Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ellon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 230

Külső leírás: 175 centiméter magas, ruganyos, szép, arányos teste van. A bőre világos és fényes, mert sokkal nagyobb a nedvességtartalma, mint egy emberének. Vízi elf, és mint a fajtájának többi tagja ő is rendelkezik néhány különleges ismertetőjeggyel: a haja kék, mint a víz amiben él, a szemei azúrkékek és egy kicsit nagyobbak, mint a többi fajé, de ez is nagyon szép és érdekes. Mindezek mellett a fülei teszik igazán érdekessé, amik hosszúak, de a hegyesebb végük felé elvékonyodott. A fülbevalóit még gyerekkorában kapta és azóta is viseli. A ruháit pár darab a fajtájára jellemző darab teszi ki, ami takarja az ágyékát és felfut a vállára. A legtöbbször azonban nem visel semmit.

Jellem: Elég érdekes jelleme van kiegészítve a népének sajátosságaival. Mivel már több mint kétszáz éve egyedül él nem igazán beszélt senkivel, ezért már nem minden szóra emlékszik. Eléggé ösztönlény, ha fél akkor elbújik, vagy elfut, ha boldog akkor ősi dallamokat dúdolgat. Végtelenül kíváncsi, és ez néha még az ösztönein is túltesz. Furcsa jelleme mellett azonban egyáltalán nem buta. Ha egyszer megtanul valamit azt nem felejti el, még mindig emlékszik azokra a történetekre, amiket kicsi korában hallott a fajukról, ezért pontosan tisztában van a képességeivel. Nagyon fürgén mozog és gyors úszó. Sokáig kibírja víz alatt, de nem örökké. Ha megsérül, ami ritkán fordul elő akkor minél előbb vízbe kell jutnia, hogy meggyógyulhasson. Nem is bírja sokáig nélküle, mert kiszáradna és kirepedezne a bőre. Értelmes lény és nagyon is érző. Képes szeretetet érezni, de gyakran szomorkodik amiatt is, hogy nincsenek mások is vele a fajtájából.

Élettörténet: Amikor megszületett még rengeteg vízi elf élt mindenhol, de most egyre kevesebben vannak és azok is elrejtőznek. Ellon egymagában él két nagy hegy közötti sziklákkal elzárt részen, ahová szinte lehetetlen bejutni. Mikor a népe háborúba ment ő még gyerek volt, ezért néhány társával hátrahagyták őket, de a többiek soha nem tértek vissza. A vele maradt elfek ahogy felnőttek elhagyták a biztonságos otthont és azóta egyet sem látott közülük, ezért ő nem is mert elmenni. De nem is akar, mert itt mindene megvan: egy hatalmas vízesés biztosítja, hogy mindig rengeteg víz legyen, erdei bogyós bokrok és egyéb növények az élelmet. Fajtájának legértékesebb adottsága, hogy az őszinte, szívből jövő könnyeik megfiatalítják azt akire hullatja. Emiatt rengetegen meg akarták szerezni őket a múltban, de egy idő után ez csak legendává vált, mert az emberek nem tudták, hogy a közönséges könnyek hasztalanok és csak egy őszinte, szerető szív adhatja meg amire vágynak.

Hobby: úszkálás, sütkérezés, kagylógyűjtés

Foglalkozás: -

Extrák: Növényevő, bogyókat, ehető növényeket eszik. Imádja a fényes, vagy csillogó dolgokat. A fajtáján és az állatokon kívül más élőlényt még nem látott, de mindegyik jellemzőjét ismeri, mert ezt megtanították neki.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 03. 21.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:56:16
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).