extrák: Anglia, 18. század ~foglalt~

Képinfo: nem én rajzoltam, csupán illusztráció- Rajzolta: Caelicorn (http://deviantart.com)

Engedélyezve: 2014. 03. 22.
2018. 02. 24.

Módosítva: 2018. 02. 24. 22:34:53
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).