Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kukulkan, a tollas kígyó
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: Annyinak néz ki, amennyinek akar, de négy számjegyű, annyi biztos

Külső leírás: Isten lévén bármilyen alakot felölthet. Ő a hosszú fekete hajat, és a napbarnított bőrt választotta. Magas, izomzata kidolgozott. Fején egy tollas, fejpánt van. Mellkasán méregfogaiból készített nyaklánc lóg. Ha harcol, vagy meg akar félemlíteni valakit, altestét egy tarka tollazatú, szárnyas kígyófarokká változtatja.

Jellem: Az egész személyisége egy hatalmas rejtély. Bár népe életét megkönnyítette, azért kegyetlen és veszélyes is tud lenni. Ő amolyan két élű kard, aki nagy segítség, de megsérülhet, aki vele játszik. Sokáig tart elnyerni a bizalmát, viszont ha sikerül, akkor minden hatalmát barátai és szövetségesei szolgálatába állítja. Ezzel szemben, a bizalmát egy pillanat alatt el lehet veszíteni, és aki ezt megteszi, azt végleg megbélyegzi ellenségének. Ha már itt tartunk, ahogy hatalmát barátai szolgálatába állítja, ugyanúgy ellenségeivel is teljes erőből küzd. Hazugság lenne azt állítani, hogy nem érdekli az emberek sorsa, de nem bánja a neki bemutatott áldozatokat.

Élettörténet: A legendák szerint a mennyből jött le a földre, hogy benépesítse azt. Megteremtette az embert agyagból, de túl hosszú életet adott neki, ezért túl bölcs lett, túl közel állt egy istenhez, ezért inkább elpusztította, és megalkotta a nézetei szerint "tökéletes embert". Az embereknek sok mindent adott: megmutatta nekik a tüzet, állatokat szelídített nekik, megmutatta a zenét, és a táncot, gyógyított, és persze megtanította őket az áldozás rituáléjára. Állítólag mind a négy elem erejével bírt, és képes volt viharokat kelteni, de ezeket a képességeket szétosztotta, és csak a szelet tartotta meg. Aztán egyszer csak eltűnt. senki sem tudja, hová lett. Állítólag elsétált keletre az óceánon, és a maják, aztékok és inkák népe soha többé nem hallott felőle

Hobby: Maja labdajáték, emberáldozatok

Foglalkozás: Teremtő isten, a kilenc szél istene

Extrák: Azték neve Quetzalcoatl, Inka neve pedig Virakocha. ~~ Jót szokott nevetni az ostoba halandókon, akik félnek 2012-től. ~~ Gyakran fölveszi kígyó alakját. ~~ Nagyon szereti az arany tárgyakat.

Képinfo: nem saját, egy ShadowSabre nevű deviantart felhasználó festette (the image is created and owned by a deviantart user called ShadowSabre) (http://shadowsaber.deviantart.com/art/Bishonen-Beast-Quetzalcoatl-58963878)

Engedélyezve: 2014. 03. 21.
2015. 03. 18.

Módosítva: 2015. 03. 18. 18:51:55
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).